- Poruka
- 71.365
Naklonjeni, motaju se okolo, ali ni jedan da ucini korak ka konkretnijem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Управо. Ништа више од површног флерта.Naklonjeni, motaju se okolo, ali ni jedan da ucini korak ka konkretnijem?
Haha, dugo ti je trebalo.Како време пролази све сам ближа овом закључку који си изнео. Неретко покажем иницијативу али као да се плаше. Не знам чега и зашто. Пристојно обучена, дотерана, насмејана, не значи да ми је све потаман у животу и да тражим виле и бродове. Некада је довољна доброта, лепа реч, подршка. Навићи ћу се хаха
da ta inicijativa ne izgleda ovako?Како време пролази све сам ближа овом закључку који си изнео. Неретко покажем иницијативу али као да се плаше. Не знам чега и зашто. Пристојно обучена, дотерана, насмејана, не значи да ми је све потаман у животу и да тражим виле и бродове. Некада је довољна доброта, лепа реч, подршка. Навићи ћу се хаха

Kako im pokazuješ inicijativu?Неретко покажем иницијативу али као да се плаше.
Ja sad samo jedno ne razumem. Toliko ljudi je samo, a s druge strane toliko ljudi vara partnere koje imaju. Nekako mi se ne poklapa to ili ovi koji imaju nekog znaju gde da traže, kao, nisu zarđali, a nisu ni zagriženi, ako prođe, prođe, a oni koji su sami nikako da nađu nekog sebi.![]()
Zato što nas oduvek uče da mislimo, a ne osećamo. Vremenom samo mislimo, a zaboravimo da se prepustimo osećanjima. Onda sretneš nekog, nebitno, ali na pr. ima veću zadnjicu nego što si zamišljao, malo je tvrdoglava, a tebi na spisku da ne bude, možda i crna, a ti hteo plavu itd. Hoću reći, ljudi imaju mnogo nebitnih kriterijuma koje su sebi zacrtali, pa se ni ne upuste u avanturu. A najlepši osećaj je biti zaljubljen. Ali onda kreće, šta ako i ode sve u aut.Очигледно да има доста емотивно затворених људи. Па и да имају активан друштвени живот, остају затворени и недоступни.
Леп гест, осмех, лепа реч, поступком покажем да ми се свидео, као да се уплаше.Kako im pokazuješ inicijativu?
Mislim, bolje da ne pišem šta zamišljam kad pročitam inicijativu i strah u istoj rečenici.
Čega se plaše, kako ih uplašiš, to me zanima?Леп гест, осмех, лепа реч, поступком покажем да ми се свидео, као да се уплаше.

Plaše se vagineČega se plaše, kako ih uplašiš, to me zanima?
Не знам зашто.Meni kad neko kaže da nema nalog ni na jednoj mreži, a ima manje od 50 godina, odmah se uplašim, nisu tu čista posla.![]()
Не тражим да мушкарац буде посебан, не треба како би млади рекли да буде ловатор, имам критеријуме али чак да их немам, нема удварача. Сморила сам темом, не знам ни сама шта је проблем, извињавам се, тренутак слабости.Pa ok ostane i toj sferi ljubaznosti i nekako se ceka da se otvori nesto konkretno. To obicno vidjam kod zena koje su skroz na mestu ali odaju pogresan utisak momcima da ce suva akademska ljubaznost biti to to. Ono sto sam primetio, ne kazem da je i slucaj sa Mellow, je da su takve zene djavolani privatno i opustene. Samo je to bitno, da je skroz opusteno.
Zato što nas oduvek uče da mislimo, a ne osećamo. Vremenom samo mislimo, a zaboravimo da se prepustimo osećanjima. Onda sretneš nekog, nebitno, ali na pr. ima veću zadnjicu nego što si zamišljao, malo je tvrdoglava, a tebi na spisku da ne bude, možda i crna, a ti hteo plavu itd. Hoću reći, ljudi imaju mnogo nebitnih kriterijuma koje su sebi zacrtali, pa se ni ne upuste u avanturu. A najlepši osećaj je biti zaljubljen. Ali onda kreće, šta ako i ode sve u aut.
Kao baba unuku.Леп гест, осмех, лепа реч, поступком покажем да ми се свидео, као да се уплаше.
Vidim da si ti nenametljiva osoba. Ili samo dobro foliras. U svakom slucaju, opusti se, forum sluzi tome, da caskamo, druzimo se, budemo malo i otcoreniji i luckasti i sve je anonimno.Не тражим да мушкарац буде посебан, не треба како би млади рекли да буде ловатор, имам критеријуме али чак да их немам, нема удварача. Сморила сам темом, не знам ни сама шта је проблем, извињавам се, тренутак слабости.
Imala si potrebu da kažeš, iako si znala da će biti svakakvih komentara. E, sad, mislim da treba sama sa sobom da sedneš i da uradiš iskrenu introspekciju, jer nešto očigledno ne štima, a mislim da ti znaš šta. Želim ti svako dobroНе тражим да мушкарац буде посебан, не треба како би млади рекли да буде ловатор, имам критеријуме али чак да их немам, нема удварача. Сморила сам темом, не знам ни сама шта је проблем, извињавам се, тренутак слабости.
Nemoj.Средњих сам, већ неко време сама. Иако водим рачуна о изгледу, одевању, солидног сам изгледа (више од тога), пристојна, културна, пажљива, нико ми не прилази одређени временски период. Није да не умем сама, волела би да сам са неким. Пријатељице предлажу да отворим друштвену мрежу, неку од. Како упознати неког, да ли се заиста већина упознаје на друштвеним мрежама, (нисам патетичарка и очајница, имам жељу за заједницом.)
Шта?Nemoj.
Не би знала најискреније. Хвала тиImala si potrebu da kažeš, iako si znala da će biti svakakvih komentara. E, sad, mislim da treba sama sa sobom da sedneš i da uradiš iskrenu introspekciju, jer nešto očigledno ne štima, a mislim da ti znaš šta. Želim ti svako dobro
Sve što si pitala , nemoj.
Важи.Sve što si pitala , nemoj.