Познанства

Не знам, моја искуства су да за макс два три дана можеш себи наћи партнера. И то не да си очајан, него да знаш шта хоћеш.
Mozes
Al to nisu partneri koji ti potraju
Inace ne bi visio vise tamo
Vise su onako, za jednokratnu upotrebu

...Приповиједа се како је некакав цар, дошавши с војском на крај свијета, пошао у тамни вилает, гдје се никад ништа не види, не знајући како ће се натраг вратити, оставе ондје ждребад од кобила да би их кобиле из оне помрачине извеле. Кад су ушли у тамни вилајет и ишли по њему, све су под ногама осјећали некакво поситно камење, а из мрака неко повиче: „Ко овога камења понесе, кајаће се, ако не понесе, кајаће се.“ Гдје који помисли: „Кад ћу се кајати за што да га носим?“ а гдје који: „Дај барем један да понесем.“ Кад се врате из таме на свијет, а то оно све било драго камење; онда они који нијесу понијели стану се кајати што нијесу, а они што су понијели, што нијесу више....
...прво провери шта ти у ствари хоћеш и који су ти циљеви у животу...

Ljudi neće da gube vreme sa ženama naročito sa starijim raspuštenicama jer su one već uigrane i profi. Nisu džabe same jbg. Tu nešto nije u redu, ne funkcioniše. Znam dosta ljudi koji baš potenciraju ono što im najslabije ide.

Dakle volele bi zajednicu a upravo to ih nervira i izluđuje.

Pre neki dan sam gledao ksko to na selu funkcioniše. Kada mlada baca bidermajer pevač pozove sve devojke koje su slobodne ili se tako osećaju. Tada celo selo vidi koja je raspoložena i slobodna. Posle toga navali narode :D prosto i jednostavno.

Dakle ne ginu ti svadbe i veselja ako ćeš da se udaš. Najspretnija uhvati buket :)
Zbunjuju brate.

Средњих сам, већ неко време сама. Иако водим рачуна о изгледу, одевању, солидног сам изгледа (више од тога), пристојна, културна, пажљива, нико ми не прилази одређени временски период. Није да не умем сама, волела би да сам са неким. Пријатељице предлажу да отворим друштвену мрежу, неку од. Како упознати неког, да ли се заиста већина упознаје на друштвеним мрежама, (нисам патетичарка и очајница, имам жељу за заједницом.)
Sta te zanima? Imas li neke hobije? Neka interesovanja?
Recimo, da se uclanis u planinarsko drustvo, ako to te zanima, pa ako nekog upoznas - super, a ako ne bude nista - uzivas u prirodi i radis nesto dobro za sebe.
To ti je samo primer. Ti izaberi sta ti volis.

Ja sam ti za to izgradio stit.Cim krene spazam usta i iskolacene oci, samo se zamisljena kupola stvori oko mene, kao stit. Poput saltera. I ona je iza i nema, samo vidis facu kako peni a kroz stit prolaze ove lepe drage seksi cice. :)

Средњих сам, већ неко време сама. Иако водим рачуна о изгледу, одевању, солидног сам изгледа (више од тога), пристојна, културна, пажљива, нико ми не прилази одређени временски период. Није да не умем сама, волела би да сам са неким. Пријатељице предлажу да отворим друштвену мрежу, неку од. Како упознати неког, да ли се заиста већина упознаје на друштвеним мрежама, (нисам патетичарка и очајница, имам жељу за заједницом.)
Da li si i dalje slobodna ili ne reci sad!
Bili bila samnom ili ne reci sad!
Da li si za ozbiljnu vezu ili konkubinat reci sad!

Mozda u vreme kad du dozivele bum pa de i moglo ubosti nesto
Sad se to svodi na jedne te iste likove i nista spec
Izbegavati aplikacije obavezno
Разменила мисли са пријатељицом о апликацијама. Волела би да знаш да би те због овог коментара загрлила најснажније да могу, толико сам захвална. Пуно пуно пуно хвала.

Back