Poznanstva u 3D

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ih, drugarstvo...:D
sa jednom forumasicom se druzim vec..skoro cetiri godine..sve sa decama, kucnim posetama, kupanjima, vecerama, tajnama neodajnama...
sa drugom forumasicom se vidjam povremeno, volim je mnogo..uskoro treba da se vidimo
jos mnogo njih sam upoznala, sa nekoliko se bas zblizila..
neke nikad nisam srela, ali smo mnogo dopisivale..ili malo..a ipak su mi u srcu, kao da smo dva zivota proveli zajedno...
od decaka, mnoge gotivim, ali jedinog druga sa foruma pozdravaljam ovom prilikom..a on zna koji je..:ok:
slicne duse, ili slicne energije kako hocete, se prepoznaju, i zblizavaju...cak i ako se nikad ne sretnu, to je divno, i veliko bogatstvo.
i :heart: krstaricu

Protrljao srpski Aladin lampu te iz nje izađe Duh. "Zvao si me Miladine, zapovedi šta ti je volja". "Uhvatio me neki crni dert, Duše, nego da me baciš ti malko u neku kafanu, da se proveselim i zalečim srcu ranu". "Ma kakva kafana, kakvi bakrači, Milladine, sad ću te bacim u Krstarovo, tamo je merak! Tamo ćeš da upoznaš Divlju i njenih hiljadu nickova, Bukija i njegovu nadaleko čuvenu tuki i još tuce divnih ljudi...".

Još uvek ih nisam upoznao u rl, ali ništa zato. A i ne zovem se Miladin :)

Back