Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Drzi se!! I cuvaj se naravno..Ja od juce zvanicno pozitivan![]()
Pu,jezik pregriziMa ovo je bas nepredvidiva bolest da tako kazem...kako bude bice...od smrti se niko nije oteo na kraju krajeva haha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzi se!! I cuvaj se naravno..Ja od juce zvanicno pozitivan![]()
Pu,jezik pregriziMa ovo je bas nepredvidiva bolest da tako kazem...kako bude bice...od smrti se niko nije oteo na kraju krajeva haha
Sad cu imati vremena da ispretresam svoju kolekciju hahahahDrzi se!! I cuvaj se naravno..
Pu,jezik pregrizi![]()
Dadose mi neke 3 kutije vitamina i to je to...od simptoma imao prvi dan temperaturu 37.2 i neki osecaj u grlu kaao da imam nesto u grlu tako recimo...i delimicni zapusen nos...od subote mi krenulo to,juce se testirao i pozitivan...za sad bez bolova ili bilo cega drugog sem eto zapusenog nosa....moram mirovati al kako cu 2 sedmice to ne znam haha
Ako ne daj boze zavrsis u bolnici sa jakom upalom pluca trazi da ti daju Tocilizumab, to je par njih spasilo sigurne smrti. Lek je skup, oko 100k al.je pod osiguranjem pa ako ga imas onda te boli uvo.Ma ovo je bas nepredvidiva bolest da tako kazem...kako bude bice...od smrti se niko nije oteo na kraju krajeva haha
Hvala na savetu...evo danas peti dan od kako zvanicno imam a negde sedmi od kako sam osetio simptome...temperaturu imao 1 dan blagu,posle samo zapusen nos i pre neki dan sam izgubio ukus i miris...sto u sustini i ne smeta puno samo moram da kad je rucak kazem da je odlicno iako aj sad malo je bljutavo,nije slano i tako hahah...Ako ne daj boze zavrsis u bolnici sa jakom upalom pluca trazi da ti daju Tocilizumab, to je par njih spasilo sigurne smrti. Lek je skup, oko 100k al.je pod osiguranjem pa ako ga imas onda te boli uvo.
Verovatno će tako i proćiHvala na savetu...evo danas peti dan od kako zvanicno imam a negde sedmi od kako sam osetio simptome...temperaturu imao 1 dan blagu,posle samo zapusen nos i pre neki dan sam izgubio ukus i miris...sto u sustini i ne smeta puno samo moram da kad je rucak kazem da je odlicno iako aj sad malo je bljutavo,nije slano i tako hahah...
Dok to prodje meni ce rasturiti kamiom u firmi nece od njega nista ostatiVerovatno će tako i proći
Evo imam ja trenutno I moj partner... Lezimo u izolaciji vec 7. dan... Test smo uradili I posto je pozitivan ne mozemo deset dana napolje... Mi smo u inostranstvu gde imaju svoje zakone I pravila... Lekova nema samo prirodno... Samo smo par dana imali malo temperaturu I malaksalost... Ja sam izgubila culo mirisa... To je sve... Najvaznije je ne paniciti I uzimati vitamine I eto neki narodni lek... Med djumbir beli luk... Pa videcemo... Ima I neke koristi od virusa... Mislim da cemo mi Koji smo pregurali moci da jedno vreme putujemo...Stalno slušamo neke cifre i statistiku o broju bolesnih,umrlih,na respiratoru i slično.
Ne možemo ih provjeriti ,ni znati da li su tačne.Ima li ko informacija "iz prve ruke" ?
Stalno slušamo neke cifre i statistiku o broju bolesnih,umrlih,na respiratoru i slično.
Ne možemo ih provjeriti ,ni znati da li su tačne.Ima li ko informacija "iz prve ruke" ?
Jel imala koronu na osnovu kliničke slike ili putem pcr testa.poznaval sam osobu koja nije prezhivela koronu
Jel imala koronu na osnovu kliničke slike ili putem pcr testa.
Xaxa pa da ,ono zaglavljivanje u krevetu se ne racunaJel imala koronu na osnovu kliničke slike ili putem pcr testa.