Ti verovatno nisi obavešten da upravo tvoja adventistička crkva kao protestantska već duže vreme radi na tome da se maksimalno približi Papi. Pokušaj se malo edukovati pa vidi šta je Nil Vilson inače bivši predsednik generalne konferencije do je je bio zamenik Predsednika izjavio na sudu u San Francisku 1975 godine. Izjavio je da se antipapstvo od strane tvojecrkve smatra običnom gomilom djubreta. A dve godine kasnije 1977 godine tvoja adventistička crkva je Papi uručila zlatnu medalju.
Siguran sam da nemaš pojma šta je Majron Vidmer pisao u časopisima tvoje crkve...i kako je bio oduševljen Papom...da bi odmah potom bio postavljne za profesora na vašem poznatom Pacifik Junion koledžu. Biva li tebi to barem malo neobično...
Zasigurno ne znaš pa da te malo edukujem šta je tokom 1994 i 1995 godine u Adventističkom pregledu a to je časopis tvoje crkve pisao glavni urednik tog časopisa Vilijan Džonson o novom tumačenju Otkrivenja iz glave 13...koje je sasvim slučajno usaglašenom sa tumačenjem katoličke crkve. I da se razumemo. Veoma dobro znam da je Elena tu zver iz poglavlja 13 poistovečivala sa papstvom. To samo da ne bi nešta pogrešno shvatio.
A da pomenem i Ranka Stefanovića, profesora na Andrews univerzitetu koji je uticajan u vrhu tvoje crkve koji je veoma svojski na predavanjima na Beogradskom fakultetu studentima objašnjavao da je stavljanje u kontekst pape i broja 666 veoma neozbiljno.
A vidi ovo. Doug Batchelor se fotografisao sa...nekima...
a bio je žestoko protiv...tih nekih...
Izgleda da je tvoja crkva kao protestantska veoma blizu ujedinjenja sa ...Papom...
A verujem da će te obavestiti kada se to dogodi jer je red da budeš...obavešten...
Toliko od mene. Svako dobro.