POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

Poglefajte sada ovoga?

Buni se sto ne ukinemo 10 Bozje zapovesti?

Pa to sto su tebe svedoci slagali da su 10 B zapovesti ukinute ne moramo i mi da Nasednemo.

MOLIM DRZITE SE TEME. TEMA NISU ADVENTISTI I NJIHOVA UCENJA. TAKVA TEMA POSTOJI VEC PA PREDJITE TAMO.

Poslednja izmena:
meni je baš simpatično to što će protestanti prekinuti sa svojim protestom i u ljubavi pokorno će da se vrate pod okrilje svoje crkve koju su napustili zbog svoje gordosti. :ok:
papa je, kao što vidimo, spreman da vam oprosti i primi vas pod svoje okrilje otvorenog :heart: i raširenih ruku.:super:

ALELUJA! k'o što bi rekli subotari. :per:

Nikako ti ne ide u prilog da crkva ne spasava?

Pa bi na prevaru da to potvrdis???

Adventisti su jedini vernici i crkva koji imaju sve Bozje zapovesti i uce ih i drze.

A to je odlika vernih poslednjeg vremena.

Sve ove druge crkve gaze taj zakon na razne nacine ili su ga promenile.

Sta da se radu ljudi istina je istina.

ZNAM DA SU KRIVI ONI KOJI PROPOVEDAJU ISTINU.

HRISTA SU UBILI RADI ISTINE.

Ovi sto krse Bozji zakon ne podnose istinu.

Malo su se uloge zamenile :lol:

Sinoc sam pokusavala da im objasnim da se nece svi koji su zvanicno adventisti, i spasiti....
Jer to pise Duh prorostva...

A oni su hteli da me ubede da ce se SVI ADVENTISTI spasiti :hahaha:

NAJNOVIJE VESTI !!!!

PAPA FRANCIS II JE POZVAN DA SE OBRATI AMERICKOM SENATU.

Pastor Doug Batchelor je pre par sati postavio ovu vest na FB stranicu:

https://www.facebook.com/dougbatchelor?fref=ts
Prorocanstvo iz Otkrivenja 13,11.12 se upravo osvaruje :

13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.

Clanak iz americkih novina USA Today:

http://www.usatoday.com/story/news/politics/2014/03/13/boehner-pope-francis/6373779/

Zvanicnik US Kongresa, izvesni Bohner,
je juce uputio javni poziv papi Francis-u, da se obrati kongresmenma na sastanku americkog kongresa !!!

Ako papa prihvati ( :zelenko3: ) , to ce biti prvi put da se kongresu obraca neko od verskih lidera !

Bohner takodje navodi, da ce americki narod, a i sve nacije biti pocastvovane da cuju ceo njegov govor,
i da je papa vec uzor mnogim Amrikancima !!!

Papa se zalaze za ljudska dostojanstva, slobodu :zelenko3: , i socijalu pravdu,
sto je takodje osnova americkog ustava !!!!!!!!

Svi zvanicnici konresa su odusevljeni da papa dodje - i nazivaju ga moralnom silom !!!!

PROROCANSTVO SE ISPUNJAVA DOSLOVCE !!!!

Papa je juce na svok Tweeter nalogu napisao kratku poruku : Molite se za mene.

Lutko, ti si upravo sada izjavila da se to prorocanstvo desava.

Ali zapamti sada ovo sto ti kazem: Kada jednog dana shvatis da si pogresila (nadam se) budi bar malo iskrena tada i priznaj gresku, samo nemoj onda da se pravdas kako ti nisi pogresila...

I zasto si izostavila ove stihove?

13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.

Ako ovaj papa ne bude ucinio da oganj silazi sa neba pred ljudima onda sve ovo pada u vodu. :)

Nego, jel moguce da si ti sada stvarno izjavila da se prorocanstvo obistinjuje?

Mojne samo posle, nisam ja to rekla...

- - - - - - - - - -

PROROCANSTVO SE ISPUNJAVA DOSLOVCE !!!!

Videcemo, ako oganj koji silazi na zemlju ne bude u igri onda si jednostavno necistog duha kada pre vremena govoris da se prorocanstvo ispunjava. :bye:

Sinoc sam pokusavala da im objasnim:

Dobro si rekla... POKUSALA, ali naravno nisi juce bez tvog ucitelja bila u stanju ni da prokomentarises onaj Jerohincev post. :hahaha:

A oni su hteli da me ubede da ce se SVI ADVENTISTI spasiti :hahaha:

Drago mi je sto si shvatila da pripadnost ADVENTISTIMA ne spasava.

Nego, sto si ti pripadnik organizacije koja ne vodi u spasenje i sto ides kod njih kada mozes samostalno da verujes u boga i da budes spasena? :bye:

GLASNICE tema je: POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM.

Sta imas da izjavis povodom onog posta od Jerohinca koji govori o tome da su i adventisti za prikljucenje papi?

Da li si uopste u stanju da das neki komentar na taj post?

- - - - - - - - - -

Ti verovatno nisi obavešten da upravo tvoja adventistička crkva kao protestantska već duže vreme radi na tome da se maksimalno približi Papi. Pokušaj se malo edukovati pa vidi šta je Nil Vilson inače bivši predsednik generalne konferencije do je je bio zamenik Predsednika izjavio na sudu u San Francisku 1975 godine. Izjavio je da se antipapstvo od strane tvojecrkve smatra običnom gomilom djubreta. A dve godine kasnije 1977 godine tvoja adventistička crkva je Papi uručila zlatnu medalju.

Siguran sam da nemaš pojma šta je Majron Vidmer pisao u časopisima tvoje crkve...i kako je bio oduševljen Papom...da bi odmah potom bio postavljne za profesora na vašem poznatom Pacifik Junion koledžu. Biva li tebi to barem malo neobično...

Zasigurno ne znaš pa da te malo edukujem šta je tokom 1994 i 1995 godine u Adventističkom pregledu a to je časopis tvoje crkve pisao glavni urednik tog časopisa Vilijan Džonson o novom tumačenju Otkrivenja iz glave 13...koje je sasvim slučajno usaglašenom sa tumačenjem katoličke crkve. I da se razumemo. Veoma dobro znam da je Elena tu zver iz poglavlja 13 poistovečivala sa papstvom. To samo da ne bi nešta pogrešno shvatio.

A da pomenem i Ranka Stefanovića, profesora na Andrews univerzitetu koji je uticajan u vrhu tvoje crkve koji je veoma svojski na predavanjima na Beogradskom fakultetu studentima objašnjavao da je stavljanje u kontekst pape i broja 666 veoma neozbiljno.

A vidi ovo. Doug Batchelor se fotografisao sa...nekima...

batche10.jpg

a bio je žestoko protiv...tih nekih...

Izgleda da je tvoja crkva kao protestantska veoma blizu ujedinjenja sa ...Papom...

A verujem da će te obavestiti kada se to dogodi jer je red da budeš...obavešten...

Toliko od mene. Svako dobro.

GLASNICE evo i post.

Nadam se da ces se drzati teme i da ces skupiti snage da odgovoris na ovo. :hahaha:

Lutko, ti si upravo sada izjavila da se to prorocanstvo desava.

Ali zapamti sada ovo sto ti kazem: Kada jednog dana shvatis da si pogresila (nadam se) budi bar malo iskrena tada i priznaj gresku, samo nemoj onda da se pravdas kako ti nisi pogresila...

I zasto si izostavila ove stihove?

13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.

Ako ovaj papa ne bude ucinio da oganj silazi sa neba pred ljudima onda sve ovo pada u vodu. :)

Nego, jel moguce da si ti sada stvarno izjavila da se prorocanstvo obistinjuje?

Mojne samo posle, nisam ja to rekla...

- - - - - - - - - -

Videcemo, ako oganj koji silazi na zemlju ne bude u igri onda si jednostavno necistog duha kada pre vremena govoris da se prorocanstvo ispunjava. :bye:

Hvala za nastavak stihova....

Cinice chuda - i svi , koji ne budu znali za ove stihove, ce misliti da to dolazi od samog Boga.
A to je laz - i Sotona moze da citi da oganj silazi sa neba.. i mnoga druga cudesa !!

Ali kada budu cinili sva ta cudesa , i oganj s Neba - da li ces onda poverovati da je ovo prorocanstvo Ellen White istinito ??!!

Dobro si rekla... POKUSALA, ali naravno nisi juce bez tvog ucitelja bila u stanju ni da prokomentarises onaj Jerohincev post. :hahaha:

Drago mi je sto si shvatila da pripadnost ADVENTISTIMA ne spasava.

Nego, sto si ti pripadnik organizacije koja ne vodi u spasenje i sto ides kod njih kada mozes samostalno da verujes u boga i da budes spasena? :bye:

Potrebna mi je zajednica, i moji braca i sestre u Hristu... da pricamo, slavimo Boga, savetujemo se, nosimo bremena jedan drugoga itd.

Covek je napravljen da zivi i funkcionise u grupi, a ne sam :)

Crkva je oduvek postojala, i crkva je Bozje Telo. Bog zeli od nas da budemo deo crkve.

Kada osoba nije u jednoj vernoj zajednici , postoji velika opasnost da duhovnost zamre... i mnogo je teze :aha:

Hvala za nastavak stihova....

Cinice chuda - i svi , koji ne budu znali za ove stihove, ce misliti da to dolazi od samog Boga.
A to je laz - i Sotona moze da citi da oganj silazi sa neba.. i mnoga druga cudesa !!

Ali kada budu cinili sva ta cudesa , i oganj s Neba - da li ces onda poverovati da je ovo prorocanstvo Ellen White istinito ??!!

Fokus je na sadasnjeg papu, jer ti smatras da je on ta zver. Mani mnozinu, stihovi govore da ce zver ciniti cuda i da ce uciniti da oganj sidje na zemju.

Znaci, ako on bude u skorijoj bubucnosti ucinio da oganj silazi sa neba i neka druga cudesa, evo javno ti obecajem da cu te potraziti tada, da cu ti se izvinuti za sve i da cu postati adventista.

Ali ako on umre i nista od toga ne bude ucinjeno, da li ti meni mozes obecati sve to + da ces se izclaniti iz subotara i da ces reci da su pogresili?

Jel posteno? :)

Potrebna mi je zajednica, i moji braca i sestre u Hristu... da pricamo, slavimo Boga, savetujemo se, nosimo bremena jedan drugoga itd.

Covek je napravljen da zivi i funkcionise u grupi, a ne sam :)

Crkva je oduvek postojala, i crkva je Bozje Telo. Bog zeli od nas da budemo deo crkve.

Kada osoba nije u jednoj vernoj zajednici , postoji velika opasnost da duhovnost zamre... i mnogo je teze :aha:

"gde su dvoje ili troje u moje ime...".

Kazes potrebne su ti brace i sestre u Hristu.

Da li su za tebe npr. pravoslavci, katolici, metodisti, baptisti, itd... braca ili sestre ili su to samo adventisti?

Kontam ja da bi tebi bio problem da imas zajednistvo sa npr. pravoslavcima zbog SUBOTE, ali naglasila si da ides kod ADVENSTISTA zbog pricanja, slavljenja boga, saveta...

Sve to mozes da radis i kod kuce sa par drugarica koje su prihvatile Hrista, da li me razumes?

Činjenica je da većina ljudi odbacuje Božji zakon i izabira da se klanja sotonskom instrumentu...

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

... zato sledi poslednja opomena STVORITELJA

Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Poslednja izmena:
Fokus je na sadasnjeg papu, jer ti smatras da je on ta zver. Mani mnozinu, stihovi govore da ce zver ciniti cuda i da ce uciniti da oganj sidje na zemju.

Znaci, ako on bude u skorijoj bubucnosti ucinio da oganj silazi sa neba i neka druga cudesa, evo javno ti obecajem da cu te potraziti tada, da cu ti se izvinuti za sve i da cu postati adventista.

Ali ako on umre i nista od toga ne bude ucinjeno, da li ti meni mozes obecati sve to + da ces se izclaniti iz subotara i da ces reci da su pogresili?

Jel posteno? :)

Ne zna se jos da li je ovaj papa - taj poslednji.... jer je prorocanstvo o njemu jos uvek nerazjasnjeno.

To su oni stohovi :
Otkrivenje
17:9 Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.
17:10 I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.
17:12 I deset rogova, koje si video, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vreme primiti sa zveri.

Jos je nerazjasnjen 10 i 11.. stih.
Taj papa-antihrist mora da bude osmi , ali od onih sedam.

I to ce se razjasniti vremenom....
To jos mora da bude otkriveno. Mozda vrlo uskoro :aha:

- - - - - - - - - -

"gde su dvoje ili troje u moje ime...".

Kazes potrebne su ti brace i sestre u Hristu.

Da li su za tebe npr. pravoslavci, katolici, metodisti, baptisti, itd... braca ili sestre ili su to samo adventisti?

Kontam ja da bi tebi bio problem da imas zajednistvo sa npr. pravoslavcima zbog SUBOTE, ali naglasila si da ides kod ADVENSTISTA zbog pricanja, slavljenja boga, saveta...

Sve to mozes da radis i kod kuce sa par drugarica koje su prihvatile Hrista, da li me razumes?

Da, neophodno je da postuju sve zapovesti.... pa i subotu.

U pravu si, i kada se okupe dvoje-troje - to je vec crkva !!

- - - - - - - - - -

Nemam nista protiv...

Pinkaco, nemoj sada biti neozbiljna.

Ti si rekla da se prorocanstvo ispunjava u kontekstu pape i njegovog obracanja kongresu.

Iznela si jos i stih sto podrazumeva da si indirektno rekla da je papa ta zver o kojoj je Jovan prorokovao.

Stihove koje si izostavila govore o tome da ce ta zver ( za tebe je ta zver sadasnji papa ) uciniti da oganj sidje sa neba na zemlju i jos mnogo cudesa.

Odakle sada nakon svega ta nesigurnost da li je on taj "poslednji papa" a juce si govorila kako se prorocanstvo ispunjava i kako je ta zver iz otkrivenja sadasnji papa?!

Daj odluci se. :)

Ne govori se ovde o pojedinoj ličnosti već o bogohulnom religioznom sistemu

Rev 13:1 I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna.
Rev 13:2 I zver koju videh beše kao ris, i noge joj kao u medveda, i usta njena kao usta lavova, i dade joj zmija silu svoju, i presto svoj, i oblast veliku.
Rev 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
Rev 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
Rev 13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.

Poslednja izmena:
Pinkaco, nemoj sada biti neozbiljna.

Ti si rekla da se prorocanstvo ispunjava u kontekstu pape i njegovog obracanja kongresu.

Iznela si jos i stih sto podrazumeva da si indirektno rekla da je papa ta zver o kojoj je Jovan prorokovao.

Stihove koje si izostavila govore o tome da ce ta zver ( za tebe je ta zver sadasnji papa ) uciniti da oganj sidje sa neba na zemlju i jos mnogo cudesa.

Odakle sada nakon svega ta nesigurnost da li je on taj "poslednji papa" a juce si govorila kako se prorocanstvo ispunjava i kako je ta zver iz otkrivenja sadasnji papa?!

Daj odluci se. :)

Nisam ja to rekla, i ne moze niko 100% da kaze...
Dok stihovi iz Otkrivenja 17,10.11, ne dobiju razumno razjasnjenje...

Jasno je Antihrist samo jedna individua iz redova papi,
ali

Osmi, ali od sedam ? :think:

Ja ne mogu da nadjem nikakvu logiku , po cemu je ovaj papa 8. ali od 7...

Jel si bio tu kada je Glasnik pricao da se to mozda broji
od pocetka priznavanja Vatikana kao zasebne drzave ??

Nisam ja to rekla, i ne moze niko 100% da kaze...
Dok stihovi iz Otkrivenja 17,10.11, ne dobiju razumno razjasnjenje...

Jasno je Antihrist samo jedna individua iz redova papi,
ali

Osmi, ali od sedam ? :think:

Ja ne mogu da nadjem nikakvu logiku , po cemu je ovaj papa 8. ali od 7...

Jel si bio tu kada je Glasnik pricao da se to mozda broji
od pocetka priznavanja Vatikana kao zasebne drzave ??

Rekla si indirektno da je obracanje sadasnjsnjeg pape kongresu ispunjene onog stiha o zveri.

Sto podrazumeva da bi trebao sadasnji papa da ucini ona cudesa.

Nadam se da imas toliko razuma da skapiras sta si juce postavljala, ali evo ti prilika, procitaj jucerasnje postove, pogledaj koji stih si stavila u konteks sadasnjeg pape pa pokusaj da zakljucis da li bi onda po tvojim izlaganjima upravo on i trebao da cini ta cudesa.

Cao.

Rekla si indirektno da je obracanje sadasnjsnjeg pape kongresu ispunjene onog stiha o zveri.

Sto podrazumeva da bi trebao sadasnji papa da ucini ona cudesa.

Nadam se da imas toliko razuma da skapiras sta si juce postavljala, ali evo ti prilika, procitaj jucerasnje postove, pogledaj koji stih si stavila u konteks sadasnjeg pape pa pokusaj da zakljucis da li bi onda po tvojim izlaganjima upravo on i trebao da cini ta cudesa.

Cao.

Jos jednom - ne tvrdim to , dok se ne nadje rastumacenje za Otk. 17, 10.11. :bye:

Back