POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

A ekstremni u tom msilu su JS. Oni ''otpadnike'' one koji su napustili njihovu organizaciju mrze više i od samog sotone...

"Teško vama, književnici i fariseji, licemeri, što prehodite more i kopno da stvorite jednog proselita, i kad postane, činite ga sinom paklenim, dvaput gorim od sebe."

Mislim da ti JS koji mrze one koji su napustili JS to cine zbog podsvesti jer im podsvest donekle govori da su se oni ISTRGLI iz tog pakla...

- - - - - - - - - -

A i adventisti su tu za njima. A to je zbog isključivosti učenja i jednih i drugih da samo pripadnost njima...spašava...jer su naravno sve ostale religije...krive religije i ...znak zveri...

Pa da. Nedelja je za njih zig zveri i oni su jedini pravi i ispravni i nikada nisu imali nikakvog laznog proroka u svojim redovima...

Poslednja izmena:
jerohinac,

Ovo upravo sam ja pitala mog propovednika prosle sedmice:

Da li mi imamo jasno prorocanstvo, da ce se svi protestanti u poslednjim danima,mesecima,godinama istorije ove planete,
ujediniti sa katolicima,
a jedino da ce nasa institucija HAC crkve, tj. njena uprava sa sredistem u Generalnoj konferenciji ,to odbitii , i nece se pridruziti ?

On je odgovorio - da mi nemamo jasno i izricito otkriveno, mozda da , mozda ne ^^
ali svaki pojedinac treba znati sta mu je ciniti da bi se spasao, i da svako se preispituje za sebe !

Generalna konferencija to neće odbiti i nema tu ono...možda ne...Taj proces se na nivou generalne konferencije uspešno privodi kraju.

Obrazlozila sam vam kako adventisti na to gledaju,
mozda JS veruju da su oni ta institucija, i svi njeni clanovi ce biti spaseni...ali mi ne.

a vi tako pricate ,jer nemate pojma kako Ellen White pise o tome....

Spasice se i mnogi koji ovo posmatraju, i shvate o cemu se tu radi....
i pocnu da postuju sve zapovesti.

Zasto bi se neko izclanio iz crkve koja drzi sve zapovesti Bozje, i ima svedocanstvo Isusovo ..koje je Duh prorostva,

a da je ispravan ??

Ajde mi sad odgovori :ceka:

Opet moć podsvesnog na delu. Nisi svesna Perlice da si upravo napisanim potvrdila ono što te uče...da samo tvaoja crkva drži sve božije zapovesti...a zna se dasamo takva crkva spašava svoje sledbenike...

Obrazlozila sam vam kako adventisti na to gledaju,
mozda JS veruju da su oni ta institucija, i svi njeni clanovi ce biti spaseni...ali mi ne.

a vi tako pricate ,jer nemate pojma kako Ellen White pise o tome....

Spasice se i mnogi koji ovo posmatraju, i shvate o cemu se tu radi....
i pocnu da postuju sve zapovesti.

Sama si jednom prilikom rekla kada sam ti govorio da je Miler lazni prorok kako se bas za tvoju crkvu spominje prorocanstvo u bibliji kako cete doziveti neko razocarenje...

Ti i Glasnik ste govorili da je zig zverin NEDELJA pa mi sada pametna reci ko ce se onda spasiti po tebi sem SUBOTARA?

Dokle vise sa manipulacijama i laganjima?
Ajde sada reci da to nisi rekla?!

A sto se tice Elene, ti ni ne znas da ona nije verovala u trojstvo, jel tako?

Poslednja izmena od moderatora:
Opet moć podsvesnog na delu. Nisi svesna Perlice da si upravo napisanim potvrdila ono što te uče...da samo tvaoja crkva drži sve božije zapovesti...a zna se dasamo takva crkva spašava svoje sledbenike...

Jesam.

Subota je jedna od zapovesti. A koja institucija hriscanska drzi jos subotu osim adventista ??

Subota se mora drzati, ako zelimo da se spasimo.

Drzanje subote - znaci priznavanje pravog Boga (hrisanskog) , za Stvoritelja ^^

I ko se po tebi onda sem SUBOTARA spasava?

Da te podsetim sta si govorila o pripadnosti crkvi i instituciji ili ne?

Na kraju ce se sve lomiti oko 4.zapovesti !

Mi verujemo da je subota - pecat Bozji

a da je postovanje i verovanje u nedelju kao sveti dan... koji je dan boga sunca, laznih bogova i svega ostalog - Zig Zveri.

Svaki hriscanin, koji je postovao i ostale zapovesti, a opomene se da je i drzanje subote od presudne vaznosti - priznao je pravog Boga za Stvoritelja - i bice spasen.

Rec je o poslednjim vremenu.... i Ellen White pise da ce to biti ljudi iz svih dominacija.. koji se nece vratiti papi !!

I to prorocanstvo ce se ostvariti , kao i ovo koje smo upravo imali priliku da odgledamo u video-u !!!

A nije ti palo na pamet čim jedino vi se držite te subote i niko više, da niste vi ti koji grešite......

Cekaj, ti si tu rec upotrebila u njenom kontekstu?!

Pa daj nemoj me i ti sada zabrinjavati... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Na kraju ce se sve lomiti oko 4.zapovesti !

Mi verujemo da je subota - pecat Bozji

a da je postovanje i verovanje u nedelju kao sveti dan... koji je dan boga sunca, laznih bogova i svega ostalog - Zig Zveri.

Svaki hriscanin, koji je postovao i ostale zapovesti, a opomene se da je i drzanje subote od presudne vaznosti - priznao je pravog Boga za Stvoritelja - i bice spasen.

Rec je o poslednjim vremenu.... i Ellen White pise da ce to biti ljudi iz svih dominacija.. koji se nece vratiti papi !!

I to prorocanstvo ce se ostvariti , kao i ovo koje smo upravo imali priliku da odgledamo u video-u !!!

Mene je sramota u tvoje ime. :)

Adventisti veruju da se svako spasava sam za sebe,

ako i institucija crkve ode... ko zna,

pojedinac moze i treba da se usprotivi i ostane u onome gde mu je spasenje ^^
ne moze pojedinac da se suprostavi ako je dao svoj potpis adventistima... ima papa da te juri na kraj sveta..zver je to..ostaje ti samo azil da trazis kod mudzosa..:(

trazim resenje za tebe ako bude vuci potegni..:D

Ti verovatno nisi obavešten da upravo tvoja adventistička crkva kao protestantska već duže vreme radi na tome da se maksimalno približi Papi. Pokušaj se malo edukovati pa vidi šta je Nil Vilson inače bivši predsednik generalne konferencije do je je bio zamenik Predsednika izjavio na sudu u San Francisku 1975 godine. Izjavio je da se antipapstvo od strane tvojecrkve smatra običnom gomilom djubreta. A dve godine kasnije 1977 godine tvoja adventistička crkva je Papi uručila zlatnu medalju.

Siguran sam da nemaš pojma šta je Majron Vidmer pisao u časopisima tvoje crkve...i kako je bio oduševljen Papom...da bi odmah potom bio postavljne za profesora na vašem poznatom Pacifik Junion koledžu. Biva li tebi to barem malo neobično...

Zasigurno ne znaš pa da te malo edukujem šta je tokom 1994 i 1995 godine u Adventističkom pregledu a to je časopis tvoje crkve pisao glavni urednik tog časopisa Vilijan Džonson o novom tumačenju Otkrivenja iz glave 13...koje je sasvim slučajno usaglašenom sa tumačenjem katoličke crkve. I da se razumemo. Veoma dobro znam da je Elena tu zver iz poglavlja 13 poistovečivala sa papstvom. To samo da ne bi nešta pogrešno shvatio.

A da pomenem i Ranka Stefanovića, profesora na Andrews univerzitetu koji je uticajan u vrhu tvoje crkve koji je veoma svojski na predavanjima na Beogradskom fakultetu studentima objašnjavao da je stavljanje u kontekst pape i broja 666 veoma neozbiljno.

A vidi ovo. Doug Batchelor se fotografisao sa...nekima...

batche10.jpg

a bio je žestoko protiv...tih nekih...

Izgleda da je tvoja crkva kao protestantska veoma blizu ujedinjenja sa ...Papom...

A verujem da će te obavestiti kada se to dogodi jer je red da budeš...obavešten...

Toliko od mene. Svako dobro.

Posto su subotari toliko pametni ljudi, hoce li se naci neko od njih ovde da nesto pametno napise na ovaj post od JEROHINCA?

Ili ucenica ceka ucitelja pa da sazna u sta veruje? :hahaha:

Posto su subotari toliko pametni ljudi, hoce li se naci neko od njih ovde da nesto pametno napise na ovaj post od JEROHINCA?

Ili ucenica ceka ucitelja pa da sazna u sta veruje? :hahaha:

Pravedni, ja sam bas na sva pitanaj odgovorila....

Opsirno, ili manje opsirno ^^

Sta te josh interesuje ?

Ne poznajes dobro sta Ellen White pise... uopshte ne poznajes,
i onda kada ti ja kazem stavove ona ima - kao onaj da se nece svi krsteni clanovi spasiti -
ti vredjas i pricas kako ne pricam istinu ??

A sam ne znam ^^

Pa evo...
jel ti znas ?

Sta si prociteo od nje?

Ako si citao, znas da pise da institucija ne spasava, vec licna zajednica sa Bogom... i ono sto pise u Otkrivenju 20,4.

i sta je sad tebi trebalo da se uclanjujes u neku zajednicu..i to stransku...mogla si bez da se uclanis postovati subotu i verovati u nefilimi i neka prorocanstva....ovako stvarno nema nazad..:)

Back