Poziv na kafu

@tehduduk
jedino sto se primecuje to je da vam nije urastao
ne pijem kafu samo vino

ne do bog, te stvari se inficiraju- moras pod noz odmah :mrgreen:

I samnom vec godinu dana pijes a nismo se ni...poljubili:rumenko:
:kafa:
Mora da je ja previse pijem pa je nisam upoznao sa te, erotske strane:aha:

cokila sam te minimum 10 puta, ne nasedam na patetiku :zplez:

Upravo tako.

Sa doticnima ti je vec jasna situacija ali kada neko NOV poziva na kafu to je vec druga prica :)

nisi nikada na faxu ili poslu sa novom osobom otisao na kafu da ubijete 15min, razmenite informacije :think:

Upravo tako.

Sa doticnima ti je vec jasna situacija ali kada neko NOV poziva na kafu to je vec druga prica :)

...zavisi kako se nova osoba postavlja...imas ljude koji pozovu kolegu ili koleginicu na kafu iz krajnje nevinih pobuda a pozvana strana vidi u tome muvanje iako ga realno nema, ne znam zasto se to desava ali sam prisustvovala par puta potpuno razlicitim verzijama iste price, neki momci su optuzivali devojke da su ih startovale iako znam da nisu a bogme poznajem i devojke koje svako muva...ne bih otisla na kafu samo ako bi ista smetala osobi koju volim, u suprotnom ne vidim u njoj nista lose...

Upravo tako.

Kada je poslednji momenat u kojem možeš , bez straha od muvanja, upoznati nekoga novog i proširiti krug poznanika?
Svi naši prijatelji su nekada bili novi...
Zar nije najnomalnija situacija kada se momci tek upoznaju, povežu na osnovu nekog zajedničkog interesovanja i... hajmo na pivo...
zašto bi taj scenario bio isključen i u mz varijanti

To i rekoh u prvom postu pa si se ti vrlo brzo posle toga nadovezao sa nekim svojim nejasnocama. Okreni stranu unazad i obnovi gradivo. ;)

Sta si rekla?da je izgradjen odnos?pa u poslednjem si rekla da se nesto tumaci ko je sta hteo i pozvao na kafu..a ako je odnos izgradjen onda ne postoji citanje izmedju redova..a to nije tako zvucalo da ti je jasno s kim svako ide na kafu..ovde je ipak pitanje poziva na kafu..ocigledno sa neizgradjenim odnosima

.
Poziv na kafu tumačim baš tako-kao poziv na kafu...Ako osetim da je u pitanju "nešto drugo", ne prihvatam "drugu kafu".Vrlo prosto...A imam muža. I sve mu prijavim..Čak i muvanje.Lepo sve ispričam u stilu: Vid budale- on misli ja padam na njegov autoritet...(naravno , još i se nije desilo da mi se takva nekakva kafa "usladi" pa poželim da popijem još jednu.Tada mu sigurno ne bih ništa prijavila...:mrgreen:

P.S. Ja se više plašim poziva " da slušamo ploče zajedno"...U moje vreme tako bilo...I više puta sam "slušala" iste ploče...:rumenko:

verujem da ovo prija ta[tini tvog muža
sad on sigurno misli: viš kako ja imam lepu ženu jedan autoritet je muva a ona voli samo mene :zaljubljena:
ti jednim udarcem ubijaš 2 muve :otkačiš nekoga ko ti se ne sviđa, a muž te voli još više

Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim

Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?

Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?

Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?

Da li gresim?
I sta vi mislite?

Individalna su shvatanja o ovom. Kakav je vas interni dogovor..to je to.
Meni je ok da idem na pice sa drugom, ako je taj drug postojao u mom zivotu pre nego sto sam usla u vezu sa momkom. Da kazem -stari prijatelj...

A da sam upoznala lika u izlasku on me zvao na kafu i ja kobajagi idem sad na cugu sa nekim nepoznatim i kazem momku pa to je drug..mislim daaaaj.
To je vec prevara u najavi. Cak i da se ne desi nista.

U braku pogotovo. Mada ne mislim da ne mozemo imati prijatelje musko/zenske, ali to su ili prijatelji iz detinjstva, ili zajednicki, u smislu da se vidjamo u parovima, i to je onda ok...in my book

Kada je poslednji momenat u kojem možeš , bez straha od muvanja, upoznati nekoga novog i proširiti krug poznanika?
Svi naši prijatelji su nekada bili novi...
Zar nije najnomalnija situacija kada se momci tek upoznaju, povežu na osnovu nekog zajedničkog interesovanja i... hajmo na pivo...
zašto bi taj scenario bio isključen i u mz varijanti

Управо то.:ok:

А стварно, и ја приметих на теми буквално страх од тога да ће неко почети да нас мува...:confused:
Мис'м, велика сам девојка, научила сам ваљда да хендлујем и такве ситуације...што бих се плашила?! :confused:

Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim

Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase

Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?

Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?

Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?

Da li gresim?
I sta vi mislite?

Ne, ne tumacim kao muvanje...
Ako ne zelis da odes na tu kafu onda nemoj ici, verovatno imas razloga za to, zena zna kada je poziv upucen kao "muvanje", a kada nije, ona koja kaze da ne zna, ne govori istinu...
Sto se tice muskaraca kao prijatelja, veruj mi da postoje...
Muz te sigurno nece posavetovati da treba da imas muskarca kao prijatelja, to su ti njihove ljubomorice i muske sujete...:)

Back