tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pijem kafu 15 god, rep mi jos nije izrastao
mozda sto je ne pijem sa nekim poput vas![]()
J.bt, ja se ponekad pitam je l' sam odrasla u Srbiji ili u Nedodjiji?
Pa, zar je moguce da i dalje ima zena koje misle da odlazak na kafu je muvanje automatski?
Ok sa novim poznaniKOM, ali sa kolegom, drugom iz detinjstva ili statijaznamkim?
@tehduduk
jedino sto se primecuje to je da vam nije urastao
ne pijem kafu samo vino
I samnom vec godinu dana pijes a nismo se ni...poljubili
Mora da je ja previse pijem pa je nisam upoznao sa te, erotske strane![]()
Upravo tako.
Sa doticnima ti je vec jasna situacija ali kada neko NOV poziva na kafu to je vec druga prica![]()
nisi nikada na faxu ili poslu sa novom osobom otisao na kafu da ubijete 15min, razmenite informacije![]()
Sta ima sa novom osobom da razmenjujem informacije
Isao bi sa nekom dobrom ribom da razmenjujemo nesto drugo a za informacije cu se vec snaci .
Isao bi sa nekom dobrom ribom da razmenjujemo nesto drugo a za informacije cu se vec snaci .
bakterije i gljivice recimo?
Upravo tako.
Sa doticnima ti je vec jasna situacija ali kada neko NOV poziva na kafu to je vec druga prica![]()
Upravo tako.
problem je sto dobre ribe ne bi sa tobom ic razmenila![]()
To i rekoh u prvom postu pa si se ti vrlo brzo posle toga nadovezao sa nekim svojim nejasnocama. Okreni stranu unazad i obnovi gradivo.![]()
Ne pijem kafu.![]()
.
Poziv na kafu tumačim baš tako-kao poziv na kafu...Ako osetim da je u pitanju "nešto drugo", ne prihvatam "drugu kafu".Vrlo prosto...A imam muža. I sve mu prijavim..Čak i muvanje.Lepo sve ispričam u stilu: Vid budale- on misli ja padam na njegov autoritet...(naravno , još i se nije desilo da mi se takva nekakva kafa "usladi" pa poželim da popijem još jednu.Tada mu sigurno ne bih ništa prijavila...
P.S. Ja se više plašim poziva " da slušamo ploče zajedno"...U moje vreme tako bilo...I više puta sam "slušala" iste ploče...![]()
Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim
Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
verujem da ovo prija ta[tini tvog muža
sad on sigurno misli: viš kako ja imam lepu ženu jedan autoritet je muva a ona voli samo mene
ti jednim udarcem ubijaš 2 muvetkačiš nekoga ko ti se ne sviđa, a muž te voli još više
Kada je poslednji momenat u kojem možeš , bez straha od muvanja, upoznati nekoga novog i proširiti krug poznanika?
Svi naši prijatelji su nekada bili novi...
Zar nije najnomalnija situacija kada se momci tek upoznaju, povežu na osnovu nekog zajedničkog interesovanja i... hajmo na pivo...
zašto bi taj scenario bio isključen i u mz varijanti
Ovu temu sam htela jos ranije da otvorim
Evo dakle pitanje i za forumasice i za forumase
Za forumasice: da li poziv na kafu od strane muskarca tumacite kao muvanje ili kao druzenje ili zavisi od osobe i situacije?
Za forumase: Da li zenske osobe zovete na kafu radi druzenja ili je to poziv na 'blize upoznavanje'?
Zamislite sad situaciju - udata sam, to svi znaju, i dobila sma vise poziva na kafu od poznanika.
Ja licno ne zelim da odem na tu kafu.
Jer, nesto sam pricala i sa muzem i sa svojim drugaricama, sta ce meni muski prijatelji ako imam muza?
Da li gresim?
I sta vi mislite?
Upravo tako.