Poziv na kafu

nisam baš toliko uobražena da svaki poziv na kafu smatram muvanjem il željom za istim...više na to gledam kao mogućnost da upoznam novu osobu, saznam nešto novo...dođe mi kao neki vid avanture, male ali slatke...daleko od toga da pijem kafu sa svakim ko me na istu pozove...al eto, ne vidim ništa loše u tom pozivu...od prave osobe prija itekako...:D

E, sad ja smaram, a ti mrsiš ovde od prvog posta i tek si sad odgovorio na temu i to kako? Neko ebanje da joj ne uđe, a ja pitam za kafu, i Earring pitala za kafu... :neutral:
Nije to lepo tako raditi.
Pa ne moramo mi da znamo kako vas dvoje pijete kafu, a da vam ne uđe...

Ne mi pijemo i ebemo se..a neke bi da piju i da se druze a da im ne udje..to ne mere..jesi svatila napokon bez licnih opaski?

Maaa neee breee vi koje torocete uz kafu ni ne mislite o sexu opusti se ne racuna se

Pa ne, nego eto sad baš razmišljam....trebalo bi danas-sutra da se vidim sa nekim likom koji mi je doneo neki paket iz jedne susedne nam zemlje, neki ortak pošiljaoca, ja ga ne znam, eto učinio čovek uslugu, pa ja mislila da ga pozovem na kafu, da se zahvalim i tako......i sad se mislim, ebt, pa ne mogu danas, rasparen mi veš, e u plmaterinu...:sad2:

Pa poziv na kafu u pozadini , zavisno od muške osobe može biti bilo šta ,to ćete prepoznati ako osobu poznajete ili otkriti na prvoj kafi... Ali ne znam kakve to veze ima sa tim što si udata , pa ne živiš u arapskom svetu , ti si prvo osoba , pa tek onada žena !U osnovne ljudske potrebe spada i socijalizacija , odnosno potreba da se družimo i ostvarujemo kontakte sa drugim ljudima. Mislim da u pozadiniu osnovnog pitanja vrišti rasprava o slobodi ličnosti u braku ma kog pola bila???

Back