medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Ajde džordži ne trabunjaj u prazno, nego reci kako bi ti reagovao da ti devojčica kaže da je zvao neki baja na kafu? I šta misliš, jel' treba da ide ili ne, i da li je trebalo da ti prećuti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je nepismen!E sad stvarno, okani me se, mame ti! Znas da ti ne ostajem duzna, da ustedimo na vremenu.
Ajde džordži ne trabunjaj u prazno, nego reci kako bi ti reagovao da ti devojčica kaže da je zvao neki baja na kafu? I šta misliš, jel' treba da ide ili ne, i da li je trebalo da ti prećuti?![]()
Nece mi precutati i nece imati potrebu da ode to jes da se ebe da joj ne udje
Znači, samo sa tobom sme da pije kafu?
I ovo drugo, da se ebe, a da joj ne uđe, i to samo sa tobom?![]()
Niko vec si se nasla u nebranom grozdju kad sam te provalio pa se sluzis lazima ne bi li mi doakala..evo ako ne nadjes gde sam spojio dali i neznam naebala si..ono na svakom postu cu te pljuvati za lazi![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/367637-ORALNI-SEX-DA-ILI-NE?p=17020229#post17020229
Post 208 thank you very much! koje se pise sa j!E sad je dosta, ok?
Podrazumeva se samo sa mnom i ebe se a ne da se ebe da joj ne udje smaras
E, sad ja smaram, a ti mrsiš ovde od prvog posta i tek si sad odgovorio na temu i to kako? Neko ebanje da joj ne uđe, a ja pitam za kafu, i Earring pitala za kafu...
Nije to lepo tako raditi.
Pa ne moramo mi da znamo kako vas dvoje pijete kafu, a da vam ne uđe...
Ne mi pijemo i ebemo se..a neke bi da piju i da se druze a da im ne udje..to ne mere..jesi svatila napokon bez licnih opaski?
Ne mi pijemo i ebemo se..a neke bi da piju i da se druze a da im ne udje..to ne mere..jesi svatila napokon bez licnih opaski?
George duso, jel to znaci da kad devojka pije sa likom, treba da mu da ? jel si to hteo da kazes ?
Kako ne može? I šta bre da im uđe?
Ili ti misliš ono, sa kim god popiješ kafu moraš da se poebeš?![]()
Kako ne može? I šta bre da im uđe?
Ili ti misliš ono, sa kim god popiješ kafu moraš da se poebeš?![]()
Pa razume se, on je bre June, GeorgeJune najbolji .ebac svih vremena!![]()
Pa zato je zvao srce samo ili nije dovoljno ubedljiv ili ona nije svatila da je to poenta kafe![]()
Pa onda se ti nisi nešto napio kafa u životu![]()
Ja ne mislim da je uvek tako, ali nazalost uvek na to pomislim zato uvek i odbijam takve pozive .
E najzad si svatila bez h..a cekaj jel engleski june il shumadijski?
Maaa neee breee vi koje torocete uz kafu ni ne mislite o sexu opusti se ne racuna se
Kod nas u provinciji se h podrazumeva a ne pise se.A june je mlado, nedoraslo tele... tako da i da si hteo bolji nick nisi mogao da smislis.
![]()