Kompjuterija
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
Video sam da na forumu postoje ljudi koji imaju napredno znanje iz poneke ili više IT oblasti. Pozivam sve koji su zainteresovani, čitaj vide neki lični benefit, da uzmu učešće u pisanju sadržaja za prvu PC enciklopediju na srpskom jeziku. Za više informacija i kompletan koncept i evaluaciju dalekosežnosti akcije neka me kontaktira svako lično. Ili vi možda imate svoju ideju, a ovaj svet pokreću ideje 
Nije sve u idejama ima ponešto i u lovi

Nije sve u idejama ima ponešto i u lovi

a kad treba da se pokažu rezultati "svi junaci nikom ponikoše"). Ja sam reko da su dobrodošli svi kvalitetni ljudi koji smatraju da imaj potencijala i znanja. Pišite mi privatno da dam kontakt podatke za komunikaciju. Ponavljam svako ko dobije akreditaciju za developera, ili drugu ulogu , automatski stiče pravo na "udeo" u novonastalom brendu. Pa ljudi moraju da shvate da dolaze vremena kad mora da dodje do izražaja preduzetnički duh i inovativnost i znanje, kao jedina slamka spasa za ovo posrnulo društvo.. Tako jedino može da počne kvalitet da isplivava iz ove poplave kiča, nekompetentnosti i političke potčinjenosti (dup.liz..nja) zarad ličnih privilegija i komfora koji nas je i doveo u ovo stanje.