- Poruka
- 50.079
А искрено, чудим се да би било ко могао да купи тај прашак на пијаци... Где да туку и хладноћа и топлота, где је под дневним светлом итд.na pijacama je uglavnom fejkovana roba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А искрено, чудим се да би било ко могао да купи тај прашак на пијаци... Где да туку и хладноћа и топлота, где је под дневним светлом итд.na pijacama je uglavnom fejkovana roba.
Ali Ariel baš nije.na pijacama je uglavnom fejkovana roba.
samo se nadajteAli Ariel baš nije.
Zaplenjeno više od 22 tone lažnog "Ariela" iz Turske! "Da operete veš treba vam tri čaše umesto jedne, a prodavali bi ga i po radnjama i po pijacama"
Šta meni pričaš, ja ionako kupujem Merix ili Duel. I veš mi je čist kao suza, nikad ne bi provalio da nije opran Arielom.samo se nadajte
evo ti relativno svez link iz juna ove godine.
https://www.blic.rs/biznis/vesti/za...ske-da-operete-ves-treba-vam-tri-case/qk1r8jw
Хм... а ко је Вукадин?Pizza кифлице, питарија "Вукадин", преко пута Хепија, Земун.
Pogledajte prilog 1440230
Хм... а ко је Вукадин?
To je od pre nekoliko godina, to nije od sad, ali vrlo često nema popusta na odabranu robu.Uz penzionersku karticu u Amanu svakog dana zaracunavaju popust prilikom kupovine
Vidi se da odavno nisam bila u Zemunu.gdin sarajlija vlasnik po kome se lokal i zove...odlicneeeeeee pite O D L I C N E
a tek urmasice sa uvek dva komada oraha za svaki zalogaj ... mmmmmmm
Aleksandra Dubceka, ne mozes da ga masis...na oko smesna radnja ali pite...ufffVidi se da odavno nisam bila u Zemunu.
Hvala. Još da mi bar okvirno kažeš gde je ta ulica i eto me uskoroAleksandra Dubceka, ne mozes da ga masis...na oko smesna radnja ali pite...ufff
kraj Bul. Mihajla Pupina i ostro desno ka keju...Hvala. Još da mi bar okvirno kažeš gde je ta ulica i eto me uskoro![]()
Друга станица од старог Меркатора ка Земуну. Аутобуси 17, 83, 85, 88...Све им је добро.Hvala. Još da mi bar okvirno kažeš gde je ta ulica i eto me uskoro![]()
E tako, hvala.Друга станица од старог Меркатора ка Земуну. Аутобуси 17, 83, 85, 88...Све им је добро.
Зато што су све дали у квалитет робе... а не у шминкерај, маркетинг.Aleksandra Dubceka, ne mozes da ga masis...na oko smesna radnja ali pite...ufff
To je info od tog dana kad napisah post, a rekli mi u amanu u brace nedicaTo je od pre nekoliko godina, to nije od sad, ali vrlo često nema popusta na odabranu robu.
Ja vec godinama koristim taj popust na neku penzionersku karticu. Kod mene inače u naselju postoje 4 Amana...strašno za sve bolje moramo da idemo negde dalje prevozom.To je info od tog dana kad napisah post, a rekli mi u amanu u brace nedica