Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
osveži mi dan :rotf:
20231022_133725.jpg

❤️

iznenađenje i pozitiva 100%

- pre oko 2 meseca kupim online baštensko savitljivo magično crevo, a preuzmem lično od kineskinje u bloku 70, cekala sam je kraj jedne pekare, ona menu kesu, ja njoj pare..

- tek skoro probasmo crevo, i nije funkcionisalo ok.
- danas joj na viber posaljem poruku za reklamaciju, i na isto mesto je dosla gde sam i preuzela (znaci ne u radnji), kaže creva više nema da bi mi zamenila, ali mi ladno pare vratila:eek:
- tako, bez racuna, na otvorenom (i ne znam u kojoj je radnji...)...
ladno sam iznenadjena, prijatno...išla sam po principu, ajde da probam da pitam za reklamaciju....nadala se nisam

iznenađenje i pozitiva 100%

- pre oko 2 meseca kupim online baštensko savitljivo magično crevo, a preuzmem lično od kineskinje u bloku 70, cekala sam je kraj jedne pekare, ona menu kesu, ja njoj pare..

- tek skoro probasmo crevo, i nije funkcionisalo ok.
- danas joj na viber posaljem poruku za reklamaciju, i na isto mesto je dosla gde sam i preuzela (znaci ne u radnji), kaže creva više nema da bi mi zamenila, ali mi ladno pare vratila:eek:
- tako, bez racuna, na otvorenom (i ne znam u kojoj je radnji...)...
ladno sam iznenadjena, prijatno...išla sam po principu, ajde da probam da pitam za reklamaciju....nadala se nisam
jel si je castila za postenje? :D

Prvo ne bih čekala u redu ni za džabe, to mi je kao da džedžim za pile ispred Lidla, još i gore jer pile je hrana pa se ima razlog da mora da se jede. A još i da im platim tolike novce. Nemam više heroje koji su vredni toga.

neke "dogadjaje" lova ne moze da plati
i nista ako se propuste ne moze da zameni...
nije sve lova

Ma kapiram to, nekad vredi da priuštiš sebi neko skupo zadovoljstvo. Ali kad vidiš da njih boli uvo da spuste cenu za publiku koja ih voli a znaju kakav je standard ovde, onda bi pali u mojim očima pa mi više ne bi bilo zadovoljstvo da pevam s njima. Ko ih šiša.
Mada ih ja svakako ne slušam. Ali isto je za bilo koje izvođače.

Ma kapiram to, nekad vredi da priuštiš sebi neko skupo zadovoljstvo. Ali kad vidiš da njih boli uvo da spuste cenu za publiku koja ih voli a znaju kakav je standard ovde, onda bi pali u mojim očima pa mi više ne bi bilo zadovoljstvo da pevam s njima. Ko ih šiša.
Mada ih ja svakako ne slušam. Ali isto je za bilo koje izvođače.
ako zelis kvalitetno onda moras i da platis.
scenski efekti i oprema koju dovlace kosta..tu je razlika u koncertima ..nije ista cena za onog ko pravi koncert ako samo kao pevac izadje na binu i peva ili ako nosi svoju opremu, pravi posebnu scenografiju..
iskreno ne zelim konceret za bogatu i siromasnu publiku..kad vec idem na koncert hocu da je u punom sjaju gde god da se odrzava.

evo ti primer sa arielom..proizvodjac je priznao da je ariel na nasim prostorima losiji jer kad bi ga pravili po formuli koja je na zapadu on bi bio preskup za nase uslove...i sad ti meni reci..da li vise volis sto imas losiji ariel povoljniji ili bi zelela da imas kvalitetan skuplji?

scenski efekti i oprema koju dovlace kosta..tu je razlika u koncertima ..nije ista cena za onog ko pravi koncert ako samo kao pevac izadje na binu i peva ili ako nosi svoju opremu, pravi posebnu scenografiju..
iskreno ne zelim konceret za bogatu i siromasnu publiku..kad vec idem na koncert hocu da je u punom sjaju gde god da se odrzava.

evo ti primer sa arielom..proizvodjac je priznao da je ariel na nasim prostorima losiji jer kad bi ga pravili po formuli koja je na zapadu on bi bio preskup za nase uslove...i sad ti meni reci..da li vise volis sto imas losiji ariel povoljniji ili bi zelela da imas kvalitetan skuplji?

Ne znam da li si siguran za Ariel, da je kod nas jeftiniji jer je lošijeg kvaliteta. Ne verujem u to, znaš koliko proizvoda je kod nas skuplje, a istog su ili goreg kvaliteta. Ali recimo da se cena formira prema kvalitetu, birala bih skuplji proizvod (pod uslovom da mi baš znači taj nivo kvaliteta). Onda, primer ti nije skroz za poređenje jer poznati bendovi na cenu koju formiraju prema troškovima poprilično namiču i plaćanje za ime benda, tako da bi tu mogli malo da spuste za siromaške. U suštini, imaju pravo da rebnu koliko hoće, svačiji je izbor da li da prihvati.
Ja bih da sam teen ili u ranim dvadesetim. Ako bi mi mama i tata dali pare. :)
Ali sad više nikakvi efekti, ničije ime ne mogu da me ubede da kupim kartu umesto da za te pare odem npr. 4 puta u restoran na isto muziku. :)

A sto kod nas ne uvezu taj dobar Ariel.
Zasto uvoze krš,Ariel se ne pravi kod nas
Cena tog dobrog Ariela je u Italiji jeftiniji ,nego kod nas

Ista priča je i sa nutelom.

Kao mi ne volimo puno lešnika u kremu

A sto kod nas ne uvezu taj dobar Ariel.
Zasto uvoze krš,Ariel se ne pravi kod nas
Cena tog dobrog Ariela je u Italiji jeftiniji ,nego kod nas

Ista priča je i sa nutelom.

Kao mi ne volimo puno lešnika u kremu
nije tacno da je jeftiniji.
ja sam u madjarskoj placao ariel skuplje nego kod nas ali kad sam cirao sastav nije bio isti.
ti si to u italiji kupila taj losiji.

ariel je skuplji na zapadu nego kod nas ako kupujes taj bolji.

Наше пијаце су печат Београда и не треба их дирати.
Е... питање је шта ће од њих да остане.

Онај "свемирски брод" од Палилулске пијаце је за мене сасвим непримерен. Чуо сам један коментар да какво год поврће тамо донесу, да оно врло брзо буде спарушено и никакво.

Онај "свемирски брод" од Палилулске пијаце је за мене сасвим непримерен. Чуо сам један коментар да какво год поврће тамо донесу, да оно врло брзо буде спарушено и никакво.
То више није пијаца. Упропастили су све.

Retko odvratan prostor

Back