- Poruka
- 404.551
ocu dobar dan a ne gutn tag
..ima istine u onom sto je izdeklamovaoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocu dobar dan a ne gutn tag
..ima istine u onom sto je izdeklamovao
А ја сам још по инерцији у шорцу и кратким рукавимаohoho, topli radijatori![]()

da vidim tu ekipu koja ce da plati te karte ... jbt kao da ce Pavaroti sa sve Monserat da peva ...
strasno![]()

Ја сам била испред Дома омладине, три сата и двадесет минута сам чекала да купим карте. Систем пао, зна се.

Да сам чекала само за себе одавно бих отишла него и за ћерку и њеног момка. Раде и не могу да чекају јбг.

Ни мени се не свиђа што је на ливади али пошто сам већ пропустила кад су били у Арени, онда ово не смем."Kako je objavljeno na njihovom sajtu, Ramštajn će 24. maja 2024. godine održati koncert na Ušću u Beogradu"
lepo sam gundjao da je livada ali krompiru se ne veruje na lepe klice jel da
sine za livadu 9000din ... more AUFIDERZEN![]()
zasto nisi online kupila?Ја сам била испред Дома омладине, три сата и двадесет минута сам чекала да купим карте. Систем пао, зна се.
Ne bas... ja sam cekao celu noc na partizanovom stadionuPa manje se cekalo kod Dafine![]()
Nije to livada nego koncert."Kako je objavljeno na njihovom sajtu, Ramštajn će 24. maja 2024. godine održati koncert na Ušću u Beogradu"
lepo sam gundjao da je livada ali krompiru se ne veruje na lepe klice jel da
sine za livadu 9000din ... more AUFIDERZEN![]()
jel si uspela da kupis?Ни мени се не свиђа што је на ливади али пошто сам већ пропустила кад су били у Арени, онда ово не смем.
Јесам.jel si uspela da kupis?
ima, ja sam bio na koncertu enrikea inglesiasa.mene više zanima da li ima neki mladji bendovi koji bi došli u srbiju osim ovih penzosa
a on je mladima, ja sam bio na koncertu enrikea inglesiasa.

pa ako smo vaskrsli i svarili onu lešinu igi popa, ostali mu dođu ko omladincimene više zanima da li ima neki mladji bendovi koji bi došli u srbiju osim ovih penzosa
pa ako smo vaskrsli i svarili onu lešinu igi popa, ostali mu dođu ko omladinci