POZERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e super josh jedna tema da prosipate vashu ispranu i beskorisnu filozofiju....nepravda sveta!!...to shto neki nose majice bendova ,a neki ne....a neki se bozhe mili usudjuju da imaju stav pobunjenika, pa eto gomile beskichmenjaka da im kazhu kako je bolje da zabiju glavu u pesak.....aaaaa....:|...sve u svemu gubljenje vremena....

eto vidis.
i ti to isto radis, samo drugi objekat ...

koga briga ionako...

hocu da mi kazhete shto ste toliko ochajni....za jedan provokativan post javilo se vas 3(iz grupe beskichmenjaka predpostavljam) s'time shto je prva izlozhila neku vrstu ironije, druga ili drugi neku vrstu prozivke a ti sa jeftinim sarkazmom....a prve dve nece odgovoriti, a shto?....zato shto sam odgovorio pitanjem, a ne odgovorom, nemaju shta da pobiju, tj. nemaju na osnovu chega da se raspravljaju...a to je vasha svrha ovde.... da prosipate vasha glupa i nepotrebna mishljenja o potpuno beskorisnim temama...

bilo bi lepo da si shvatio/la sta sam htela da kazem.. nije bila nikakva uvreda ili bilo sta drugo..
dakle.. 'ajde "nacrtacu ti"..
rekao si da gubimo vreme i da raspravljamo o glupim temama, i to je bilo tvoje misljenje.. a i sam si uradio isto sto i mi.. napisao si post na glupu temu i potrosio vreme.. iz cega proizilazi da ni sam ne sledis svoje savete, i zato si pobio svoje misljenje..
da li je sad jasno?

by beskichmenjak no. 2

pa ne, zapravo doshao sam sa textom koji ni u kom sluchaju nije bio vezan za temu, i tehnichki nisam bio na temi verbalno ako nisam raspravljao o njoj, to se zove spam.... i moj savet je i dalje veoma osnovan s'obzirom da je poruka bila da ne treba raspravljati o glupim temama na prost nachin, shto ja nisam uradio....

bilo bi lepo da si shvatio/la sta sam htela da kazem.. nije bila nikakva uvreda ili bilo sta drugo..
dakle.. 'ajde "nacrtacu ti"..
rekao si da gubimo vreme i da raspravljamo o glupim temama, i to je bilo tvoje misljenje.. a i sam si uradio isto sto i mi.. napisao si post na glupu temu i potrosio vreme.. iz cega proizilazi da ni sam ne sledis svoje savete, i zato si pobio svoje misljenje..
da li je sad jasno?

by beskichmenjak no. 2

i ja sam isto rekla. :)

pa ne, zapravo doshao sam sa textom koji ni u kom sluchaju nije bio vezan za temu, i tehnichki nisam bio na temi verbalno ako nisam raspravljao o njoj, to se zove spam.... i moj savet je i dalje veoma osnovan s'obzirom da je poruka bila da ne treba raspravljati o glupim temama na prost nachin, shto ja nisam uradio....

upravo raspravljas o glupoj temi.
tvojoj filozofiji. :ljutko:

makijavelli:

ako naidjes na bilo sta prosto u mojim postovima, molim te citiraj..
u svakom slucaju, mnogo prostije je izgledalo..

e super josh jedna tema da prosipate vashu ispranu i beskorisnu filozofiju....nepravda sveta!!...to shto neki nose majice bendova ,a neki ne....a neki se bozhe mili usudjuju da imaju stav pobunjenika, pa eto gomile beskichmenjaka da im kazhu kako je bolje da zabiju glavu u pesak.....aaaaa....:|...sve u svemu gubljenje vremena....

tako da mislim da se raspravljam sa covekom koji ni ne zna sta hoce i pise samo da bi nesto napisao... ali whatever..

oktobar1864:
i ja sam isto rekla. :)

videla sam, ali tek posto sam ispisala post.. :)

u zadnje vrijeme masu njih slusa metal zato sto je to cool:roll:
jeah...ko god se obuce u crno on/ona je navodno buntovnik :thumbdown:
:
Позери. :mrgreen:

a niko mi ne moze reci da je svaki dan raspolozen da ide samo u tamne boje....da nikad ne pozeli da obuce stikle....ili da obuce rozi dux....
Ја могу. :mrgreen:
a ovaj pdf je pun pozera!!!!:thumbdown:
i to (po mom misljenu) su ugl oni koji se bukaju ''metal, metal, metal...'' piff:whistling:

Слажем се.

dosao si ovamo, poceo da pricas kako smo "beskicmenjaci" bla bla...
pametujes.
:)

ej, ok...prelistaj par strana unazad i prochitaj postove koje ste ostavljali ti i tvoje drushtvo pa uporedi sa mojim postom... koji je chisto zapazhanje, il kritika u nekom smislu, al nikako nisam pametovao, nisam nikoga citirao, nisam odgovorio na nichije mishljenje....:confused:

ako naidjes na bilo sta prosto u mojim postovima, molim te citiraj..
u svakom slucaju, mnogo prostije je izgledalo..

tako da mislim da se raspravljam sa covekom koji ni ne zna sta hoce i pise samo da bi nesto napisao... ali whatever..

videla sam, ali tek posto sam ispisala post.. :)

ja hocu da vi prestanete da glumite uzdrzhanost kao shto ti radish.... jadno je reci uopshte da ste neutralni u drushtvu s'obzirom da posedujete stav koji je o5 na svoj nachin potpuno beskoristan, shto vec rekoh.... jednostavno, budite ljudi....mislite svojom glavom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back