Pozdravi Svitanje

U otkucajima srca vodi se bitka...
Moramo ostati na nogama,
Naše misli i prepreka,
Naše duše...da li svetle iznutra?

Otvori lepotom zenice,
Ogrni plašt Istine,
Popni se visoko da te niko ne dodirne,
Modrim krilom,
Pozdravi svitanje.

Prilozi

• Epicentar.png
    Epicentar.png
    356,1 KB · Pregleda: 734
Ortak Božidar. :) Ja sam singer. :)
Da... kada si rekao moj bend, jasno mi je bilo ali ajde da pitam... Sve mi je dobro... glas, bas, bubanj a gitaru sam odmah nekako uhvatio, zato što nije uobičajena, posebno za to vreme ali i upošte ... izrazilo se tada baš dosta talenata, dobro je da ste snimili pesmu, mada nikad nije kasno za još... ko zna kako i šta, ali mi je baš drago da sam je čuo.

Da... kada si rekao moj bend, jasno mi je bilo ali ajde da pitam... Sve mi je dobro... glas, bas, bubanj a gitaru sam odmah nekako uhvatio, zato što nije uobičajena, posebno za to vreme ali i upošte ... izrazilo se tada baš dosta talenata, dobro je da ste snimili pesmu, mada nikad nije kasno za još... ko zna kako i šta, ali mi je baš drago da sam je čuo.
Ima toga još. ;) Potraži na YT slobodno, bend je Nepravedne Sankcije. Po glupoj sintagmi koju je koristio Miloševićev režim, najčešće u Dnevniku...:cool:
Naravno, ironija na kub. :) Prekinuli smo baš negde oko bombardovanja... Skupili se na štap i kanap pre 2 godine, odradili jednu polu-svirkicu, gde sam morao ja da drljam džitru, jer Boža povredio ruku za inat dan ranije i.... ne znam... https://www.youtube.com/results?search_query=nepravedne+sankcije
Možda opet upalimo motore... Samo, nije sve isto, treba i njih opraviti. Goriva istovremeno nikad više i nikad manje. Treba opet neki brejktru da bude. Videćemo. :)

Ko se to nama vratio?
Da... imam te momente... trenutke :) koji traju, kraće ili duže, nekada ne palim ni kompjuter po nekoliko dana. Čitam, sviram i pišem -olovkom. Ovog puta sam morao da završim posao i da nađem izdavača za četvrtu knjigu, zbirku kratkih priča "Spontano Sagorvanje". To nije bilo lako, puno konkursa i mejlova. Na kraju se isplatilo. Knjigu će izdati Nova Poetika - nisam do trenutka :) kada naleteh na konkurs znao za njih. Napete godine @Duki Lu ali dobro je da sam završio omo što je trebalo, sada promocija - sajam - bla bla :) Pozdravljam ovim putem i celu ekipu ovde... raznih ljudi ima tako da ... ima me - nema me - u ogledalima :)

Hvala puno @Duki Lu ... da, trebaće mi malo više snage nego nekada; bilo je poprilično lakše i spontanije, ali dobro je da je prošao period "neizvesnosti"... juče sam dobio i omot i knjižni blok. Nova poetika će organizovati promociju, učešće na sajmu i ostale stvari. Ja kao i do sada ostajem "slobodan" :) pozdravljam, pišemo...

Back