Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponovo sam preslušao... dobra mi ova gitara... jel' ti sviraš ovde?Nisam mnogo stariji, samo sam mlađi jedno 7 godina...
Kupovalo se sve u najlepšoj i najboljoj robnoj kući tih vremena, a posle kako ko stigne.
Imao sam i ja svoj sastav 90'ih, bilo je blesavo i ludo...
Ortak Božidar.Ponovo sam preslušao... dobra mi ova gitara... jel' ti sviraš ovde?
Da... kada si rekao moj bend, jasno mi je bilo ali ajde da pitam... Sve mi je dobro... glas, bas, bubanj a gitaru sam odmah nekako uhvatio, zato što nije uobičajena, posebno za to vreme ali i upošte ... izrazilo se tada baš dosta talenata, dobro je da ste snimili pesmu, mada nikad nije kasno za još... ko zna kako i šta, ali mi je baš drago da sam je čuo.Ortak Božidar.Ja sam singer.
![]()
Ima toga još.Da... kada si rekao moj bend, jasno mi je bilo ali ajde da pitam... Sve mi je dobro... glas, bas, bubanj a gitaru sam odmah nekako uhvatio, zato što nije uobičajena, posebno za to vreme ali i upošte ... izrazilo se tada baš dosta talenata, dobro je da ste snimili pesmu, mada nikad nije kasno za još... ko zna kako i šta, ali mi je baš drago da sam je čuo.
Pa de si se setila ovoga... slušao sam kada sam bio mali... ćale imao pločuTornero - I Sante California
Da... imam te momente... trenutkeKo se to nama vratio?
Srećno!Knjigu će izdati Nova Poetika
Hvala puno @Duki Lu ... da, trebaće mi malo više snage nego nekada; bilo je poprilično lakše i spontanije, ali dobro je da je prošao period "neizvesnosti"... juče sam dobio i omot i knjižni blok. Nova poetika će organizovati promociju, učešće na sajmu i ostale stvari. Ja kao i do sada ostajem "slobodan"Srećno!![]()