Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U otkucajima srca vodi se bitka...
Moramo ostati na nogama,
Naše misli i prepreka,
Naše duše...da li svetle iznutra?
Otvori lepotom zenice,
Ogrni plašt Istine,
Popni se visoko da te niko ne dodirne,
Modrim krilom,
Pozdravi svitanje.
Svetle li?Kojom bojom?
Naše duše...da li svetle iznutra?
Irena koju ovde viđamo je tvoja koleginica iz benda? Dobri đaci.Produkcijski sam sa nekim pesmama nezadovoljan... nekada više para - bolja produkcija, manje para - loša produkcija, danas to radim sam... Irena bas, Dejan bubanj i ja sve ostalo
Ma gde nisam čuo brate, ovde ja još nisam stigao potpuno da se "izrazim" ; polako. Sve projekte Mike Patton-a sam do sada propratio i pratim, čovek je naš savremenik a Faith No More, Mr. Bungle, Fantômas, Tomahawk, Dead Cross - to je sve preslušano... mogli bi tu svašta da se nadogradimo što se muzike tiče, zato i volim da je postavim kao dotatak na blog-post...Irena koju ovde viđamo je tvoja koleginica iz benda? Dobri đaci.
Ovo je moj favorite band. Ovakve talente čuo nisi....Najpre ovaj atonal :
Another summer rolls by And I can't help but feel pain
All those familiar faces Come back to haunt me again
Whether I hated their guts Or hardly knew them at all
I always felt far away Beside them there in the halls
My yearbook keeps me informed My yearbook keeps me in line
Its an obituary, Gives me a concept of time
We've graduated and grown From a real world once our own
Yet we have proven them wrong By dropping off all along
... važno da svetle...Svetle li?Kojom bojom?
E, sad si me prijatno iznenadio. Malo ko zna za te bendove, ovde možda ja i @Baudrillard , on je isto naslušan i načitan. O, pa svaka čast.Ma gde nisam čuo brate, ovde ja još nisam stigao potpuno da se "izrazim" ; polako. Sve projekte Mike Patton-a sam do sada propratio i pratim, čovek je naš savremenik a Faith No More, Mr. Bungle, Fantômas, Tomahawk, Dead Cross - to je sve preslušano... mogli bi tu svašta da se nadogradimo što se muzike tiče, zato i volim da je postavim kao dotatak na blog-post...
Ja maltene više ne znam šta da slušam... imam 53 godine a kao veoma malog me je ćale vodio u Beograđanku, na donjem spratu su samo bile ploče, kupovao je koliko je mogao da ponese, ja sam birao "lepe covere" ali su tu pored mene, tada, bili albuma Clash-a, B52, Pink Floyda-a, eto i Let 3 - jazz, blues ... sve živo... čovek kolekcionar, on lićno je najviše voleo hard-rock, onaj prvi, Black Sabath i kompaniju ... ja ne, brzo sam postao panker ;E, sad si me prijatno iznenadio. Malo ko zna za te bendove, ovde možda ja i @Baudrillard , on je isto naslušan i načitan. O, pa svaka čast.
Nisam mnogo stariji, samo sam mlađi jedno 7 godina...Ja maltene više ne znam šta da slušam... imam 53 godine a kao veoma malog me je ćale vodio u Beograđanku, na donjem spratu su samo bile ploče, kupovao je koliko je mogao da ponese, ja sam birao "lepe covere" ali su tu pored mene, tada, bili albuma Clash-a, B52, Pink Floyda-a, eto i Let 3 - jazz, blues ... sve živo... čovek kolekcionar, on lićno je najviše voleo hard-rock, onaj prvi, Black Sabath i kompaniju ... ja ne, brzo sam postao panker ;
Ovo je baš dobro... mnogo je ljudi svašta moglo da uradi... stvarno kada pogledam unazad... puno talenata ali i ludila ebg.Nisam mnogo stariji, samo sam mlađi jedno 7 godina...
Kupovalo se sve u najlepšoj i najboljoj robnoj kući tih vremena, a posle kako ko stigne.
Imao sam i ja svoj sastav 90'ih, bilo je blesavo i ludo...
Ovo nisam slušao... odlično... počeo je on to sa italijanskim i operom pre par godna, to sve znaš, ali ovaj album nisam odslušao, sada ću ga naći celog ako ima... baš dobro, volim kada ljudi kao on eksperimentišu i "šire" svoje mogućnosti, zato i mislim da je jedan od najplodonosnijih autora danas.Nisam čuo za ovaj bend, na trenutak sam ga pomešao sa Overdrive...mea culpa. Ok je, Ministry fazon.
Ludilo treba unovčiti, dati mu priznanje i držati ga bliskim. Ali ne zaboraviti disati, jel nije ludilo sve. Samo jedna divna vrata, kapija, prozor.
Žao mi je zbog Vanje. Čujem da je kvalitetan filing davao... Sa ludilom obazrivo, da se ne pretvori u ludilo. Razumem te tačno...
Možda ovu nisi čuo, jedna od poslednjih... Tekst na italijanskom, neka riba basistkinja metal benda pisala... Prvi tip je norveški art-harmonikaš, a Paton njunja.
Opisan napad hidrocefalusa... ah, nedo bog... no lepo zvuči kada prođe, opisuje taj mir u telu i duši...