U otkucajima srca vodi se bitka...
Moramo ostati na nogama,
Naše misli i prepreka,
Naše duše...da li svetle iznutra?

Otvori lepotom zenice,
Ogrni plašt Istine,
Popni se visoko da te niko ne dodirne,
Modrim krilom,
Pozdravi svitanje.

Prilozi

• Epicentar.png
    Epicentar.png
    356,1 KB · Pregleda: 285
U otkucajima srca vodi se bitka...
Moramo ostati na nogama,
Naše misli i prepreka,
Naše duše...da li svetle iznutra?

Otvori lepotom zenice,
Ogrni plašt Istine,
Popni se visoko da te niko ne dodirne,
Modrim krilom,
Pozdravi svitanje.

Sebastijan, lako je pisati dobre stihove kad imaš inspiraciju, osim toga, tvoja Muza daje ti podršku (i ovim basom kojom te podržava i prati).
Uživajte u ljubavi, umetnosti, životu :heart2:

Napiši nešto i o bendu slobodno, retkost je ovakav tip zvuka kod nas. Minimal, atonal, nije čak ni garaž, već andergraund, avangarda, tu na ivici...
Jedino slično da sam čuo su Presing ili oni Klopka za pionira, al dobro, to je već nojz... ;):cool:

@Black_star & @Duki Lu :) Neverovatno ali neke stvari dolaze samo kroz traganje i istrajnost, više mi nije lako niti da pišem niti da stvaram muziku, ali to su postale stvari koje su deo mog bića, moje ličnosti. Na kraju krajeva, ne bih imao ni zdravstvenu knjižicu da ne pišem :) i da ne odnesem sve, gde šta treba. Nije sve dobro što napišem, tražim dosta i sa Vama delim ono što mislim da je najbolje... Jako sam samokritičan u tom smislu. Sa druge strane uvek pomaže kada je čovek miran i kada shvati ovo što Duki kaže, to je svakako veliki podsticaj ali ni on nije uvek presudan i dovoljan. Čudno je sve to, dugo već pišem i bavim se svim tim stvarima, čitam, gledam, slušam... upijam, učim i dalje. O bendu... to je kao i sa svakim bendom zanimljiva ali pomalo i teška priča... da i to bi trebalo opisati. Razni ljudi su tu "prošli" i svašta se događalo, Kiza iz Presinga (frontmen) je na jednom albumu svirao gitaru, na jednom je on pevao, ne ja - ali taj zvuk sada i tada, taj manir i osećaj, koji si opisao je takav i meni - avantgarde, garage, kako god... Sve to je izlazilo iz nas "samo od sebe". Produkcijski sam sa nekim pesmama nezadovoljan... nekada više para - bolja produkcija, manje para - loša produkcija, danas to radim sam... Irena bas, Dejan bubanj i ja sve ostalo :)
Vama hvala puno, od srca, meni kao izuzetno ekstravertnoj ličnosti, puno znači svaka vrsta podrške. :heart: :heart:

Poslednja izmena:
Produkcijski sam sa nekim pesmama nezadovoljan... nekada više para - bolja produkcija, manje para - loša produkcija, danas to radim sam... Irena bas, Dejan bubanj i ja sve ostalo :)
Irena koju ovde viđamo je tvoja koleginica iz benda?:):cool: Dobri đaci.:P

Ovo je moj favorite band. Ovakve talente čuo nisi....Najpre ovaj atonal :
Another summer rolls by And I can't help but feel pain
All those familiar faces Come back to haunt me again
Whether I hated their guts Or hardly knew them at all
I always felt far away Beside them there in the halls
My yearbook keeps me informed My yearbook keeps me in line
Its an obituary, Gives me a concept of time
We've graduated and grown From a real world once our own
Yet we have proven them wrong By dropping off all along

Irena koju ovde viđamo je tvoja koleginica iz benda?:):cool: Dobri đaci.:P

Ovo je moj favorite band. Ovakve talente čuo nisi....Najpre ovaj atonal :
Another summer rolls by And I can't help but feel pain
All those familiar faces Come back to haunt me again
Whether I hated their guts Or hardly knew them at all
I always felt far away Beside them there in the halls
My yearbook keeps me informed My yearbook keeps me in line
Its an obituary, Gives me a concept of time
We've graduated and grown From a real world once our own
Yet we have proven them wrong By dropping off all along
Ma gde nisam čuo brate, ovde ja još nisam stigao potpuno da se "izrazim" ; polako. Sve projekte Mike Patton-a sam do sada propratio i pratim, čovek je naš savremenik a Faith No More, Mr. Bungle, Fantômas, Tomahawk, Dead Cross - to je sve preslušano... mogli bi tu svašta da se nadogradimo što se muzike tiče, zato i volim da je postavim kao dotatak na blog-post...

Ma gde nisam čuo brate, ovde ja još nisam stigao potpuno da se "izrazim" ; polako. Sve projekte Mike Patton-a sam do sada propratio i pratim, čovek je naš savremenik a Faith No More, Mr. Bungle, Fantômas, Tomahawk, Dead Cross - to je sve preslušano... mogli bi tu svašta da se nadogradimo što se muzike tiče, zato i volim da je postavim kao dotatak na blog-post...
E, sad si me prijatno iznenadio.:) Malo ko zna za te bendove, ovde možda ja i @Baudrillard , on je isto naslušan i načitan. :) O, pa svaka čast.:D
:mrgreen: :hvala:

E, sad si me prijatno iznenadio.:) Malo ko zna za te bendove, ovde možda ja i @Baudrillard , on je isto naslušan i načitan. :) O, pa svaka čast.:D
:mrgreen: :hvala:
Ja maltene više ne znam šta da slušam... imam 53 godine a kao veoma malog me je ćale vodio u Beograđanku, na donjem spratu su samo bile ploče, kupovao je koliko je mogao da ponese, ja sam birao "lepe covere" ali su tu pored mene, tada, bili albuma Clash-a, B52, Pink Floyda-a, eto i Let 3 - jazz, blues ... sve živo... čovek kolekcionar, on lićno je najviše voleo hard-rock, onaj prvi, Black Sabath i kompaniju :)... ja ne, brzo sam postao panker ;

Ja maltene više ne znam šta da slušam... imam 53 godine a kao veoma malog me je ćale vodio u Beograđanku, na donjem spratu su samo bile ploče, kupovao je koliko je mogao da ponese, ja sam birao "lepe covere" ali su tu pored mene, tada, bili albuma Clash-a, B52, Pink Floyda-a, eto i Let 3 - jazz, blues ... sve živo... čovek kolekcionar, on lićno je najviše voleo hard-rock, onaj prvi, Black Sabath i kompaniju :)... ja ne, brzo sam postao panker ;
Nisam mnogo stariji, samo sam mlađi jedno 7 godina...:lol:
Kupovalo se sve u najlepšoj i najboljoj robnoj kući tih vremena, a posle kako ko stigne.:)
Imao sam i ja svoj sastav 90'ih, bilo je blesavo i ludo... :cool:

Nisam mnogo stariji, samo sam mlađi jedno 7 godina...:lol:
Kupovalo se sve u najlepšoj i najboljoj robnoj kući tih vremena, a posle kako ko stigne.:)
Imao sam i ja svoj sastav 90'ih, bilo je blesavo i ludo... :cool:
Ovo je baš dobro... mnogo je ljudi svašta moglo da uradi... stvarno kada pogledam unazad... puno talenata ali i ludila ebg.

Ovaj bend si možda čuo. Bend je osnovao Vanja, moj dobar drug. Vanja je počeo da se "raspada", odmah zatim i bend, on je pevao i pisao tekstove... Poginuo je sa nepunih trideset godina, udario ga trolebus. Ipak i najverovatnije, bez obzira na trolebus, mislim da ne bi još dugo izdržao... strašna faza teške intravenozne heroinomanije...

Overdose: Silence​

Nisam čuo za ovaj bend, na trenutak sam ga pomešao sa Overdrive...mea culpa. Ok je, Ministry fazon. ;)
Ludilo treba unovčiti, dati mu priznanje i držati ga bliskim. Ali ne zaboraviti disati, jel nije ludilo sve. Samo jedna divna vrata, kapija, prozor.
Žao mi je zbog Vanje. Čujem da je kvalitetan filing davao... Sa ludilom obazrivo, da se ne pretvori u ludilo.:confused:;):) Razumem te tačno...
Možda ovu nisi čuo, jedna od poslednjih... Tekst na italijanskom, neka riba basistkinja metal benda pisala... Prvi tip je norveški art-harmonikaš, a Paton njunja.:heart:
Opisan napad hidrocefalusa... ah, nedo bog... no lepo zvuči kada prođe, opisuje taj mir u telu i duši... ;)

Nisam čuo za ovaj bend, na trenutak sam ga pomešao sa Overdrive...mea culpa. Ok je, Ministry fazon. ;)
Ludilo treba unovčiti, dati mu priznanje i držati ga bliskim. Ali ne zaboraviti disati, jel nije ludilo sve. Samo jedna divna vrata, kapija, prozor.
Žao mi je zbog Vanje. Čujem da je kvalitetan filing davao... Sa ludilom obazrivo, da se ne pretvori u ludilo.:confused:;):) Razumem te tačno...
Možda ovu nisi čuo, jedna od poslednjih... Tekst na italijanskom, neka riba basistkinja metal benda pisala... Prvi tip je norveški art-harmonikaš, a Paton njunja.:heart:
Opisan napad hidrocefalusa... ah, nedo bog... no lepo zvuči kada prođe, opisuje taj mir u telu i duši... ;)
Ovo nisam slušao... odlično... počeo je on to sa italijanskim i operom pre par godna, to sve znaš, ali ovaj album nisam odslušao, sada ću ga naći celog ako ima... baš dobro, volim kada ljudi kao on eksperimentišu i "šire" svoje mogućnosti, zato i mislim da je jedan od najplodonosnijih autora danas.

Back