Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.057
Pa moguce, ko zna koliko ima ljudi sa tim poremecajem...Verovatno da imaju i neka svoje grupe umrezene preko neta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moguce, ko zna koliko ima ljudi sa tim poremecajem...Verovatno da imaju i neka svoje grupe umrezene preko neta....
Pa dobro, moguce..Ponekad ima ljudi koji bi da imaju moc popubijali sve oko sebe, porodicu, grad, drzavu....Ima ljudi i koji ne razmisljaju o posledicama isl...A ima i mnogo mogucnosti za slucajni pozar....A otkud ti ideja da nekom nije žao da zapali i cio grad?
U L.A nije koncentrisana vojna moc,ali je npr.tu Holivud,glumci,poznate licnosti,veliki novac,drugi grad posle Njujorka...itd..
Ima tu materijala..
Хиндрати пресушили,али нема другог извора воде,реке, језера, базени, септичке јаме.nema dovoljno vode
(a prevruce je da soraju po vatri)
Страшна је ситуација, али изгледа да се ради о више пиромана.bil gejc gadjo haarpom
sve se režira, uvijek postoji neko iza ko vuče konceСтрашна је ситуација, али изгледа да се ради о више пиромана.
Kako nema vode,a leze na obali okeana?Хиндрати пресушили,али нема другог извора воде,реке, језера, базени, септичке јаме.
У хидратима нема воде, а не знам колико су далеко од ОКЕАНА.Kako nema vode,a leze na obali okeana?
Kako nema vode,a leze na obali okeana?
iscenirano i reziranoČudi me da nema neke teorije zavjere o ovome,pa rekoh da otvorim temu.
Šta vi mislite o tome?
Meni je čudno da se požar mogao proširiti toliko.
Da li je podmetnut?I ako jeste,zasto?
Nije, ako znas stvari koje su mu prethodile.Meni je čudno da se požar mogao proširiti toliko.
Vise "namerno izazvan"....Da li je podmetnut?I
ali pa sad je zima?!?!!! otkud pozari u sred zime?Nije, ako znas stvari koje su mu prethodile.
Verovatno vise razloga, a jedan moze biti i, ne treba smetnuti s uma, da je grad LA sledeci "domacin" Olimpijskih Igara.ako jeste,zasto?
Zima je? Nesto mi je mnogo toplo u Australiji, ako je zima...ali pa sad je zima?!?!!! otkud pozari u sred zime?
Zima je? Nesto mi je mnogo toplo u Australiji, ako je zima...
Bolje da si se zapitao zasto je drvece pokraj drvenih kuca ostalo citavo, dok kuca vise nema zbog pozara, nego sto si to... da ne kazem...
Naravno da ima. Porede ga sa požarom na Havajima jer ima iste osobine.Čudi me da nema neke teorije zavjere o ovome,pa rekoh da otvorim temu.
Šta vi mislite o tome?
Meni je čudno da se požar mogao proširiti toliko.
Da li je podmetnut?I ako jeste,zasto?
Znam, druze, nego kad mi kazes tako neku generalizaciju, kao da je svugde na celoj Planeti isto doba i kao da nema varijacija po paralelama i pojasevima...U Australiji sad nije zima. Bilo bi normalno da su tamo pozari.
Vise "namerno izazvan"...
Znam, druze, nego kad mi kazes tako neku generalizaciju, kao da je svugde na celoj Planeti isto doba i kao da nema varijacija po paralelame i pojasevima...
Nemas zivaca i strpljenja za raspravu u vezi tako ociglednih stvari...
Tamo je preko dana oko 20 C.nece da polivaju morskom vodom - povecava salinitet zemljista i onda biljke nece da rastu....
stvarno piromani? nije naturalno u ovo doba godine?