- Poruka
- 12.414
Tamo je preko dana oko 20 C.
Average | 14 °C |
---|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo je preko dana oko 20 C.
Average | 14 °C |
---|
Moguće, nego mi je sestrić bio usred zime u LA pa posle u SF pa mi je otprilike ostala neka temperatura.
Average 14 °C
meteorologija mi je trenutno out of focusMoguće, nego mi je sestrić bio usred zime u LA pa posle u SF pa mi je otprilike ostala neka temperatura.
Inače, nisi ispratio bio je pre jedno metar dana jedan veliki požar u Australiji...
Nisi u toku u L.A. pozari su uobicajena stvar i svake godine se desavaju.Ne treba se radovati tudjoj nesreci,makar to bili i Ameri.
Ne bi me iznenadili pozari npr.u Arizoni ili ne znam ti gdje,ali L.A.je veliki grad i nekako mi sve cudno.
Ima okean nego se oni vade na vetrove, kako je to slana voda.....Хиндрати пресушили,али нема другог извора воде,реке, језера, базени, септичке јаме.
Sta su daleko okean im uz dupe.У хидратима нема воде, а не знам колико су далеко од ОКЕАНА.
Nije zima kod njih ista kao kod nas, u ovo vreme prosecne temperature su izmedju 20-25c a najhladniji mesec je decembar koji je vec prosao.ali pa sad je zima?!?!!! otkud pozari u sred zime?
U Australiji je sad leto godisnje doba.Zima je? Nesto mi je mnogo toplo u Australiji, ako je zima...
Bolje da si se zapitao zasto je drvece pokraj drvenih kuca ostalo citavo, dok kuca vise nema zbog pozara, nego sto si to... da ne kazem...
Čudi me da nema neke teorije zavjere o ovome,pa rekoh da otvorim temu.
Šta vi mislite o tome?
Meni je čudno da se požar mogao proširiti toliko.
Da li je podmetnut?I ako jeste,zasto?
Па да није ефикасна.Ima okean nego se oni vade na vetrove, kako je to slana voda.....
Nije, ako znas stvari koje su mu prethodile.
I ranije isplanirano.Sve se znalo mnogo ranije:
Хиндрати пресушили
али изгледа да се ради о више пиромана.
У хидратима нема воде
Па да није ефикасна.
Bitno da je gradonačelnik LA žena crnkinja, da je šef LA vatrogasne službe gej žena, da je čitav vrh te iste službe sve sami transgenderi i crnci i da je glavni cilj te institucije bio da zaposleni ljudi budu dovoljno "dajvers" to jest da ima dovoljno gejeva, stranaca, transgendera i ostalih likova.
Zbog vjetra i suse.Kad smo vec kod suma,kako one palme jos stoje,a kuce izgorile?
Ne kazem da se moze kontrolisari onolika vatra,ali kako se tako rasplamsa?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-14276363/diddy-la-home-untouched-fire-mansion.htmlBitno da je gradonačelnik LA žena crnkinja, da je šef LA vatrogasne službe gej žena, da je čitav vrh te iste službe sve sami transgenderi i crnci i da je glavni cilj te institucije bio da zaposleni ljudi budu dovoljno "dajvers" to jest da ima dovoljno gejeva, stranaca, transgendera i ostalih likova.
Ta ista žena gej šef vatrogasne službe je izjavila da nije znala da hidranti širom grada nisu radili i da se nikada nisu proveravali i da se ona zbog toga oseća izdano.
E sad, isti ti krajnji levičari i liberali koji su sve ovo i izazvali, širom sveta se rugaju žrtvama i unesrećenim ljudima jer, eto, narod u Gazi pati i gine pa su njihove patnje ništa obzirom na one patnje Palestinaca. I ti komentari imaju po nekoliko desetina hiljada lajkova. Isti taj narod Gaze bi, sa druge strane, iste te levičare i liberale koji to pišu, bukvalno pojeo prvom prilikom.
Takođe u požaru je izgorela i kuća P Didija koja je trebala da bude pretresena za par dana u kojoj bi se potencijalno našli dokazi za razne protivzakonito radnje mnogih bogataša širom Amerike.
Čovek bi ovakve stvari jako teško mogao i da izmisli!