Požar na Havajima

Pozar na Havajima je HAARP-om i tzv Energetskim oruzjem izazvan...

Zbog usmerenja te vrste energije tu, smo posle tj nekidan imali poplave i zemljotres u Kaliforniji...

Kao sto smo na Rodosu u Grckoj imali pozar, a na Balkanu kise i olujno nevreme sa katastrofom u Sloveniji

Jer to je uzrocno posledicno povezano, kada jednom vrstom energije deluju na odredjenom podrucju...tada na susednom posledicno i kolateralno izazivaju drugu vrstu energije

Dakle dupla katastrofa...i ova ciljana i ova kolateralna...

...

...

Takodje...
Vrlo je upitna i smrt vatrogasaca u Hrvatskoj pre nekoliko godina na Kornatima...usled, kako su tada mediji pisali rapidnog sirenja pozara..., na ostrvu na kojem sem kamenjara i nesto trave niceg drugog nema...

...

Што више тражите Лахаина, Мауи, Хаваји изазивају „случајности“, то више пронађете ЗАКОНОДАВСТВО ЈЕ ДОНОШЕНО ПРЕ ПОЖАРА КОЈИ ЈЕ ДОЗВОЉАВАО ШЕФУ ПОЛИЦИЈЕ (познат и као мртвозорник) ДА КРЕМИРА ТЕЛА НА НОВИ НАЧИН Одвојите време да прочитате или погледате овај пост „Упознао сам форензичку установу Полицијске управе Мауија у Ваилукуу где стручњаци за операције мртвачнице тренутно утоварују простирке у контејнере са телима. Па зашто је наш шеф полиције уједно и наш мртвозорник? Он је то признао на конференцији за новинаре пре неки дан. Усвојено је законодавство које дозвољава шерифу, званом мртвозорник, наставићу и укључићу везу тако да можете да погледате те законске законе. ‌ Али притом не само да тамо нема потомака да траже изгубљене вољене, на пример где су родитељи нестале деце? Они нису тамо. Не само да је цела ова операција потпуно уништила домородачко становништво Лахаине, већ су, радећи оно што су урадили, такође потпуно уништили све трагове ДНК. ‌ Па да, ако математика није математика, дозволите ми да вам помогнем. Не само да канцеларија мртвозорника, звана шериф, зарађује 800 долара за сваку особу, он ставља у један од оних контејнера који је врло добро једна од ових алкалних комора за хидролизу и распадање. Он не само да зарађује 800 долара по особи, већ елиминишући сву ДНК, све преживеле претке онима који су страдали у овом... пожару. ‌ Сви преживели преци који живе у иностранству кажу на копну да се никада не могу вратити кући и полажу право на своју земљу јер је предата канцеларији мртвозорника. Дато је, враћено је држави. Дакле, зато што нема трагова доказа о ДНК. Ово вам је одвратно. Ово је одвратно и надам се да ће ово некоме помоћи. ‌ На крају смо и ако не познајете Христа Исуса, сада је време да му се обратите и покајете. А ја разговарам са вама елитама више од свега. Можда бисте желели да престанете са оним што радите јер се Христ Исус враћа и то се неће добро завршити за вас. Ако мислите да је оно што сте урадили овим људима само, ох, само сачекајте док се не нађете у ватреном језеру. Јер то је оно што вас чека ако се сви не окренете од свог булдога и не покајете се за своје зло на зле начине.”

Оприн плац од 102 хектара уз плажу у Хани је чудо: смештен између јавног парка Коки Беацх и њене приватне плаже. Ипак, улов? Процењено је на само 5.467 долара, а њен годишњи порез на имовину? Само 300 долара!
F4pytlFWcAAOqAS

У међувремену, Опрах'с плаћа 300 долара годишње пореза за своју имовину од 100+ јутара у Хани са сопственом приватном плажом. Мора да је лепо бити милијардер.

Жртве пожара Лахаина, Мауи, Хаваји ГОВОРЕ!! Они прозивају Бајденове ЛАЖИ!‌
НОВО: Састанак савета округа Мауи 2023. Становници кажу да ЛАХАИНА НИЈЕ НА ПРОДАЈУ. ГРАДСКО ВЕЋЕ СЕ САСТАНАК СА РАЗВОЈНИЦИМА ИЗ ЊИХ ЛЕЂА И НЕИЗАБРАНИМ ЉУДИМА КОЈИ ОДЛУЧУЈУ‌ОВИМ ЉУДИМА КРАЈУ ЗЕМЉУ ПРЕД НАШИМ ОЧИМА: „Бајден је рекао да ће, знате, Мауи одлучити о будућности Мауија. Али опет, једна особа на Оахуу се тренутно састаје са програмерима, састаје се са приватним власницима земљишта и не састаје се са јавношћу.‌„Свједочим о својој забринутости због гувернеровог проглашења ванредног стања које се догодило три седмице прије пожара и како је суспендовало седам државних статута који су ослобађали све за шта сте ви задужени, покрива администрацију окружне организације, поглавље 46, колективно преговарање је било укинуто, школарине за утицај, укинуто је колективно преговарање. И по мојим сазнањима, ово је било прво проглашење ванредног стања у земљи које није имало претходни инцидент.‌Обично је то као ураган, бум, добили смо проглашење за хитне случајеве, али ово је било само, колико знам, било је само да се поједностави развој на Мауију, а сва моћ доношења одлука је додељена једној особи, службенику за стамбена питања гувернера, Нани Медеирос, који је неизабран, који може надмашити сваку ствар коју урадите и све што кажете и сваку ставку коју покривамо без икаквог доприноса заједнице, без икаквог јавног дискурса, без закона о сунцу.‌Пре него што одем до мог, знате, сутра ми се свиђа оно што сте рекли, Ла Јена није на продају, укључите нас. Али не видим да се то дешава. И успео сам да се сретнем са Нани Мадерас. Љубазно сам је позвао у свој дом како бих разговарао са наставницима из Бурн довн Кинга и они иду напред, састају се са програмерима, приватним власницима земљишта и не пуно заједнице осим ако не знате како да правилно маневришете. Дакле, пре него што пређем на следећу тачку, само бих желео да замолим сваког члана већа да ме обавести, да ли сте за ову проглас о ванредним ситуацијама који одузима закон о сунчању, колективно преговарање, вашу, сву вашу моћ у доношењу одлука?‌—-Све што сте ви, једноставно не могу рећи довољно, све што радите може бити надмашено од стране једне особе која није изабрана и нема допринос заједнице.‌—- Ово је капитализам катастрофе. Пет милијарди долара стиже на Мауи и лепљиви прсти су ту да све то узму и развију без икаквог доприноса. Лахаина треба да одлучи шта ће се десити у Лахаини.‌И то није само тамо, већ је свуда. Све што урадите на овом острву може да победи једна особа. И више људи мора да устане и каже да влада овако не функционише. Овако не учимо нашу децу како влада функционише. А ово не може напредовати. Да видим, фуј.‌—- Дакле, Бајден је дошао и разговарао са заједницом у Грађанском центру, а Бајден је рекао да ће, знате, Мауи одлучити о будућности Мауија. Али опет, једна особа на Оахуу се тренутно састаје са програмерима, састаје се са приватним власницима земљишта и не састаје се са јавношћу. И то би требало да буде насловна страна свуда. И све што урадите може бити надмућено од стране једне особе без икаквог обавештења, и нећете знати док се то не догоди. Захвалан сам што је Бајден дошао овде када је дошао, не одмах, и што је био ту за заједницу. Али ово је државно и окружно питање и држава и округ ће одлучити како ће ићи напори за обнову. И заиста бих волео да видим да округ преиспита шта је имао ако је био за ово и донесе резолуцију против гувернеровог хитног проглашења о приступачном становању који се десио три недеље пре. шумски пожар. Много вам хвала. Ценим време да говорим”‌
ДЕВс, директно енергетско оружје

ЛОКАЦИЈА: Чини се да влада лаже о ПРАВОМ броју нестале деце у пожарима у Лахаини, Мауију, Хавајима 1757 малишана се није поново уписало у школу. ШТО ДА НЕ?! Ти подаци указују на ГЛАВНО неслагање у ономе што нам је речено што се тиче потенцијално нестале децеДЕВс, директно енергетско оружје

Медији неће дати жртвама пожара у Лахаини, Мауију, Хавајима било какво време за емитовање, тако да су наши суграђани и 99% људи на нама"ОВО НИЈЕ БИЛА ПРИРОДНА КАТАСТРОФА"ЗАХТЕВНИ СУ УЗИМАТИ УЗОРЦИ ИЗ ТЛА!„Да, сада је тешко. Требало би да осетите ту тежину јер ово није била природна катастрофа. И волео бих, заправо, узорке из земље. Људи, поставите екран. Нећете дозволити никоме да види шта се дешава унутра. Али ми добро знамо да ви момци, као трећи највећи актери, држава, желите то земљиште и можете га узети када сматрате да је то природна катастрофа. И то је одвратно.И зато сам и ја данас овде, јер то неко треба да прозове. Хтели смо узорке одмах. Ви сте спречили људе да уђу. То је ужасно. Гледајте на ово као на бројеве за зграде, за новац. Шта је са народом? Шта је са породицама које је овај пожар уништио? И за записник, рећи ћу ово, то није била природна катастрофа.Ово проглашење ванредног стања је пад. И дозволите ми да вам кажем зашто. Зато што сва саслушања која чујете, сва сведочења која чујете, сви друштвени медији које чујете, повезује тачке са оним што се дешава у Лахаини. Лахаина је била наша прва престоница Уједињеног Краљевства. Смешно како су сви обични људи изнети у једном налету ватре.Здраво, моје име је Џесика Вертам. Рођен сам и одрастао у Хаикумалију. Ја сам мајка, и ја сам дете ове живе Земље која дише. Не пристајем на контролу вештачке интелигенције. Не пристајем на паметне градове. И 100% знам сваким филом свог бића да ово није била природна катастрофа.Ово је био план.Напад има много много мислим да је један плус један плус један једнако три једначина не можете ме назвати теоретичаром завере јер сам критички мислилац да ли сте знали да је ЦИа корумпирана циа измислила речи теоретичар завере као начин да осветли људе јер говорим о истини, ја сам овде да заштитим мајку земљу одакле сам дошао. Није ме брига што сам рођен у Мауију, у реду, ово је о живој земљи и људима доброг срца, у реду?Овде се не ради о подели. Овде се ради о јединству, а овде се ради о окупљању и борби за права људи. Климатске промене не постоје. Ви мењате наше време, у реду? Ви сте... Извините, у реду, поново ценим ваше коментаре, али заиста морамо да се држимо тачака дневног реда. Сада је 11 10. Није ме брига за твој дневни ред. Знаш шта? Твој план може да ме пољуби у дупе, ок?

Back