Жртве пожара Лахаина, Мауи, Хаваји ГОВОРЕ!! Они прозивају Бајденове ЛАЖИ!
НОВО: Састанак савета округа Мауи 2023. Становници кажу да ЛАХАИНА НИЈЕ НА ПРОДАЈУ. ГРАДСКО ВЕЋЕ СЕ САСТАНАК СА РАЗВОЈНИЦИМА ИЗ ЊИХ ЛЕЂА И НЕИЗАБРАНИМ ЉУДИМА КОЈИ ОДЛУЧУЈУОВИМ ЉУДИМА КРАЈУ ЗЕМЉУ ПРЕД НАШИМ ОЧИМА: „Бајден је рекао да ће, знате, Мауи одлучити о будућности Мауија. Али опет, једна особа на Оахуу се тренутно састаје са програмерима, састаје се са приватним власницима земљишта и не састаје се са јавношћу.„Свједочим о својој забринутости због гувернеровог проглашења ванредног стања које се догодило три седмице прије пожара и како је суспендовало седам државних статута који су ослобађали све за шта сте ви задужени, покрива администрацију окружне организације, поглавље 46, колективно преговарање је било укинуто, школарине за утицај, укинуто је колективно преговарање. И по мојим сазнањима, ово је било прво проглашење ванредног стања у земљи које није имало претходни инцидент.Обично је то као ураган, бум, добили смо проглашење за хитне случајеве, али ово је било само, колико знам, било је само да се поједностави развој на Мауију, а сва моћ доношења одлука је додељена једној особи, службенику за стамбена питања гувернера, Нани Медеирос, који је неизабран, који може надмашити сваку ствар коју урадите и све што кажете и сваку ставку коју покривамо без икаквог доприноса заједнице, без икаквог јавног дискурса, без закона о сунцу.Пре него што одем до мог, знате, сутра ми се свиђа оно што сте рекли, Ла Јена није на продају, укључите нас. Али не видим да се то дешава. И успео сам да се сретнем са Нани Мадерас. Љубазно сам је позвао у свој дом како бих разговарао са наставницима из Бурн довн Кинга и они иду напред, састају се са програмерима, приватним власницима земљишта и не пуно заједнице осим ако не знате како да правилно маневришете. Дакле, пре него што пређем на следећу тачку, само бих желео да замолим сваког члана већа да ме обавести, да ли сте за ову проглас о ванредним ситуацијама који одузима закон о сунчању, колективно преговарање, вашу, сву вашу моћ у доношењу одлука?—-Све што сте ви, једноставно не могу рећи довољно, све што радите може бити надмашено од стране једне особе која није изабрана и нема допринос заједнице.—- Ово је капитализам катастрофе. Пет милијарди долара стиже на Мауи и лепљиви прсти су ту да све то узму и развију без икаквог доприноса. Лахаина треба да одлучи шта ће се десити у Лахаини.И то није само тамо, већ је свуда. Све што урадите на овом острву може да победи једна особа. И више људи мора да устане и каже да влада овако не функционише. Овако не учимо нашу децу како влада функционише. А ово не може напредовати. Да видим, фуј.—- Дакле, Бајден је дошао и разговарао са заједницом у Грађанском центру, а Бајден је рекао да ће, знате, Мауи одлучити о будућности Мауија. Али опет, једна особа на Оахуу се тренутно састаје са програмерима, састаје се са приватним власницима земљишта и не састаје се са јавношћу. И то би требало да буде насловна страна свуда. И све што урадите може бити надмућено од стране једне особе без икаквог обавештења, и нећете знати док се то не догоди. Захвалан сам што је Бајден дошао овде када је дошао, не одмах, и што је био ту за заједницу. Али ово је државно и окружно питање и држава и округ ће одлучити како ће ићи напори за обнову. И заиста бих волео да видим да округ преиспита шта је имао ако је био за ово и донесе резолуцију против гувернеровог хитног проглашења о приступачном становању који се десио три недеље пре. шумски пожар. Много вам хвала. Ценим време да говорим”
ДЕВс, директно енергетско оружје