Požar na Havajima

Глобално загревање... је само пословна прилика за новуу градњу инад нивоа који ће бити запоплављен...Ви градите ...Ми запрофитирамо

ДоналдТ

I9GGIDiyjSPT6QXHFm199B3jcUm3PgoRsxfWWuF8Npyyno4JKlwu-EzAIy89x38A7EjJYphP0NNKHH8QRww2g2KNHeUQwkLnASY=w850-rw

Mislim da se ekstremne vremenske nepogode dešavaju sa razlogom.
Nema turistički veoma atraktivne destinacije da im se nije desila neka strašna stvar.
Kad god sam bila zaljubljena u neku turističku detinaciju, desilo se nešto strašno baš tamo.
Kao-baš je dobro jer nisam otišla tamo.
Da sam otišla... bila bih u životnoj opasnosti!

Možda i ne treba da idem, putujem... Meni je dobro i tu gde jesam.

ПРОБУДИ СЕ АМЕРИКО НАПАДНУТА СИ
Најновије ажурирање о ВЕФ-у Мауи, Лахаина Фирес, Хаваји ‌Законодавство усвојено на Хавајима пре него:
& Лоцкхеед Мартин је један од највећих донатора америчког Црвеног крста, који такође развија оружје ДЕВ (Дирецт Енерги Веапонс) за војску‌„Зато што када погледам, када уђете у ове ствари и погледате историју, имате толико много прича које су преписане, а затим испричане другачије. И онда, ако погледамо две ствари са стварима са гувернером, ствари са гувернером и ствари које су се дешавале са гувернером.‌Гувернер је непосредно пре овога доносио законе како би могли да промене зонирање. Размисли о овоме. Желели су да промене зонирање пре догађаја. Онда се догоди догађај и онда ће одједном људи изгубити своју земљу или ће им њихова земља бити одузета од ФЕМА-е. И то је оно што ФЕМА ради. ФЕМА долази тамо да би могли да покушају да кажу да ће вас спасити, баш као и Црвени крст.‌Балонеи. И покушавају да кажу да ће вам помоћи када су на другој страни. Ако погледате највећег донатора или једног од највећих донатора на Црвеном крсту, то је Лоцкхеед Мартин.‌Лоцкхеед Мартин, ОНИ створе росе, росе (директно енергетско оружје). Дакле, ако размислите о овоме, ако људи који стварају оружје финансирају људе који долазе након уништења, видите ли шта се дешава? Иде напред-назад. А онда се у међувремену напише нова прича, нова бајка, нова историја, шта год хоћете да кажете.‌Почињемо да видимо ово и они преузимају власт и онда се историја потпуно губи и сва баштина је нестала. Култура је нестала. И полако настављају да раде ово. И ТОЛИКО ПУТА СУ ОВО РАДИЛИ‌Само да видите ово, само да видите само да осетите ово, могли бисте осетити осећај кроз екран. Могао си да осетиш. Могли сте да видите слике и знате да нешто није у реду

Цивили у Мауију на Хавајима прилазе главном официру Џону Пелетијеу тражећи одговоре.
Смешно је како је извештавање о вестима такође потпуно утихнуло где би иначе недељама заредом немилосрдно преносили наратив о климатским променама.
Цео свет зна да постоји нешто злокобно у основи ових трагичних догађаја и наставиће да тражи истину.

Back