RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
hm, ne kradi mi ideje. Ja sam prvo rekao da vi patriJote odete dole, a ne da smrdite po Srbiji.
Takvi poput tebe nisu ni za četku govnaru!!! Jedino kiselina... pa svakako hladnjača!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm, ne kradi mi ideje. Ja sam prvo rekao da vi patriJote odete dole, a ne da smrdite po Srbiji.
vidim siptari na forumu piz.de
ako i treba da pizd.ite siptarijo
znate kad ce srbi da vam daju porez - nikad a mozda ni tad
nek crknu siptari
Slika Gwydion-a iz mlađih dana :
![]()
Gwydion sve dublje analizira "Pozadinu protesta Srba na severu Kosova":
![]()
siptarski placenice ti ovde trazis uvodjenje carine za srbe na kosmetu kojom bi se punio vas siptarski budzet
crkni od muke siptarska slugo to se nikada nece desiti
srbija [roba iz srbije] je do sada placala akcizu i PDV, i tu nije bilo problema. ali se sada bune jer moraju da placaju i carinu.nemoj da se pravis blesav Jery kada je sve provaljeno , ne radi se uopste o placanju carina siptarima i vlastima u Pristini , zabole i njih i Srbiju za to , nego o izbegavanju placanja carina , poreza i akciza na robu iz Srbije koja odlazi na Kosovo , cime se direktno ostecuje drzava Srbija .
Jer pod firmom mi smo ista drzava prelaze milioni evra neoporezovane robe(ukljucujuci i taj benzin ) na sever Kosova nad kojim drzava Srbija nema nikakve ingerencije i onda pojedini mafijasi , spekulanti i krimosi na celu sa Jaksicem&co ,tu istu robu valjaju siptarima i kome god hoce, jer nema nikakve kontrole , pa ogromne pare idu u njihove licne i dzepove siptarskih krimosa sa kojima su u dilu , umesto da idu u budzet Srbije ili makar srpskoj sirotinji dole .
Dakle poznato je odavno da kad domace lopove uhvate u kradji i prevarama da oni odmah vicu "a srpstvo ugrozeno , ustase,siptari ..." ,ali je sve jedno jasno da ono sdto se radi na severu Kosova od strane pojedinih krimosa i spekulanatostecuje budzet Srbije , a ne pomaze vecini Srba dole ,koji i dalje zive bedno , dok njih nekoliko zgrce milione i otvara pumpe na svakom cosku .
Slika Gwydion-a iz mlađih dana :
![]()
Hej Gwydione... priđi malo.................Provaljeni ste i sad ko ti kriv. Ceo patriotizam se sveo na materijalnu korist pojedinaca. Е да, заборавио сам. Ви сте патриоте, послали сте СМС за помоћ Косову...
Hej Gwydione... priđi malo.................![]()
nemoj da se pravis blesav Jery kada je sve provaljeno , ne radi se uopste o placanju carina siptarima i vlastima u Pristini , zabole i njih i Srbiju za to , nego o izbegavanju placanja carina , poreza i akciza na robu iz Srbije koja odlazi na Kosovo , cime se direktno ostecuje drzava Srbija .
Jer pod firmom mi smo ista drzava prelaze milioni evra neoporezovane robe(ukljucujuci i taj benzin ) na sever Kosova nad kojim drzava Srbija nema nikakve ingerencije i onda pojedini mafijasi , spekulanti i krimosi na celu sa Jaksicem&co ,tu istu robu valjaju siptarima i kome god hoce, jer nema nikakve kontrole , pa ogromne pare idu u njihove licne i dzepove siptarskih krimosa sa kojima su u dilu , umesto da idu u budzet Srbije ili makar srpskoj sirotinji dole .
Dakle poznato je odavno da kad domace lopove uhvate u kradji i prevarama da oni odmah vicu "a srpstvo ugrozeno , ustase,siptari ..." ,ali je sve jedno jasno da ono sdto se radi na severu Kosova od strane pojedinih krimosa i spekulanatostecuje budzet Srbije , a ne pomaze vecini Srba dole ,koji i dalje zive bedno , dok njih nekoliko zgrce milione i otvara pumpe na svakom cosku .
nemas ti veze blage i pravis se ti ovde blesav.
roba nijedna nema sanse da udje u Srbiju bez da se plati carina . NE POSTOJI SANSA
Jer Srbi imaju samo 2 prelaza na kosovu koje kontrolisu i oba su ka srbiji. Sto znaci da roba jedino moze da udje iz Srbije na severni kosmet a iz srbije kad udje to je roba na koju je placena carina jer ne postoji mogucnost da roba udje u srbiju tj da se uveze a da se na nju prethodno ne plati carina i sve sto sleduje drzavi Srbiji.
Poenta je ovde da Siptari hoce da stave svoju carinu na prelaze Rudnica i Tabalije i da carine i oporezuju svu robu koja ulazi iz Srbije na teritoriju Kosmeta i tako pune svoj siptarski budzet u Pristini.
I njih kao i siptarske sluge u Srbiji kao Gwidiona boli to sto ne kontrolisu celu teritoriju Kosova i sto Srbi sa severa imaju ekonomsku nezavisnost od Siptara i sto mogu da kupuju robu bez da placaju na to porez i carinu Siptariji.
Drugo resenje koje su predlagali skotovi kao da se pare od carine ostave srbima na severu opet NE PIJE VODU, zato sto bi to bilo DUPLO CARINJENJE I OPOREZIVANJE i samim tim bi roba iz srbije bila skuplja i nekonkurentna
Jednosatvno priznaj da ti i ovaj Gwidion mrzite Srbe i zelite da srbi na kosmetu budu unisteni
a ako im zavidis sto ne placaju porez siptarima ti se lepo preseli dole , pa uzivaj u istim "blagodetima"
nemoj da se pravis blesav Jery kada je sve provaljeno , ne radi se uopste o placanju carina siptarima i vlastima u Pristini , zabole i njih i Srbiju za to , nego o izbegavanju placanja carina , poreza i akciza na robu iz Srbije koja odlazi na Kosovo , cime se direktno ostecuje drzava Srbija .
Takvi poput tebe nisu ni za četku govnaru!!! Jedino kiselina... pa svakako hladnjača!!!![]()
normalno da ta carina ne treba da se placa
Kosovo je Srbija.
Da su pametni da otkinu taj prostor gde zive Srbi a ovo ostalo prvom prilikom..
A zašto onda uzimaju i pare od kosovske administracije?