Power Rangers

Evo ga srebrni:
pree-rg-zhane.jpg

A evo ga i crveni:
pree-rg-andros.jpg

;)

Evo ga srebrni:
pree-rg-zhane.jpg

A evo ga i crveni:
pree-rg-andros.jpg

;)

Sećam se scene,kad se Andros pojavio,bio je neki "poseban slučaj" na početku srebrni,ne mogu sad da objašnjavam scenu,ali je to bio baš baš na početku.....
a kasnije u drugim sezonama je bio crveni.
Pa bila sam "zaljubljena" u njega,zato sam i zapamtila to!;)
p.s.možda je tada u stvari bio samo u srebrnom odelcetu,ali sam ga tako zapamtila.

Sećam se scene,kad se Andros pojavio,bio je neki "poseban slučaj" na početku srebrni,ne mogu sad da objašnjavam scenu,ali je to bio baš baš na početku.....
a kasnije u drugim sezonama je bio crveni.
Pa bila sam "zaljubljena" u njega,zato sam i zapamtila to!;)
p.s.možda je tada u stvari bio samo u srebrnom odelcetu,ali sam ga tako zapamtila.
Da, nosio je srebrno odelo kao i svi ostali, dok su na onom njihovom brodu.
A kakvo im je to pisance na kaisu? lol D: D: D:
Neizostavni deo opreme :worth: Tek sada sam obratio paznju na to:lol:

joj ja sam se skoro rasplakala kad sam videla :rumenko:

Meni se najvise svidja onaj deopowe rangers in space se zove, kao mala sam uvek htela da licim na Astronemu tj Kerone, Tomijevu izgubljenu sestru, cak sam gledala u sunce da mi izadju pegice :rumenko:

Brate, nekako.. :lol: ...baš previše gestikuliraju. Podsećaju me na one kretenske kineske ili japanske filmove gde svi glumci toliko prenaglašavaju emocije preteranim facijalnim ekspresijama i totalno idiotskim gestikulacijama da ti prosto muka bude posle tri minuta gledanja (ne da sam ikada potrošio tri minuta na te gluposti).

Brate, nekako.. :lol: ...baš previše gestikuliraju. Podsećaju me na one kretenske kineske ili japanske filmove gde svi glumci toliko prenaglašavaju emocije preteranim facijalnim ekspresijama i totalno idiotskim gestikulacijama da ti prosto muka bude posle tri minuta gledanja (ne da sam ikada potrošio tri minuta na te gluposti).

Uh, sto ti koristis srucnu terminologiju! Pa, ti kao da si neki braon rendjer.

Back