Power Rangers

I "Mocne rendzere" ste gledali!!!Ljudi ja vas obozavam!!!!!!!
E da sta sam htela i ja sam bila rozle rendzer i bila sam zaljubljena u Tomija i obozavala sam da hasam zu-zu i imala sam druga Luku koji je bio Tomi i onda smo se igrali!!!!
Ijaaaooo sad sam se postidela

Sad treba da krene i 16. U nekim sezonama su vracali i stare rendzere(Tomija npr u 13. ili 14. sezoni) a ima epizoda u 15. koja je nazvana Forever Red i u kojoj su bili svi crveni rendzeri pocinjuci od MMPR do Operation Overdrive, a ima i jedna epizoda koja se zove Team up gde su vraceni razliciti rendzeri iz svih sezona i ona je bila specijalno prikazivana na petnaestogodsnjicu Mocnih rendzera.

Jao sad si me vratio deset godina unazad...

Sećam se kad sam bio mali, obožavao sam seriju i gledao je svakodnevno... ali mislio sam da je serija završena, ako se dobro sećam pisalo je "Kraj serije" na kraju jedne epizode... Po mom mišljenju najbolji su bili oni u prvih par serijala, dok nisu prvi put počeli da menjaju kostime... ovi u svemiru su mi bili daleko manje privlačni

meni se dopada ona sto je bila roze posle kimberli

Misliš na onu plavušicu Ketrin Hilard? Da, bila je simpatična mala... sećam se kad su je jedno vreme preobratili da radi za negativce kao žena-mačka...

Back