POVREDA NA "RADU"?

• Začetnik teme Začetnik teme LEMMY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je decembar, pre dve godine. Sneg je lagano vejao i tako dalje, da neduzim. Trebali smo ici na zurku kod druga, te se nas sedmoro trebalo zavuci u Passata. Nekako smo se svi nagurali unutra, osim nje... Vera je ostala napolju, te ja, da budem dobar drug, joj ponudim da mi sedne u krlio sto ona vrlo rado prihvati. Vozlil smo se tako, i kad smo stigli, svi izadjose iz kola, dok ja i vera ostadosmo... Ona se lagano okrenu prema meni i poce da otkopcava jaknu, a zatim i bluzu, sve je trebalo biti OK, ali avaj... Ona podrignu (!!!) i pljunu mi na glavu (!!!), ja je lansirah, a ona udari glavom u krov, te ja otvorih vrata da pobegnem, ali se spetljam na prag i zveknem direktno glavom u kamen koji je bio ispred, te mi potece krv... Imao sam osam savova!

Mene je boleo zub i bio mi je natekao.A bash u to vreme bilo je skandaloznih natisa u novinama o tome da mene dechko maltretira.I onda sam morala da idem da mi spolja secnu malkice, 5 mm, da iscede za svaki sluchaj gnoj, i nosila sam tu gazu i svi su gledali u mene kao da me je on tukao.

Znam da zenama moze da bude nezgodno (kazem zenama jer se obicno one nalaze u tom polozaju) ako malo svrsike prsne (ili dodje u kontakt) sa okom.

CAk sami prisustvovao tome jednom...

Bilo joj je nezgodno.

luckastalutkica:
Mene je boleo zub i bio mi je natekao.A bash u to vreme bilo je skandaloznih natisa u novinama o tome da mene dechko maltretira.I onda sam morala da idem da mi spolja secnu malkice, 5 mm, da iscede za svaki sluchaj gnoj, i nosila sam tu gazu i svi su gledali u mene kao da me je on tukao.

:shock: :shock: :shock:

Hahahahahahahahaha!!!!!!

Blaza varijanta: Desilo nam se da zapalimo krevet. Kao cigara posle seksa...ali ajd jos jednom, piksla bila na krevetu i u sred seksa - diiimm, panika, gaaasiii! Groznija varijanta: Posecem kitu na dlaku (moju-njenu??). Krvi do guse u sitnim kapljicama. Posle me zezala: ,,....svaka mu dlaka smeta...,,(Balasevic). Bruka ziva!!!!

Back