zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Pre bih rekao plasljivih. Daj ti njima pare prijatelju i njima ce biti dobro. Verujem da ne bi znali ni tada sta da rade, pa bi im opet nesto falilo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sve je iz Crne Gore krenulo? Pa imas pravo
Pre bih rekao plasljivih. Daj ti njima pare prijatelju i njima ce biti dobro. Verujem da ne bi znali ni tada sta da rade, pa bi im opet nesto falilo...
Ne završava se u Crnoj Gori, no kod nas u Srbiji. Ja sam u Srbiji.
Godine,prosle godine,
buduceeeeeeeeeeeeeeeee..........
Ne završava se u Crnoj Gori, no kod nas u Srbiji. Ja sam u Srbiji.
Sto ces ovde jado kad sad imas svoju drzavu ?
Ne znam što ćeš ti da preduzmeš po tom pitanju. Meni lijepo ovdje.
slavka69, Crna Gora je ozbiljna država, ne povlači ambasadore ni iz jedne zemlje.

Pa sto ne odes da zivis u ozbiljnu drzavu a ne ovde gde smo neozbiljni
A kako ti živiš bez para?
Zato što ne volim mali grad.
Mislio sam na velike pare a ne na 200 evra mesecno. Svi ti koji ke.njaju o EU i ostalim stvarima misle samo na svoju bulju...kako drugacije objasniti da ti bolesno volis nekog ko ti hebe u glavu 15 godina????8)
Mislio sam na velike pare a ne na 200 evra mesecno. Svi ti koji ke.njaju o EU i ostalim stvarima misle samo na svoju bulju...kako drugacije objasniti da ti bolesno volis nekog ko ti hebe u glavu 15 godina????8)

A rodio si se u nekom velikom gradu?
Jbga, dobro su nas porušili bombardovanjem, naši mazohisti vole one koji dobro tuku, da su bacili i jednu hidrogensku (o čemu neki jevropejci i danas maštaju) ili bar nekoliko stotina napalm bombi na nas, ovi naši bi im digli i spomenik zahvalnosti.Mislio sam na velike pare a ne na 200 evra mesecno. Svi ti koji ke.njaju o EU i ostalim stvarima misle samo na svoju bulju...kako drugacije objasniti da ti bolesno volis nekog ko ti hebe u glavu 15 godina????8)
Rodio sam se u Danilovgradu. I volim Crnu Goru, ali volim i Srbiju.
Meni takodje nije jasno kako neko može bolesno da voli nekoga ko te prevari više puta u poslednjih par vekova