Čitam postove nekih ljudi i ne mogu da ne pomislim da se vraćamo u devedesete. Da li je moguće da ponovo počinje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da se vratimo u 80-te.Slusali smo... ABBA,BONY M,DISCO HITOVE '80Čitam postove nekih ljudi i ne mogu da ne pomislim da se vraćamo u devedesete. Da li je moguće da ponovo počinje?
Čitam postove nekih ljudi i ne mogu da ne pomislim da se vraćamo u devedesete. Da li je moguće da ponovo počinje?
Bolje da se vratimo u 80-te.Slusali smo... ABBA,BONY M,DISCO HITOVE '80![]()
Bolje da se vratimo u 80-te.Slusali smo... ABBA,BONY M,DISCO HITOVE '80![]()
Znam da nije stalo, ali nije bilo ovoliko vidljivo. Ili ja to nisam u ovolikoj meri uočavala. Jako loše. A baš sam pomislila kako se stvari, doduše sporo, menjaju.
Upravo tako, sve je više paranoika koji umesto da svoje strahove od 90-tih, bombardovanja i ko zna kakvih gluposti, dele sa nekim psihoterapeutom ili psihijatrom, dolaze ovde i nas smaraju, ali ok, valjda to sloboda govora i podrazumeva, a uz to, nadam se da će i njima biti lakše kada se nama izjadaju. 8)Manje trosi raznorazna stimulativno-halucogena sredstva pa ce ti se manje ciniti da putujes kroz vreme![]()
Kad se spomenu devedesete ja samo pomislim na svoj "Dnevnik uvreda".A ovo sto kazes,moguce je da neke stvari"naginju" ka tom nesretnom vremenu.Mada,kako za koga...![]()
Recimo ovako nesto
A, moja asocijacija na 90 da sam postala majka. I to je lepo.
Upravo tako, sve je više paranoika koji umesto da svoje strahove od 90-tih, bombardovanja i ko zna kakvih gluposti, dele sa nekim psihoterapeutom ili psihijatrom, dolaze ovde i nas smaraju, ali ok, valjda to sloboda govora i podrazumeva, a uz to, nadam se da će i njima biti lakše kada se nama izjadaju. 8)
Da kažem postavljačici ove teme da se tek sad vidi da je sva kriza u bivšoj SFRJ krenula iz našeg dvorišta i da nam se sada sve to vraća i završava kod nas.