Povratak

Стварно, требало би једну лепљиву поставити ДОЂИ ДА ТИ ЧИКА ДОКТОР КАЖЕ... па нека се тамо изјадају до миле воље, стварно има доста неких параноичних фрустрираних ликова...

Pre bih rekao plasljivih. Daj ti njima pare prijatelju i njima ce biti dobro. Verujem da ne bi znali ni tada sta da rade, pa bi im opet nesto falilo...

Mislio sam na velike pare a ne na 200 evra mesecno. Svi ti koji ke.njaju o EU i ostalim stvarima misle samo na svoju bulju...kako drugacije objasniti da ti bolesno volis nekog ko ti hebe u glavu 15 godina????8)

Meni takodje nije jasno kako neko može bolesno da voli nekoga ko te prevari više puta u poslednjih par vekova, a ti mu opet bolesno veruješ i misliš da će ovog puta biti sigurno drugačije.

A tih 200 € mesečno..:confused: Neko može da živi od 200 € mesečno? Onako, normalno, da ne gladuje?

Mislio sam na velike pare a ne na 200 evra mesecno. Svi ti koji ke.njaju o EU i ostalim stvarima misle samo na svoju bulju...kako drugacije objasniti da ti bolesno volis nekog ko ti hebe u glavu 15 godina????8)
Jbga, dobro su nas porušili bombardovanjem, naši mazohisti vole one koji dobro tuku, da su bacili i jednu hidrogensku (o čemu neki jevropejci i danas maštaju) ili bar nekoliko stotina napalm bombi na nas, ovi naši bi im digli i spomenik zahvalnosti.

Back