- Poruka
- 85.204
Samo nek probaju jedva čekamo razlogSamo vas blagost i sazaljivost Vucica cuva. Inace bi okrenuli vam NS naopako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nek probaju jedva čekamo razlogSamo vas blagost i sazaljivost Vucica cuva. Inace bi okrenuli vam NS naopako.
Jedan batinaski odred iz Birca ili sa Glasinca bi vas razbucao kao krme mastan dzak. Sreca vam je samo sto je AV blag.Samo nek probaju jedva čekamo razlog![]()
Samo dođite šta vas sprečava? Jedva čekamoJedan batinaski odred iz Birca ili sa Glasinca bi vas razbucao kao krme mastan dzak. Sreca vam je samo sto je AV blag.
Nemaju sanse , dosta traktora koji su dovezeni vrede po 200 i vise hiljada evra. Mnogo lose zive, a voze se mercedesi. I dok neko dobija subvencije i ide na proteste jer ima se moze se , , samohrana majka dvoje dece zivi kao podstanar i radi za minimalac.Vucicu ceka te NS da prosetas samo povedi 500 kobri... Ipak si ti hrabrisa
Nemaju sanse , dosta traktora koji su dovezeni vrede po 200 i vise hiljada evra. Mnogo lose zive, a voze se mercedesi. I dok neko dobija subvencije i ide na proteste jer ima se moze se , , samohrana majka dvoje dece zivi kao podstanar i radi za minimalac.
Naravno. Da se kupe skuplji traktori i da se na sajmu automobila nadmecu najskupljim mercedesima.
То је зато што су Хрвати пропали.U hrvatskoj se prodaje plavi dizel za poljoprivredu litar je oko 75 dinara.
samo je Bog blag, rece Hristos, a AV je huskac od koga vi pravite kult vodje, ne valja vam to, nije vredan ni koliko crno ispod noktiju kada herojima naziva one koji bejzbolkama biju goloruku devojku, ili kada huska na gazenje, nije to normalno sto on huska toliko, a moglo je da se krene ka razresenju svega da se hteloJedan batinaski odred iz Birca ili sa Glasinca bi vas razbucao kao krme mastan dzak. Sreca vam je samo sto je AV blag.
Zato je meso u srbiji tri puta skupljeТо је зато што су Хрвати пропали.Нису јаки као "балкански тигар". Додуше тигрићу испадају зуби. Остеопороза и тако то.
![]()
1,5 milion komada ilegalnog oružija u Srbiji po proceni stranih službi, to bi izgledalo kao Boni i Klajd i te foreJedan batinaski odred iz Birca ili sa Glasinca bi vas razbucao kao krme mastan dzak. Sreca vam je samo sto je AV blag.
Kako ti ne dosadi da izmišljaš sranya. Ako radiš badava, onda si opičen.1,5 milion komada ilegalnog oružija u Srbiji po proceni stranih službi, to bi izgledalo kao Boni i Klajd i te fore
Vučić sve zajedno iz cele Srbije ne može da skupi ni 500, a protibv njega 6,5 miliona naoružanih sa ovoliko koliko u ovoj tabeli pokazuje
Pogledajte prilog 1785056
Nisam ja pravio tu tabelu, nego sam je video na internetu. Tako da nemam pojma o čemu pričaš ?Kako ti ne dosadi da izmišljaš sranya. Ako radiš badava, onda si opičen.
Poslušaj ti moj savet: traži više para! Možda budeš kreativniji. Dosadan si, bre!Nisam ja pravio tu tabelu, nego sam je video na internetu. Tako da nemam pojma o čemu pričaš ?
Nego prika poslušaj moj savet, preleći iu SNS-a dok ti je vreme i to objavi na internetu, jer 1 minut pose izbora prelet ne važi
Ал нам је и стандард већи. Тисуће и тисуће кроасана долазе на сезонски рад у Себију!
Javkoliko dam cuo i koliko znam svi zele privatno jer je daleko bolje placenoMoja sestra od tetke je samohrana majka , sa dvoje dece .I kad dvoje direktora odobri da joj na 3 meseca zaposle jedno dete , nista ne vredi jer se pita jedna usrana sns , šarovina od čoveka, za koga znamo da je jedva završio srednju ali fakultet lako i koga je AV stavio kao poverenika za zaposljavanje mladih .
Dok taj ne odobri nema prijema nigde u bilo kojoj firmi .On pravi spisak po donacijama i naložnicama .
U suštini to je i dobro , jer zbog takvih i još dvoje troje Vučić će izgubiti sledeće izbore na lokalu .
Mogu ja još da pričam o takvima , moja druga rodjaka je konkurisala 10 godina bezuspešno u javno zdravstvo , ali takav njegov ološ se pita , tako da nikad nije dobila posao.
Sad radi u privatnom zdravstvu , za vrednog radnika privatnici se otimaju .
Kako je loša situacija kad predsednik kaže da se nikad bolje nije živelo? Hoćeš da kažeš da predsednik laže, jel to hoćeš?ne pada mi na pamet. ne krivim ja tog kolegu seljaka jel mu je lose. pa losa je situacija generalno.
ali mi ga zao da bude topovsko meso nekom sabanu koji ustaje u podne.
kapiras?
Setimo se šta su radili Pajtić-Djilas sa seljoberima.Totalna blokada Novog Sada ptica ne može da proleti![]()
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1784873 Pogledajte prilog 1784874
Ima posla ko hoće da radi.Kako je loša situacija kad predsednik kaže da se nikad bolje nije živelo? Hoćeš da kažeš da predsednik laže, jel to hoćeš?