sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Prevedi datum na srpskiMoguće je ali si donekle u pravu da bi nas nato napao u slučaju sistemske promene jer su sve izdajničke vlasti nakon petog listopada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevedi datum na srpskiMoguće je ali si donekle u pravu da bi nas nato napao u slučaju sistemske promene jer su sve izdajničke vlasti nakon petog listopada
mozda ako Putin predje preko Ukrajine i stigne do KosovaMeđutim nas kao narod ni na koji način ne obavezuju zaveti izdajnika okupatoru.
Pitanje Monarhije je pitanje srpskog identiteta, istorije, tradicije i ponosa i moramo istrajati na očuvanju i restauraciji tekovina koje su stvorile Srbiju.
Tako da će Monarhija ponovo biti uspostavljena na ovaj ili onaj način jer bi odustajanje značilo konačnu kapitulaciju i nestanak Srbije.
Vi niste narod!! Nego samo mala margina u sklopu srpskog naroda naravno pod pretpostavkom da je neko ko ima u recniku LISTOPAD srbinMeđutim nas kao narod ni na koji način ne obavezuju zaveti izdajnika okupatoru.
Tu srbiju koju su monarhisti stvorili su i unistili utapajuci je u jugoslaviju a zatim bezeci kad je trebalo da se ista brani nakon cega je ona okupirana i podeljena izmedju okupatoraPitanje Monarhije je pitanje srpskog identiteta, istorije, tradicije i ponosa i moramo istrajati na očuvanju i restauraciji tekovina koje su stvorile Srbiju.
nece jer se srpski narod tome protivi srbi vam to nikad ne bi dozvoliliTako da će Monarhija ponovo biti uspostavljena na ovaj ili onaj način
mozda ako Putin predje preko Ukrajine i stigne do Kosova![]()
Ali cak i da putin dodje sa vojskom do kosova zasto bi radio nesto protiv srpskog naroda ??? Pa mi smo mu jedini narod u evropi koji ima simpatije za njega i za ruse zasto bi nam nametao monarhiju i tako na sebe navukao omrazu jedinog naroda u evropi koji ima simpatije prema njemu?mozda ako Putin predje preko Ukrajine i stigne do Kosova![]()
Ali to ne objasnjava tvrdnju zasto bi nam rusi protivno nasoj vopji nametali monarhiju . Zasto bi se zamerali jedinom narodu u evropi koji gaji simpatije prema rusima .Imaj jednu stvar na umu uvek kada su Rusi u pitanju.
Nikada ni od čega nisu odustali i tamo gde su bili vratili su se pre ili kasnije.
To znaju i Amerikanci i Evropa a naročito hrvati, arnauti i ********* pa zato danas histerišu.
Rusija se vraća u svoje nekadašnje interesne sfere a naročito Balkan i to čak ni neki, ne daj Bože, novi svetski rat ne može da zaustavi.
Što pre zapad shvati da je Rusija Imperija to će mu lakše pasti dogovor sa njom.
ja se nadam ovome, nisi razumeo. mislim da bi imali priliku da budemo nezavisni ako Putin stigne do KosovaAli cak i da putin dodje sa vojskom do kosova zasto bi radio nesto protiv srpskog naroda ??? Pa mi smo mu jedini narod u evropi koji ima simpatije za njega i za ruse zasto bi nam nametao monarhiju i tako na sebe navukao omrazu jedinog naroda u evropi koji ima simpatije prema njemu?
Pa ne znam , verovatno bi pali pod rusku sferu uticaja malim zemljama je tesko biti ne zavisne u potpunostija se nadam ovome, nisi razumeo. mislim da bi imali priliku da budemo nezavisni ako Putin stigne do Kosova
u svakom slucaju mnogo bolje nego ovo sadaPa ne znam , verovatno bi pali pod rusku sferu uticaja malim zemljama je tesko biti ne zavisne u potpunosti
u svakom slucaju mnogo bolje nego ovo sada
Pa sad, monarhija nam ne ne bi bila prvi put. To smo vec probali i nije isloza sve ima prvi put![]()
Nije islo , da je islo ne bi se narod svakih desetak godina dizao na oruzje a monarh bune gusio vojskomislo je nego je dosla komunisticka stoka
narod ce da dize oruzje u svakom sistemu ikada, jer uvek ima nezadovoljnihNije islo , da je islo ne bi se narod svakih desetak godina dizao na oruzje a monarh bune gusio vojskom
U republici srbiji se narod nikad nije dizao na oruzje ptotiv svoje republike . I to za 80 god dok bi u monarhiji za to vreme imali 8 narodnih bunanarod ce da dize oruzje u svakom sistemu ikada, jer uvek ima nezadovoljnih
mislio sam figurativno dizanje oruzja tj protesti nezadovoljstvo itd.U republici srbiji se narod nikad nije dizao na oruzje ptotiv svoje republike . I to za 80 god dok bi u monarhiji za to vreme imali 8 narodnih buna
Ma ja vam ne govorim figurativno ! Narod se za vreme monarhija svakih desetak godina bunio i dizao na oruzje a monarh okretao srpsku vojsku na srpski narod . Ljudi su ginuli a demonstracija je bilo ko zna kolliko ali ja vam govorim o bunama kad je drzava bila na korak od gradjanskog rata strasno destabilizovana . Mi kao republika ni jednom nismo imali takav slucajmislio sam figurativno dizanje oruzja tj protesti nezadovoljstvo itd.
9 mart, 1991g...Slobodan Milosevic i JNA generali su izveli tenkove na ulice Beograda protiv srpskog naroda...u drugim republikama, doslo je do direktnog napada na ustav SFRJ i JNA, a tada ta ista vojska nije reagovala, vec je dopustila masakriranje svojih vojnika i saucesnik je u zlocinima nad srpskim narodomMa ja vam ne govorim figurativno ! Narod se za vreme monarhija svakih desetak godina bunio i dizao na oruzje a monarh okretao srpsku vojsku na srpski narod . Ljudi su ginuli a demonstracija je bilo ko zna kolliko ali ja vam govorim o bunama kad je drzava bila na korak od gradjanskog rata strasno destabilizovana . Mi kao republika ni jednom nismo imali takav slucaj
bila ne stabilno drustvo ispunjeno krizama zrzavicama i bunama9 mart, 1991g...Slobodan Milosevic i JNA generali su izveli tenkove na ulice Beograda protiv srpskog naroda...u drugim republikama, doslo je do direktnog napada na ustav SFRJ i JNA, a tada ta ista vojska nije reagovala, vec je dopustila masakriranje svojih vojnika i saucesnik je u zlocinima nad srpskim narodom
Opet ces zatrpavati temu slikama jugoslovenske vise klase drustva?
ni druge monarhije nisu bile bolje...a sto se tice 9 marta, 1991g, sto JNA nije tenkovima izasla na ulice Ljubljane ili Zagreba1 Djakova buna 1824
2 Miletina buna1835
3 Jovanova buna 1838
4 proterivanje milosa sa vlasti 1839
5 Buna tome vucica 1842
6 Katanska buna 1844
7 Ubijen mihailo obren1869
8 Topolska buna 1877
9 Timocka buna 1883
10 Drzavni udar kralja aleksand 1893
11 Dolazak kadjordjevica 1903
12 Pokusaj atentata na milana obrenovica 1899
13 Goracicka buna 1893