Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Neka. Što je manje ljudi pre će se ukinuti ova bespotrebna država.Mlađih više i nema u Srbiji jer su listom oterani.
Svi do jednog su drugovi u toj generaciji. Da su bili drugačiji ne bi opstali pod Brozovom huntom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka. Što je manje ljudi pre će se ukinuti ova bespotrebna država.Mlađih više i nema u Srbiji jer su listom oterani.
Svi do jednog su drugovi u toj generaciji. Da su bili drugačiji ne bi opstali pod Brozovom huntom.
Nego jedno pitanje za sve jugoslovenske monarhiste, da je turski sultan u svom hatiserifu kojim je nametnuo srbima monarhiju u srbiji ustrojim republiku dali bi ste tada bili zagovornici republike kao sto ste sada zagovornici nametnute nam monarhije
Neće biti ukinuta.Neka. Što je manje ljudi pre će se ukinuti ova bespotrebna država.
Da ok moći ćete po forumima da se praznite floskulama.Neće biti ukinuta.
Vratićemo i našeg Kralja i našu decu.
Nema više povlačenja pred divljaštvom.
Da ok moći ćete po forumima da se praznite floskulama.
To će biti digitalni rezervat za slične tebi hahaha
Hoće biće promena. Kada čovek potre zlo u sebi i kada zavlada savršeni komunizam.Prave promene slede nakon promene svesti.
U kome i sam već više od decenije obitavaš.
Za sada je najsavršeniji socijalizam ostvaren u Kraljevini Švedskoj i niti jedna mutacija komunizma mu nije ni prineta.Hoće biće promena. Kada čovek potre zlo u sebi i kada zavlada savršeni komunizam.
Za mnogo toga ti nisi cuo. Recimo nikad nisi cuo za narodno izjasnjavanje gde se narod izjasnio za monarhiju.Nikad nisam cuo za sremski ustanak protiv okupatora.
Evo u Srbiji predsednički izbori.Za mnogo toga ti nisi cuo. Recimo nikad nisi cuo za narodno izjasnjavanje gde se narod izjasnio za monarhiju.
Kako to mislis vraticete kralja . Imate plan to je novostNeće biti ukinuta.
Vratićemo i našeg Kralja i našu decu.
Nema više povlačenja pred divljaštvom.
Za mnogo toga ti nisi cuo. Recimo nikad nisi cuo za narodno izjasnjavanje gde se narod izjasnio za monarhiju.
j planiniNikad cuo da su se u Sremu ikada i za sta izjasnjavali. Nikad vas niko nista nije pitao niti ste vi u Sremu ikada ista uradili da je vrijedno pomena.
Srem je najveca rupa u srpstvu. Potpuno nebitna regija. Nema istoriju drzave.
Nemate vi ljude za te stvari, majka vas ne radja za drzavu.
Mi nemamo istoriju jado znas li ti za sirmium ni za to nisi cuo a to je jedna od 4 preszonice rimskog cara 5 careva rimskih se rodilo u sremu . Nisi ti cuo ni za kupinik poslednju prestonicu srpske drzave . Ni za sremske despote brankovice nisi cuo ? Pa ti si sigurno gluv . Jesi cuo bar za sremskog kralja dragutina nisi . A da ima neka kafana u kojoj se toci neka brlja od rakije za to bi sigurno cuoNikad cuo da su se u Sremu ikada i za sta izjasnjavali. Nikad vas niko nista nije pitao niti ste vi u Sremu ikada ista uradili da je vrijedno pomena.
Srem je najveca rupa u srpstvu. Potpuno nebitna regija. Nema istoriju drzave.
Nemate vi ljude za te stvari, majka vas ne radja za drzavu.
Hahaha to ti je ispricao deda koji se krio iza zenine suknje u neko
Mi nemamo istoriju jado znas li ti za sirmium ni za to nisi cuo a to je jedna od 4 preszonice rimskog cara 5 careva rimskih se rodilo u sremu . Nisi ti cuo ni za kupinik poslednju prestonicu srpske drzave . Ni za sremske despote brankovice nisi cuo ? Pa ti si sigurno gluv . Jesi cuo bar za sremskog kralja dragutina nisi . A da ima neka kafana u kojoj se toci neka brlja od rakije za to bi sigurno cuo
Eto mi nesposobni napravili dtzavu a ti sposoban pa nisi .Da. Nema te banovine ni knezevine Srem u istoriji,
Ali eto malo ste se popunilli od Crnojevica, malo od hercegovaca, malo od krajisnika iz carskih banovina, Yu u malom, pa vas to vadi. Inace, nesposobna rupcaga uglavnom. Takav vam je mentalitet, nesposoban za drzavu.
Pa mi vec imamo republiku . Zove se srbija .Kad dodje Kraljevina dobicete Sremsku Republiku. Prednosti kraljevine su nevjerovatne, Vi koji nista ne zasluzujete u Sremu svojim zaslugama, dobicete Republiku miloscu Kralja. Zar nije to divno?
A to je zato jer Kraljevina nije drustveni sistem nego sistem pravde.
Eto mi nesposobni napravili dtzavu a ti sposoban pa nisi .
Pa mi u sremu smo deo republike srbije zadovoljni smo i ponosimo se time ne treba nam republika srem. Mi smo za jedinstvenu republiku celog srpskog naroda a ne da svaki region bude zasebna republikaNikada Srem nije postojao kao drzava, niti je sremac napravio ikakvu drzavu,
A u Kraljevini moze republika, dok u republici ne moze republika. To je velika prednost kraljevine za svako drustvo.
Mi smo za jedinstvenu republiku celog srpskog naroda a ne da svaki region bude zasebna republika
Зато што они прењачеу мржњи и страху од монархије !Овде врви од несрба и несветосаваца
Ali se ne skrivamo po sumama kad otadzbina krvari kao tvoji preci
Ne razumem tvoj motiv učešća na ovoj temi sem ukoliko je ne zatrpavaš spamovima kao taj sa kojim se natežeš koji uopšte nije Sremac pritom.Tacno, Sremci se povinuju i hrane neprijatelja i okupatora i pecaju dok lesevi plove Savom i uzivaju u kriminalu i terorizmu. Ne pada im na pamet da brane drzavu i zemlju i pravdu i ljude od terorista. Zato nikada u istoriji Sremci nisu nista stvolili.