Povratak kraljevine

Za mnogo toga ti nisi cuo. Recimo nikad nisi cuo za narodno izjasnjavanje gde se narod izjasnio za monarhiju.

Nikad cuo da su se u Sremu ikada i za sta izjasnjavali. Nikad vas niko nista nije pitao niti ste vi u Sremu ikada ista uradili da je vrijedno pomena.
Srem je najveca rupa u srpstvu. Potpuno nebitna regija. Nema istoriju drzave.
Nemate vi ljude za te stvari, majka vas ne radja za drzavu.

Nikad cuo da su se u Sremu ikada i za sta izjasnjavali. Nikad vas niko nista nije pitao niti ste vi u Sremu ikada ista uradili da je vrijedno pomena.
Srem je najveca rupa u srpstvu. Potpuno nebitna regija. Nema istoriju drzave.
Nemate vi ljude za te stvari, majka vas ne radja za drzavu.
Mi nemamo istoriju jado znas li ti za sirmium ni za to nisi cuo a to je jedna od 4 preszonice rimskog cara 5 careva rimskih se rodilo u sremu . Nisi ti cuo ni za kupinik poslednju prestonicu srpske drzave . Ni za sremske despote brankovice nisi cuo ? Pa ti si sigurno gluv . Jesi cuo bar za sremskog kralja dragutina nisi . A da ima neka kafana u kojoj se toci neka brlja od rakije za to bi sigurno cuo

Mi nemamo istoriju jado znas li ti za sirmium ni za to nisi cuo a to je jedna od 4 preszonice rimskog cara 5 careva rimskih se rodilo u sremu . Nisi ti cuo ni za kupinik poslednju prestonicu srpske drzave . Ni za sremske despote brankovice nisi cuo ? Pa ti si sigurno gluv . Jesi cuo bar za sremskog kralja dragutina nisi . A da ima neka kafana u kojoj se toci neka brlja od rakije za to bi sigurno cuo

Kad dodje Kraljevina dobicete Sremsku Republiku. Prednosti kraljevine su nevjerovatne, Vi koji nista ne zasluzujete u Sremu svojim zaslugama, dobicete Republiku miloscu Kralja. Zar nije to divno?
A to je zato jer Kraljevina nije drustveni sistem nego sistem pravde.

Nikada Srem nije postojao kao drzava, niti je sremac napravio ikakvu drzavu,

A u Kraljevini moze republika, dok u republici ne moze republika. To je velika prednost kraljevine za svako drustvo.
Pa mi u sremu smo deo republike srbije zadovoljni smo i ponosimo se time ne treba nam republika srem. Mi smo za jedinstvenu republiku celog srpskog naroda a ne da svaki region bude zasebna republika

Tacno, Sremci se povinuju i hrane neprijatelja i okupatora i pecaju dok lesevi plove Savom i uzivaju u kriminalu i terorizmu. Ne pada im na pamet da brane drzavu i zemlju i pravdu i ljude od terorista. Zato nikada u istoriji Sremci nisu nista stvolili.
Ne razumem tvoj motiv učešća na ovoj temi sem ukoliko je ne zatrpavaš spamovima kao taj sa kojim se natežeš koji uopšte nije Sremac pritom.

Tvoje viđenje Monarhije i svega ostalog se kosi ne samo sa monarhističkim principima već neretko i sa zdravim razumom,

Sremci možda nisu ratoborni ali bar nisu dolazili da sa Austirjom a kasnije i Brozom uništavaju i pljačkaju Srbiju.

Pusti Sremce na miru i nauči nešto o srpskoj Monarhiji pa se upusti u diskusiju.

Back