Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.330
Nije se moj ćaća odreko Kraljevine Srbije u korist suživota s Hrvatima i Slovencima.Koji Srbijanci?
I sad oni iz Srbije krive Srbe prečane zato.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se moj ćaća odreko Kraljevine Srbije u korist suživota s Hrvatima i Slovencima.Koji Srbijanci?
Nikola Pasic je kriv, radikal.Nije se moj ćaća odreko Kraljevine Srbije u korist suživota s Hrvatima i Slovencima.
On ti je Marlon,zan pjer,a sad je colonel Kurtz.Iz kog dela Srbije? Srbi su u Srbiji veoma velika većina, ali ni približno stopostotna. Na forumu je bilo par najogorčenijim bugarskih nacionalista koji su se isto tako na pdf politika predstavljali kao Srbijanci, čista ekavica, uporedi koliko stanovnika imaju Bosilegrad i Dimitrovgrad, a koliko Vojvodina gde je Srba oko 70% a svi znaju srpski.
Gde postoje ti? U kom univerzumu?Zaista iskreno zelim, sa kosovskim Albancima koji bi bili lojalni Srbiji i sa kojima ne bi bilo problema.
On je iz isto iz Srbije bio.Nikola Pasic je kriv, radikal.
Ma, niko pametan ne krivi nas Precane.Nije se moj ćaća odreko Kraljevine Srbije u korist suživota s Hrvatima i Slovencima.
Nasa krivica, ja to oduvek tvrdim. Za 1918-tu.On je iz isto iz Srbije bio.
Pda, zamisli kakav misterij, nemaš pojma koliko ih živi na Kosovu.Prvo, mi uopste nismo sigurno koliko zapravo ima Albanaca na Kosovu.
...
Niko i nije reko za Kosovo.Amerikanci ga oteli od Srbije i dali Šiptarima.Nasa krivica, ja to oduvek tvrdim. Za 1918-tu.
Ali nije nasa krivica za Kosovo.
Tako kazu i Hrvati za Srbe u Hrvatskoj.Zaista iskreno zelim, sa kosovskim Albancima koji bi bili lojalni Srbiji i sa kojima ne bi bilo problema.
Da Srbi nisu ginuli i oslobađali te prostore na kojima je inače u tim vremenima živeo veliki procenat Srba, danas Hrvatska i Slovenija nebi ni postojali, bili bi deo Italije, Austrije i Mađarske.Da vama Srbijancima nije zinulo dupe da vladate od Vardara pa do Triglava 1918.ne bi bilo ratova 40-ih i 90- ih.
Sta je to "antifa"?Tako kazu i Hrvati za Srbe u Hrvatskoj.
Nista nije lose u toj ideji, osim realizacije i cinjenice da su Srbi u HRvatskoj izborili antifa Hrvatsku, a Siptari na Kosmetu nisu to ucinili za Srbiju.
Tezak je to problem na Balkanu. ZIdovi su najsigurniji.
Ali, ko ce im postaviti granice?
Izvinjavam se...citam na razlicitim jezicima...antifasisticki.Sta je to "antifa"?
Nije mi jasno kako si to mislila ali nema veze, uglavnom, ni mi ovde nismo fasisti.Izvinjavam se...citam na razlicitim jezicima...antifasisticki.
Mislila sam na to, iako nije tema, ali, eto, svrbe me prsti,Nije mi jasno kako si to mislila ali nema veze, uglavnom, ni mi ovde nismo fasisti.
Da, mada ne shvatam paralelu sa Kosovom, ali nebitno, verovatno si mislila na republiku i pokrajinu.Mislila sam na to, iako nije tema, ali, eto, svrbe me prsti,da su Srbi u NDH svojom borbom doprineli da Hrvatska u AVNOJ-u bude zastupljena kao federalna jedinica, a ne kao protektorat.
Sa Srbijom se graničila na Dunavu kod Vukovara, a sa Republikom Srpskom je imala duga granicu.
Od Novog Grada koji drže Srbi (RS) do Zagreba imaš 120 km.
Pitaj Milanovića važi li još izjava Stipe Mesić da će Hrvatska poslati vojsku na RS ako ona pokuša da se odvoji od BiH.Ne računajući srijemsko-baranjski dio koji je bio spaljena zemlja, Srbija zapravo nema dodira. Republika Srpska i Hrvatska su bile de facto u dealu za rata i danas zapravo je Hrvatska ta koja drži RS na životu jer joj puno prometa, sirovina i dobara dolazi preko Hrvatske. U kojem će to svemiru Hrvatska i RS ratovati?
Evo ga ovaj sto ide u Albaniju na more.Pitaj Milanovića važi li još izjava Stipe Mesić da će Hrvatska poslati vojsku na RS ako ona pokuša da se odvoji od BiH.
Pitaj Milanovića važi li još izjava Stipe Mesić da će Hrvatska poslati vojsku na RS ako ona pokuša da se odvoji od BiH.
Bio sam jednom i šta onda?Evo ga ovaj sto ide u Albaniju na more.
Pa sramota. Nemoj vise.Bio sam jednom i šta onda?
Sad sam ja đavo i loš čovjek zato što sam slučajno jednom bio u Albaniji, jel tako? A to što na desetine hiljada Srba redovno ljetuje u Turskoj ti ne smeta? Moram li pominjati šta su Turci nekoliko vjekova radili u srpskim zemljama i da Turska sponzoriše kvazi državu Kosovo...Pa sramota. Nemoj vise.