Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
ni jedan drzavni univerzitet u evropi nije nesto mnogo skuplji nego nash
ops:
a ima i jevtinijih
ops:a ima i jevtinijih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
e da znas,decko je teski kreten sam sebi uskace u ustaJeste da Turajlicka fura stajling vozaca hladnjace al joj svaka cast kako je spustila na zemlju mutavog poluretardiranog kretenka sa coroskopima kao" jeste ja sam studirao u Londonu ali je ta Evropa sranje a vi idite u Afriku " yebo ga ko ga napravi tako nesrecnog i licemernog.

e da znas,decko je teski kreten sam sebi uskace u usta![]()

A ti si, pretpostavljam, škole izučio u Prištini jel'???:rolleyes:MA budala. Studirao u Londonu covek, a sada to isto hoce da zabrani studentima.
Pile malo, to što je on studirao u Londonu, njegova je lična stvar.
Tema nije bio on, nego ''evropa nema alternativu''- što je potpuna zabluda.
Dotična Turajlićka i onaj Hrvat Ivo, su prosuli nekoliko floskula koje nemaju realno uporište.
Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.
Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.
Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.
Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.
I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?
Sve je ovo farsa, koju takav treš poput to dvoje mentalno i duševno izobličenih umova koriste u svrhu postizanja nekih , za njih viših, a za Srpski narod , nižih ciljeva.
Pa nece pouscati nikoga. Ovako studenti su dobili lepe olaksice.
Ne,ali malo razmišljaj i svojom glavom.

e da znas,decko je teski kreten sam sebi uskace u usta![]()
covece sto si tolki retard, shvati da nema nikakvih ogranicenja da bilo ko iz srbije studira bilo gde na zapadu, sve sto je potrebno jeste DA IZDVOJI PARE ZA SKOLARINU i bice rado primljen. Aj sad u zdravlje...
Sramota je da profesor nasheg univerziteta poziva ljude da se shkoluju u inostranstvu.To joj glavni argument da "Evropa nema alternative"...to mora da su pokupili od jedne druge partiJice..ono njihovo"mir nema laternative".
To samo govori o tome kakav je profesor i univerzitet na kome predaju.Ta baba je bila glavna za "reformu univerziteta"od 5.Oktobra pa na ovamo i od sve halabuke suhstinski to se svelo na to kolika ce kinta da bude profesorima a za sve ostalo-ko vas yebe.Onda i nije chudo shto poruchuje studentima da se shkoluju napolju.Ona se obezbedila i koji qurac ima josh da se baktje sa studentima?Idite deco na zapad ako vam je do shkolovanja,nama je bitno da se nafatiramo.Dno.
Sramota je da profesor nasheg univerziteta poziva ljude da se shkoluju u inostranstvu.To joj glavni argument da "Evropa nema alternative"...to mora da su pokupili od jedne druge partiJice..ono njihovo"mir nema laternative".
To samo govori o tome kakav je profesor i univerzitet na kome predaju.Ta baba je bila glavna za "reformu univerziteta"od 5.Oktobra pa na ovamo i od sve halabuke suhstinski to se svelo na to kolika ce kinta da bude profesorima a za sve ostalo-ko vas yebe.Onda i nije chudo shto poruchuje studentima da se shkoluju napolju.Ona se obezbedila i koji qurac ima josh da se baktje sa studentima?Idite deco na zapad ako vam je do shkolovanja,nama je bitno da se nafatiramo.Dno.
NArvno da razmisljam. Da je drugacije bio bi za kradikale![]()
Konkurencija,seko.Jeste da Turajlicka fura stajling vozaca hladnjace al joj svaka cast kako je spustila na zemlju mutavog poluretardiranog kretenka sa coroskopima kao" jeste ja sam studirao u Londonu ali je ta Evropa sranje a vi idite u Afriku " yebo ga ko ga napravi tako nesrecnog i licemernog.
Sta ako bih ti rekao da nemas pojma o cemu pricas. Jel imas neki dokaz, neku pricu?Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.
Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.
Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.
Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.
I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?
Meni nije jasno koji moj je ona onda profesor u ovoj zemlji ako upucuje na obrazovanje u drugim?
Ona faktichki time pojednostavljeno kaze-nashi fakulteti ne vrede pishljivog boba,bezite odavde nishta to ne valja.
Pa sestro,(ajde da verujemo da je zenski rod,mada sam skeptichan) ako je tako i ako ti to poruchujesh nije li malo nemoralno da od tog istog univerziteta sa koga preusmeravash na"eUropske"primash pare?
Ako je sve tako i ako"eUropa nema alternative" shta cesh ti koji moj ovde?Shto ne predajehs tamo gde je bolje?Ili je mozda problem shto eUropa alternative nema,ali za takve likove ima i te kako.Konkurencija,seko.