Povodom izjave Turajlićke...

Sramota je da profesor nasheg univerziteta poziva ljude da se shkoluju u inostranstvu.To joj glavni argument da "Evropa nema alternative"...to mora da su pokupili od jedne druge partiJice..ono njihovo"mir nema laternative".
To samo govori o tome kakav je profesor i univerzitet na kome predaju.Ta baba je bila glavna za "reformu univerziteta"od 5.Oktobra pa na ovamo i od sve halabuke suhstinski to se svelo na to kolika ce kinta da bude profesorima a za sve ostalo-ko vas yebe.Onda i nije chudo shto poruchuje studentima da se shkoluju napolju.Ona se obezbedila i koji qurac ima josh da se baktje sa studentima?Idite deco na zapad ako vam je do shkolovanja,nama je bitno da se nafatiramo.Dno.

Pile malo, to što je on studirao u Londonu, njegova je lična stvar.

Tema nije bio on, nego ''evropa nema alternativu''- što je potpuna zabluda.

Dotična Turajlićka i onaj Hrvat Ivo, su prosuli nekoliko floskula koje nemaju realno uporište.

Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.

Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.

Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.

Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.;)

I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?

Sve je ovo farsa, koju takav treš poput to dvoje mentalno i duševno izobličenih umova koriste u svrhu postizanja nekih , za njih viših, a za Srpski narod , nižih ciljeva.

Bravo! Ovo je toliko tačno i istinito, da što bi rekao Kuci: "Moja istina lomi kosti". Tačno tako, upravo sam to htela da kažem. Njene izjave nemaju nikakvo uporište, a studente sa inicijativom "srbija nema alternativu" su hteli da bukvalno podvedu/zloupotrebe studente za njihove nečim motivisane ciljeve. Očito da njima ni do čega nije stalo, osim do nekih svojih ličnih interesa. Oni ne razumeju neke osnovne vrednosti Srbije, pravde i ljudskog dostojanstva.

Sramota je da profesor nasheg univerziteta poziva ljude da se shkoluju u inostranstvu.To joj glavni argument da "Evropa nema alternative"...to mora da su pokupili od jedne druge partiJice..ono njihovo"mir nema laternative".
To samo govori o tome kakav je profesor i univerzitet na kome predaju.Ta baba je bila glavna za "reformu univerziteta"od 5.Oktobra pa na ovamo i od sve halabuke suhstinski to se svelo na to kolika ce kinta da bude profesorima a za sve ostalo-ko vas yebe.Onda i nije chudo shto poruchuje studentima da se shkoluju napolju.Ona se obezbedila i koji qurac ima josh da se baktje sa studentima?Idite deco na zapad ako vam je do shkolovanja,nama je bitno da se nafatiramo.Dno.

tako je!

sorosevi stipendisti hoce sve srbe da isteraju iz srbije, mesto da obezbede kao profesori beogradskog univerziteta sto bolje uslvoe nasim studentima oni hoce da ih oteraju iz Srbije!

Bas demokratski, posteno!

Da je pravi profesor ona bi studente podržala u mirnim demontstracijama kao što su to uvek činili pravi profesori u teškim vremenima svoje zemlje. Ali ovo đubre, Turajlićku, treba izbaciti napolje, ona nije dostojna ni da sedi i razgovara sa studentima a kamoli da ih savetuje.

Ovde se radi o tome sa koje moralne pozicije neko iznosi svoje stavove.
Mozda profesorska pozicija nije sjajna.
Ali njegova je jos gora.
Studiranje u inostranstvu ne moze biti samo njegova licna stvar, jer to sta on zastupa govori o njemu kao coveku.
Kome nije problem da na zapadu zivi i zavrsava skole, ali bi da druge pametno posavetuje kako treba da idu u Afriku.
Ako to nije licemerje, zaista ne znam sta jeste.

Meni nije jasno koji moj je ona onda profesor u ovoj zemlji ako upucuje na obrazovanje u drugim?
Ona faktichki time pojednostavljeno kaze-nashi fakulteti ne vrede pishljivog boba,bezite odavde nishta to ne valja.
Pa sestro,(ajde da verujemo da je zenski rod,mada sam skeptichan) ako je tako i ako ti to poruchujesh nije li malo nemoralno da od tog istog univerziteta sa koga preusmeravash na"eUropske"primash pare?
Ako je sve tako i ako"eUropa nema alternative" shta cesh ti koji moj ovde?Shto ne predajehs tamo gde je bolje?Ili je mozda problem shto eUropa alternative nema,ali za takve likove ima i te kako.:lol:Konkurencija,seko.

Jeste da Turajlicka fura stajling vozaca hladnjace al joj svaka cast kako je spustila na zemlju mutavog poluretardiranog kretenka sa coroskopima kao" jeste ja sam studirao u Londonu ali je ta Evropa sranje a vi idite u Afriku " yebo ga ko ga napravi tako nesrecnog i licemernog.

...taj lik je u GB otisao za vreme Milosevica a profesorka i onaj njen ljubimac misle da politicari treba da ih tamo posalju...i rekao je da i u Africi moze mnogo toga korisnog da se nauci

Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.

Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.

Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.

Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.

I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?
Sta ako bih ti rekao da nemas pojma o cemu pricas. Jel imas neki dokaz, neku pricu?
Ja imam druga koji je u USA dobio sportsku stipendiju (teniser) i jedino sto je morao da radio osim studija je da bude instruktor tenisa i tu je dosta zaradio za samog sebe.
Moj drugi prijatelj je dobio stipendiju od 21000e (-8000 za skolarinu za non EU) za godinu dana u Skotskoj, Svedskoj ili Belgiji po izboru. Naravno dosadasnji prosek preko 9.5, ali sta sad.

Licemer je i on,i to veliki ali ona 10 puta veci jer je ona navodno neki profesor koji radi ovde ,ne u toj eUropi nego u ovoj smrdljivo nikakvoj retrogradnoj zamlji itd.Sa kojim onda moralnim pravom ona ima ikome da daje lekcije i da druge proziva za nedoslednost?Poziva na bezanniju a sama ne bezi jer verovatno nema gde na tom pishljivom zapadu da se uglavi.I to je"akademski gradjanin","intelektualac".Dodje mi da se ispovratjam.

Ovdje preko Drine Turajlići su sve sami muslimani!!! U jednoj stvari ta žena ima pravo nije korektno studente spriječiti da preko grane pobjegnu od rakvih nemoralnih profesora kao što je ona!!!
Imaih brruka, Srbina, ni jednog!!! Viskovic je očigledno impresioniran pivom!!! "Paradigme" (banalizmi) koje on kao jedan profesor javno iznosi, više govore o njemu i njegovim argumentima nego o bilo čemu drugom!!!

Meni nije jasno koji moj je ona onda profesor u ovoj zemlji ako upucuje na obrazovanje u drugim?
Ona faktichki time pojednostavljeno kaze-nashi fakulteti ne vrede pishljivog boba,bezite odavde nishta to ne valja.
Pa sestro,(ajde da verujemo da je zenski rod,mada sam skeptichan) ako je tako i ako ti to poruchujesh nije li malo nemoralno da od tog istog univerziteta sa koga preusmeravash na"eUropske"primash pare?
Ako je sve tako i ako"eUropa nema alternative" shta cesh ti koji moj ovde?Shto ne predajehs tamo gde je bolje?Ili je mozda problem shto eUropa alternative nema,ali za takve likove ima i te kako.:lol:Konkurencija,seko.

Tako je Derer, profesor nije profesor ako ne pomaže svojim studentima u teškim vremenima. A ona ne samo da im ne pomaže, već im i odmaže i zloupotrebljava ih. To ti je isto kao sa fudbalom, trgovina koja njoj odgovara da tako radi da ima prodor u Evropu. To su sve lični interesi, a studenti su trebali da joj posluže kao "žrtveni jaganjci". Međutim, sva sreća našao se neko ko se osmelio da joj kaže da se ne slaže sa njenom idejom i pokretom "srbija nema alternativu". Znači, sutra dođu ovi iz Evrope i kažu nam dajite krv svaki dan da biste bili primljeni, dajite DANAK U KRVI, a neko će da kaže "dajte, Srbija nema alternativu". Samo slepi ljudi nikad nisu videli alternativu, pametan i mudar čovek uvek je vizionar i vidi dalje nego oni koji jadni, bedni duhom koji ne vide dalje od sopstvene kapije, nego se grabe samo za svoje sebične interese kao lešinari.
Osim toga, kakav je to profesor koji motiviše studente da odlaze iz svoje zemlje ? Pravi profesor će težiti da zadrži pametne ljude u svojoj zemlji, da obrazuje čoveka, da ga dobro savetuje, da mu da mudrost koja će mu u životu poslužiti da bude uspešan čovek, a ne da ga motiviše parolom "trbuhom za kruhom" ...i slično....

Back