Ma taj Ivo je debil. Kaze covek kako je neki demonstrant laskim pivom gadjao slovenacku ambasadu a zasto nije beogradskim. Pazi bolida.
Samo bolidi ne shvataju sta je on hteo da kaze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma taj Ivo je debil. Kaze covek kako je neki demonstrant laskim pivom gadjao slovenacku ambasadu a zasto nije beogradskim. Pazi bolida.
a nije cudno sto pije pivo zemlje ciju ambasadu kamenujeMa taj Ivo je debil. Kaze covek kako je neki demonstrant laskim pivom gadjao slovenacku ambasadu a zasto nije beogradskim. Pazi bolida.

kojim mejlovima , meni niko nista ne saljea nije cudno sto pije pivo zemlje ciju ambasadu kamenuje
sto ne pije domace?sto ne podstice prozivodnju domacih pivara?
a sa druge strane svi ti veliki srbi me spamuju svojim mejlovima u kojima me pozivaju da bojkotujem slovenacke proizvode da ne bi priznali kosovo
ko je ovde bolid i licimUr ja stvarno ne znam![]()

a na osnovu koje njene recenice si ti zakljucio da poziva ljude da se skoluju u inostranstvu?

Ti, decko, ili imas 12 godina pa ti treba jos puno vremena da shvatis neke stvari ili si psihicki retardiran kad tako nesto mozes da napises. Ipak verujem da si ovo prvo![]()

Naravno da imam dokaz- sebe lično.Sta ako bih ti rekao da nemas pojma o cemu pricas. Jel imas neki dokaz, neku pricu?
Ja imam druga koji je u USA dobio sportsku stipendiju (teniser) i jedino sto je morao da radio osim studija je da bude instruktor tenisa i tu je dosta zaradio za samog sebe.
Moj drugi prijatelj je dobio stipendiju od 21000e (-8000 za skolarinu za non EU) za godinu dana u Skotskoj, Svedskoj ili Belgiji po izboru. Naravno dosadasnji prosek preko 9.5, ali sta sad.
A ti se diviš profesoru koji marku piva u masi demonstranata uzima kao ključni argumenat u tumačenju trenutne situacije???:rolleyes:![]()

cuti dobro je nemoj da ti prosledimkojim mejlovima , meni niko nista ne salje![]()

) onda ce slovenacki privrednici da izvrse pritisak na politicare,pa oni nece priznati nezavisnost mos misliti : ) i tako nesto bla truc kenj,to je sustina price : )Pile malo, to što je on studirao u Londonu, njegova je lična stvar.
Tema nije bio on, nego ''evropa nema alternativu''- što je potpuna zabluda.
Dotična Turajlićka i onaj Hrvat Ivo, su prosuli nekoliko floskula koje nemaju realno uporište.
Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.
Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.
Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.
Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.
I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?
Sve je ovo farsa, koju takav treš poput to dvoje mentalno i duševno izobličenih umova koriste u svrhu postizanja nekih , za njih viših, a za Srpski narod , nižih ciljeva.

"Riba" liči na Hordaka!!! Nije ni čudo što iskazuje iskrivljenu sliku realnosti!!! Spoznaja realnosti sopstvenog izgleda za nju bi bila izuzetno surovo iskušenje!!! Vjerujem sa suicidom kao epilogom!!!![]()

Profesor Ivo Viskovic moze da ti bude duhovni ucitelj!!! Tvoja vredjanja, pokazuju tvoju kulturu, intelektualni nivo koji je verovatno na nivou kisne gliste![]()
...ma ne...poziva ih da love patke po zenevskom jezeru kao Rumuni
al si duhovitaaj za sve ostalo,ali ovo si bas mogao da izostavisТуцао је Енглескиње.

Profesor Ivo Viskovic moze da ti bude duhovni ucitelj!!! Tvoja vredjanja, pokazuju tvoju kulturu, intelektualni nivo koji je verovatno na nivou kisne gliste![]()
Nestani, u vidu lastinog repa!a na osnovu koje njene recenice si ti zakljucio da poziva ljude da se skoluju u inostranstvu?
samo ljudima sa krizom identiteta i nedostatkom nacionalne svesti moze jedan Hrvat da bude duhovni ucitelj.
Moj duhovni ucitelj je sveti vladika Nikolaj Velimirovic
Tvoj Ivo Viskovic jednom vladiki Nikolaju nije ni do kolena
Nestani, u vidu lastinog repa!
Забављају ме ови бедни љубоморни коментари поводом Ненадове енглеске дипломе. Да поновимо. Ненад је дипломирао у Лондону. У Лондону дипломирао је Ненад. Имао је сјајне оцене. Туцао је Енглескиње. Говори енглески. И српски је националиста, директан и елоквентан! А ви, јадници, ништа... Не дају вам визе... Студирате у Смрдији међу крезубим штрокавим Србовима... Шта да вам кажем, но да читате старог Мајка Мјура...

Ne *****j da joj je to pravo ime!!!:shock::shock::shock: Šta je njen ćale time htio da dokaže???jos nije utvrdjeno kojeg je pola spodoba koja se odaziva na ime Srbijanka Turajlic :shock:![]()
![]()

al si duhovita
jedno je pozivati ljude da pohadjaju evropske univerzitete, a sasvim drugo zalagati se za to da im izmedju ostalog i evropski univerziteti, i uopste, evropske vrednosti budu dostupni...
a odakle njemu pare? lopuza nacionalisticka - svi ste isti!! :shock:Pile malo, to što je on studirao u Londonu, njegova je lična stvar.
Tema nije bio on, nego ''evropa nema alternativu''- što je potpuna zabluda.
Dotična Turajlićka i onaj Hrvat Ivo, su prosuli nekoliko floskula koje nemaju realno uporište.
Ako pričamo o studijama u inostranstvu, pričajmo o realnosti, o cifri koja je potreba za to planinarenje.
Te pare nema niko, a poenta je da tom demagogijom zamažu studentima oči i pridobiju ih na svoju, veleizdajničku stranu.
Ljudi bi tek kasnije shvatili za šta su se boili- za nešto što je njima nemoguće.
Dušo, znaš li ti koliko je novca potrebno za studije u inostranstvu?
Ako ne znaš, da ti kažem.
I da li znaš da ni jedna strana zemlja ne daje novac za ceo trošak?
Sve je ovo farsa, koju takav treš poput to dvoje mentalno i duševno izobličenih umova koriste u svrhu postizanja nekih , za njih viših, a za Srpski narod , nižih ciljeva.
Jeste da Turajlicka fura stajling vozaca hladnjace al joj svaka cast kako je spustila na zemlju mutavog poluretardiranog kretenka sa coroskopima kao" jeste ja sam studirao u Londonu ali je ta Evropa sranje a vi idite u Afriku " yebo ga ko ga napravi tako nesrecnog i licemernog.