snoopy:)
Primećen član
- Poruka
- 879
Da li taj povodac čini neko konkretno loše detetu? Da li su se psiholozi izjasnili protiv toga, jer ostavlja posledice na psihu deteta? Da li su fizijatri rekli kako to onemogućava detetov razvoj? Da li su bilo koji stručnjaci apelovali da se povodac ne koristi? Ako su odgovori na ova pitanja ne, onda ne vidim zašto vređati one koji koriste povodac, naročito ako je to samo povremeno.
Nemam dete ali imam problema sa kičmom, i ako budem imala potrebu, naravno da ću koristiti povodac. Što ne znači da neću grliti svoje dete, i održavati fizički kontakt s njim u raznim drugim trenucima. Pobogu, da li je to držanje deteta za ruku (što neko reče, izvlačenje njegove ruke iz ramena) jedini kontakt roditelja i deteta?
Nemojte da vam jedini argument protiv povoca bude to što je to nešto neuobičajeno, i što vama izgleda ružnp. Ako ima svrhu i ne čini zlo, zašto da ne? Cenim da su i dečja kolica nekada davno bila neuobičajena
i da su i prvim generacijama roditelja koji su ih koristili, prigovarali kako je to nepotrebno, jer su njihovi preci mogli i bez toga...
Nemam dete ali imam problema sa kičmom, i ako budem imala potrebu, naravno da ću koristiti povodac. Što ne znači da neću grliti svoje dete, i održavati fizički kontakt s njim u raznim drugim trenucima. Pobogu, da li je to držanje deteta za ruku (što neko reče, izvlačenje njegove ruke iz ramena) jedini kontakt roditelja i deteta?
Nemojte da vam jedini argument protiv povoca bude to što je to nešto neuobičajeno, i što vama izgleda ružnp. Ako ima svrhu i ne čini zlo, zašto da ne? Cenim da su i dečja kolica nekada davno bila neuobičajena

mozda se osjeca malo pas

samo da bi "dokazao" da si pozrtvovaniji roditelj. I deca se ne radjaju po pravilu izmedju 20-30 godine, vec mnoga dosta kasnije i bas me zanima da li sad imamo jos neko poredjenje izmedju roditelja kad su nasa deca vec psi???? I isto me zanima da li se deca koja nisu psi (po vasem poredjenju) radjaju toliko napredinija od mog, posto kod nas taj biciklic jos uvek ne dolazi u obzir, ili ih sama neupotreba ovakvih pomagala cini tako naprednim.