november child
Elita
- Poruka
- 18.222
sreća pa nemam decu,
a tudju šetam neosedlanu i puštenu s lanca uglavnom ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sreća pa nemam decu,
Pojedine forumašice ovo zovu skup kaiševa
sreća pa nemam decu,
..nema strujni udar, ali ima wireless, sa pishtanjem..
..mama ima jedan deo, drugi okachi na dete, pa ako se udalji mnogo,
pochne da pishti..
..moze i da ga pozove, na dugmence, kao kad trazish zagubljeni daljinski telefon..
..i to okacheno na klincova pishti i pishti, dok mama ne dodje i ugasi..
..ja zamishljam detence u pesku, pravi zamak i taman da stavi granchicu na vrh
krene: "BEEEP...BEEEP...BEEP.."
(..ja malo googlala, da vidim kako komentarishu drugi ljudi ovaj povodac, pa nashla ovo..)
![]()
![]()
![]()
Da li je još nekome sem meni ovo odvratno? Ovakav prizor je sve češći u Bg-u. Ne mogu da verujem da postoje roditelji koji će svoje DETE voditi kao kuče!!! (Nemam ja ništa protiv kučića a li ovo je dete).
Mislim da je ovo jezivo. Koliko god dete bilo nestašno, nemirno, ne treba mu stavljati povodac. Nije mi jasno šta je tim roditeljima u glavi ...
Samo mirno i staloženo !!! Za dobru ideju, nikad nije kasno !!!strashno, da su meni ikad namakli ovakav povodac, ja bi se obesio o njega.
Ćuti, ako si bila tako jako besna, dabro je da ti nisu stavljali i korpicu !!!Mene su vodili na povodcu kad sam bila malaJako sam bila besna, sva sreća pa nemam nijednu sliku sa tim čudom.
Ćuti, ako si bila tako jako besna, dabro je da ti nisu stavljali i korpicu !!!![]()
Odvratno. Pa nisu djeca psi da ih tako izvodimo u setnju.Ko je izmislio ovu glupost?
Ja jednom kupila mačku ogrlicu. On se jadnik hteo udaviti, tako što je stalno stavljao šapu pokušavajući da skine ogrlicu. Na kraju su ga deca oslobodila, tako što su mi otkopčali ogrlicu.Ceo dan su se drali: "oslobodili smo ga... "! Sačuvaj me bože, da ljudi ovako vode decu.![]()
![]()
![]()
Da li je još nekome sem meni ovo odvratno? Ovakav prizor je sve češći u Bg-u. Ne mogu da verujem da postoje roditelji koji će svoje DETE voditi kao kuče!!! (Nemam ja ništa protiv kučića a li ovo je dete).
Mislim da je ovo jezivo. Koliko god dete bilo nestašno, nemirno, ne treba mu stavljati povodac. Nije mi jasno šta je tim roditeljima u glavi ...
Bas fujkolko se secam ovo je svapski izum
secam se jedne holandjanke sa mora koja imala takav cak i stelujuci za dva blizanca
ogavno