Povodci za decu

Da li bi vodili svoje dete na povodcu?

• DA

• NE!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
..bilo vec pitanje.. :mrgreen:

..nema strujni udar, ali ima wireless, sa pishtanjem..
..mama ima jedan deo, drugi okachi na dete, pa ako se udalji mnogo,
pochne da pishti.. :eek:
..moze i da ga pozove, na dugmence, kao kad trazish zagubljeni daljinski telefon..
..i to okacheno na klincova pishti i pishti, dok mama ne dodje i ugasi.. :(

..ja zamishljam detence u pesku, pravi zamak i taman da stavi granchicu na vrh
krene: "BEEEP...BEEEP...BEEP.."

(..ja malo googlala, da vidim kako komentarishu drugi ljudi ovaj povodac, pa nashla ovo..)

kid-leash.jpg

leash3.jpg

child_leash.jpg

Da li je još nekome sem meni ovo odvratno? Ovakav prizor je sve češći u Bg-u. Ne mogu da verujem da postoje roditelji koji će svoje DETE voditi kao kuče!!! (Nemam ja ništa protiv kučića a li ovo je dete).
Mislim da je ovo jezivo. Koliko god dete bilo nestašno, nemirno, ne treba mu stavljati povodac. Nije mi jasno šta je tim roditeljima u glavi ...

Одвратно.
Шта све неће смислити... :confused:

Mh
Ja mrzim sto moje cupavo pasce po imenu Aki moram da vodim na povodac, jer je glup i podletece pod auto, ali kad ga dresiramo, ima da bude free free
Necu da menjam ni nick ni avatar, e u inat svima
Super mi je ovako:cool:

Odvratno. Pa nisu djeca psi da ih tako izvodimo u setnju.Ko je izmislio ovu glupost?

Za pocetak izmislio je onaj ko ima mozak i ko sebi i drugima olaksava zivot. Zivis u 21om veku a ne u 13om, pa samim tim mozes da kupis i ne moras. Takodje ova pomagala sluze tome da dete prohoda i da se krece pored tate ili mame sigurno jer ima vas raznoraznih manijaka koji samo ke*ate a nista ne radite po pitanju poboljsanja sigurnosti. Svi dr*ate telefone dok vozite i setate i samim tim ste i ubice, pa su ljudi ili pojedinac mucnuli glavom i izmislili zbog manijaka da je bolje da dete bude uz odraslu osobu u danasnjem vremenu vezano, bar dok je napolju nego da strada zbog majmuna. Konkretno u tvoje vreme, i vreme ovih pi*kopacenika koji kritikuju svaku novotariju, otac ili majka je smela i mogla da izlupa dete po dupetu kad god se zaleti negde, a danas to ne sme, jer ce u ocima opet vas takvih kakvi ste ispasti psihopata.

Konkluzija rektuma koji lizete:
Palica za sve vas koji se*ete ovde, pojas i sigurnost za decu. Zatvor za ubice na tockovima. Glupi ste puyy

kid-leash.jpg

leash3.jpg

child_leash.jpg

Da li je još nekome sem meni ovo odvratno? Ovakav prizor je sve češći u Bg-u. Ne mogu da verujem da postoje roditelji koji će svoje DETE voditi kao kuče!!! (Nemam ja ništa protiv kučića a li ovo je dete).
Mislim da je ovo jezivo. Koliko god dete bilo nestašno, nemirno, ne treba mu stavljati povodac. Nije mi jasno šta je tim roditeljima u glavi ...
Ja jednom kupila mačku ogrlicu. On se jadnik hteo udaviti, tako što je stalno stavljao šapu pokušavajući da skine ogrlicu. Na kraju su ga deca oslobodila, tako što su mi otkopčali ogrlicu.Ceo dan su se drali: "oslobodili smo ga... "! Sačuvaj me bože, da ljudi ovako vode decu.

Najbolje da ovo komentarisu oni koji nikad nisu imali odgovornost ni brinuli da se detetu nesto ne dogodi....
Prvo rodite dete , pa onda smislite sta je dobro, a sta nije.
Mozda izgleda glupo, ali ti povodci pomazu deci i da nauce da hodaju, umesto da se majke iskrive noseci decu od 10 - 15 kila koja posle nemaju nikakvu koordinaciju pokreta jer nisu uspela da nauce. Opet nastupaju mediokriteti bez ikakvog iskustva da sude ljudima koji nesto rade i smisljaju. bavite se svojim problemima, od kojih bezite ko djavo od krsta.

Back