gost 443389
Primećen član
- Poruka
- 761
I Zilot je čovekДа ли је могуће да сам ово написао?
Сад и мени треба ово...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Zilot je čovekДа ли је могуће да сам ово написао?
Сад и мени треба ово...
Nije pametno, ali šta da se radi. Pitanje je i koliko koga možemo stvarno da upoznamo. Dešavalo mi se da vidim kako neke stvari 'izranjaju' tek posle nekoliko godina prijateljstva. Ali i velike distance i gard, i to ume da zamori.Nije baš pametno imati previše poverenja u ljude.
Makar dok ih ne upoznamo.
Mnogo se problema može izbeći postavljanjem određene distance.
Ja to iz iskustva.Nije pametno, ali šta da se radi. Pitanje je i koliko koga možemo stvarno da upoznamo. Dešavalo mi se da vidim kako neke stvari 'izranjaju' tek posle nekoliko godina prijateljstva. Ali i velike distance i gard, i to ume da zamori.
Ma, da mogu, možda bih i bio sasvim samodovoljni samurajJa to iz iskustva.
Naravno da ne možemo biti samodovoljni samuraji čitav život, dešavala su se i meni razočarenja.
Ne pravim ja veliku distancu (uglavnom ), ali određena doza opreza je više nego poželjna.
Ja tebe georgejune ne razumem. Čas pišeš tako nešto - u smislu živela distanca, živela samoća - a malopre na drugoj temi ovo:Fino mi je i bez poverenja na distanci cak sta vise super
Tako mi tebe, garantujem da ne trola, isto kao i jaJa tebe georgejune ne razumem. Čas pišeš tako nešto - u smislu živela distanca, živela samoća - a malopre na drugoj temi ovo:
'Pa nije svako nikola tesla samo se tese time da su kreativni a pogubljeni prazni'
'Zato sto od rodjenja trazimo nekog da dodirnemo i pripadamo nekom'
U stvari, mislim da ni nemaš neki utvrđen stav, nego iz dosade kontriraš i troluješ![]()
Jeste ovde sam da nesto novo naucim i nadjem sebe hvala tiJa tebe georgejune ne razumem. Čas pišeš tako nešto - u smislu živela distanca, živela samoća - a malopre na drugoj temi ovo:
'Pa nije svako nikola tesla samo se tese time da su kreativni a pogubljeni prazni'
'Zato sto od rodjenja trazimo nekog da dodirnemo i pripadamo nekom'
U stvari, mislim da ni nemaš neki utvrđen stav, nego iz dosade kontriraš i troluješ![]()
ImamKoliko imate poverenja u ljude,
Zasad dai da li ste vi, za ljude, osoba od poverenja?
Nemam.Iskustvo nauči čoveka da bude oprezan.Koliko imate poverenja u ljude, i da li ste vi, za ljude, osoba od poverenja?