Poverenje u ljude

Nije baš pametno imati previše poverenja u ljude.
Makar dok ih ne upoznamo.
Mnogo se problema može izbeći postavljanjem određene distance.
Nije pametno, ali šta da se radi. Pitanje je i koliko koga možemo stvarno da upoznamo. Dešavalo mi se da vidim kako neke stvari 'izranjaju' tek posle nekoliko godina prijateljstva. Ali i velike distance i gard, i to ume da zamori.

Nije pametno, ali šta da se radi. Pitanje je i koliko koga možemo stvarno da upoznamo. Dešavalo mi se da vidim kako neke stvari 'izranjaju' tek posle nekoliko godina prijateljstva. Ali i velike distance i gard, i to ume da zamori.
Ja to iz iskustva.
Naravno da ne možemo biti samodovoljni samuraji čitav život, dešavala su se i meni razočarenja.
Ne pravim ja veliku distancu (uglavnom ), ali određena doza opreza je više nego poželjna.

Fino mi je i bez poverenja na distanci cak sta vise super
Ja tebe georgejune ne razumem. Čas pišeš tako nešto - u smislu živela distanca, živela samoća - a malopre na drugoj temi ovo:

'Pa nije svako nikola tesla samo se tese time da su kreativni a pogubljeni prazni'
'Zato sto od rodjenja trazimo nekog da dodirnemo i pripadamo nekom'

U stvari, mislim da ni nemaš neki utvrđen stav, nego iz dosade kontriraš i troluješ :D

Ja tebe georgejune ne razumem. Čas pišeš tako nešto - u smislu živela distanca, živela samoća - a malopre na drugoj temi ovo:

'Pa nije svako nikola tesla samo se tese time da su kreativni a pogubljeni prazni'

U stvari, mislim da ni nemaš neki utvrđen stav, nego iz dosade kontriraš i troluješ :D
Tako mi tebe, garantujem da ne trola, isto kao i ja :cool:

Jeste ovde sam da nesto novo naucim i nadjem sebe hvala ti

Back