Povećanje poreza na imovinu u 2025. godini

Shvatam ja da si ti naucio da lazes ali ovo su ti porezi u germaniji:

Pogledajte prilog 1736309Pogledajte prilog 1736310

Ti bi prvo trebao naucti sta je Class 1 tax 😁😁😁

Ćaci, edukuj se, ne blamiraj se :D

Živim i radim u Nemackoj vise od 10 godina, prvo kao zaposlen a danas kao vlasnik firme (Gmbh), i ne da sam upućen u nemacki poreski sistem, nego....

Predstavio sam ti tačne podatke, tačnu računicu za većinu, za prosek, pa čak i za 70K godisnje, kao sto si trazio, sto je iznad proseka. I svi oni placaju manje od 30%, koliko je porez koji placas kao firma.

Racunicu sam ti predstavio za poresku klasu 1 (najnepovoljniju), tako da ne znam sta vise zelis, osim ako zelis da se i dalje blamiras svojim neznanjem :D

Mislim okej, nastavi da se blamiras, sta da ti radim 🤷😂

Evo, za sve Ćacije, koji šire lažnu propagandu, da nauče kako funkcioniše progresivno oporezivanje ličnog dohotka, na primeru jedne natprosečne plate u Nemačkoj, od 70K evra godišnje.

1000028949.jpg

Inače, tu platu zarađuje 20-25 posto stanovnistva, vecina zaradjuje dosta manje.

1000028951.jpg

pa zar to vec nema, da bgd na vodi placa veci % od vrednosti, nego negde u prigradskom naselju? novija gradjna opet veci % itd

ili pak da se racunaju trzisne cene, pa kom obojci kom opanci, jer ovako se samo peru pare, a drzavi sipak, zaduzuje se do bankrota, a onda ste ugasili svi

Не,

порез је регресиван у Србији, није чак ни пропорционалан/линеаран.

Олигархија скоро ништа не плаћа, сиротиња је преоптерећена

Не,

порез је регресиван у Србији, није чак ни пропорционалан/линеаран.

Олигархија скоро ништа не плаћа, сиротиња је преоптерећена
pa zasto opozicija ne iznese neki plan, umesto sto prozivaju studente? ko to narodu treba da otvori oci da mu se guli koza da bi aljekovi tajkuni imali kule i avione?

narod nema nista zeljan je pljeskavice cak, jad i beda koji zeks i slicni cak vredjaju da su glupi

Ćaci, edukuj se, ne blamiraj se :D

Živim i radim u Nemackoj vise od 10 godina, prvo kao zaposlen a danas kao vlasnik firme (Gmbh), i ne da sam upućen u nemacki poreski sistem, nego....

Predstavio sam ti tačne podatke, tačnu računicu za većinu, za prosek, pa čak i za 70K godisnje, kao sto si trazio, sto je iznad proseka. I svi oni placaju manje od 30%, koliko je porez koji placas kao firma.

Racunicu sam ti predstavio za poresku klasu 1 (najnepovoljniju), tako da ne znam sta vise zelis, osim ako zelis da se i dalje blamiras svojim neznanjem :D

Mislim okej, nastavi da se blamiras, sta da ti radim 🤷😂
Samo lagi :hahaha: :hahaha: :hahaha: pazi da te ne ulove za muljanje u germaniji. Evo jos po nesto:
1748897715760.png
1748897745957.png

Back