mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.187
Ja proizvodim svoje crno vino ne dodajem šećer ko većina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si KEŠOLJUBACsta pijes od vina ? kazi mi neko koje ti se bas dopada
ja sam vinoljubac i proizvodjac grozdja i vina
Nije taj nivo, neki frižider, veš mašina, sendviči.Ti si KEŠOLJUBAC
ZA lovu ces podrzati i isil
Sve je to keš za njegaNije taj nivo, neki frižider, veš mašina, sendviči.
Ne nego drzava koristi monopol na taxe i porez .Koliko te rezne toliko ti je.mi se ne pitamo!Porez na nekretnine kao i registracija automobila, legalizovan lopovluk na koji smo mi pristali.
Pa tužno je u šta su se pretvorile države. Ali mi smo krivi. Mi vlastima dajemo tu moć i ne bunimo se.Ne nego drzava koristi monopol na taxe i porez .Koliko te rezne toliko ti je.mi se ne pitamo!
Cetvrta zona je 109.330 po kvadratu.Stiglo mi. 11600 za četvrtu zonu. Već uplatili sve i mirni smo za ovu godinu.
google je svima dostupan:Lažeš, ali očekivano od Ćacija![]()
nasa moc je fiktivna..na papiru i u prici.citaj ,rade sta hoce i ovo je surovo ali nista se nece promeniti!Pa tužno je u šta su se pretvorile države. Ali mi smo krivi. Mi vlastima dajemo tu moć i ne bunimo se.
To ti je kao reklama na televiziji. Sitno piše da je jedna rata mesečno u ovom slučaju kvartalno.Cetvrta zona je 109.330 po kvadratu.
Koliko kvadrata, kolika je starost i da li je vlasnik prijavljen u stanu.
Bez tih podataka ne mozemo da izracunamo kako su dosli do 11600.
Mada to deluje preskupo za stan u 4. zoni, posebno ako je velika starost i vlasnik tu zivi.
google je svima dostupan:
Na primer, evo za Nemacku i Kanadu ... ali dobro lakse je "studentirati" nego nesto procitati![]()
![]()
Pogledajte prilog 1734759
Pogledajte prilog 1734762
Pogledajte prilog 1734760
Cetvrta zona je 109.330 po kvadratu.
Mada to deluje preskupo za stan u 4. zoni, posebno ako je velika starost i vlasnik tu zivi.
Cetvrta zona je 109.330 po kvadratu.
Opet lupas gluposti … gleda se prosek a ne sirotinja …Dakle lažeš, jer upoređuješ koliko svaki biznis plaća sa najbogatijim individuama.
U proseku (ali ne samo u proseku, negonu velikoj vecini), individualci placaju oko 15-16% poreza na licni dohodak, sto je daleko manje od 30% koliko placaju biznisi, to jest kompanije.
Dakle em lazes em podmeces nepotpune informacije
To su klasične Ćaci-radikalske fore na koje više ni baba iz Babušnice ne naseda
Evo ti koliko poreza ide na najnepovoljniju poresku klasu u Nemackoj, za medijalnu zaradu
Pogledajte prilog 1734766
Gleda se medijalna zaradaOpet lupas gluposti … gleda se prosek a ne sirotinja …
Opet muljas. Nema potrebe za prosekom. U germaniji, kao i u Kanadi (koju namerno ne spominjes) obican narod placa vece takse nego biznisi. Sirotinja ne, ali je to slucaj manje vise u svim drzavama. Znaci ako primas 66,000 evra u Nemackoj placas mnogo vecu tako od biznasi koji mozda zaradjuje 1,000,000 evra. To je to. Sada ti mozes izvrtati cinjenice ali sta je tu je.Gleda se medijalna zarada
A čak i da gledaš prosek, to je svega 1% veći porez.
Dakle opet lažeš
Evo ti, za najnepovoljniju klasu 1
Maks 18%.
18% < 30%
Drugi razred osnovne skole.
Ćaci
Pogledajte prilog 1734897
Nisu duplirani. Jesu porasli za 10% ALI NISU DUPLIRANI.Stigao dupliran porez! DUPLO golo!
Jeste li proverili e sanduče? Stan ili kuća za koje ste do sada izdavali 40-50.000 din ove godine porez 80-100.000 din!
Autorska tema
https://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/150125/150125-vest3.html
Opet muljas. Nema potrebe za prosekom. U germaniji, kao i u Kanadi (koju namerno ne spominjes) obican narod placa vece takse nego biznisi. Sirotinja ne, ali je to slucaj manje vise u svim drzavama. Znaci ako primas 66,000 evra u Nemackoj placas mnogo vecu tako od biznasi koji mozda zaradjuje 1,000,000 evra. To je to. Sada ti mozes izvrtati cinjenice ali sta je tu je.
Jel si se prvi put zaljubio u Jajincima ili si voleo i pre toga?ja sam vinoljubac
kad nećete da plaćate kartu nego otvorite šiber zavalite se na sedište i tvitujete dok nemoćni penzioneri moraju da stoje i čekate da se fajtate sa kondukterimaStigao dupliran porez! DUPLO golo!
Jeste li proverili e sanduče? Stan ili kuća za koje ste do sada izdavali 40-50.000 din ove godine porez 80-100.000 din!
Autorska tema
https://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/150125/150125-vest3.html
koliko tebi došo porez?Lopove u bukagije
Ajde sada uradi to isto za lice koje zqradjuje 70kĆaci, evo ti još jednom, primer za 60K za privatno lice
Pogledajte prilog 1735349
i 1 milion za pravno:
Pogledajte prilog 1735348
Ćaci, ne brukaj se i ti ne spinuj, ovo su ti konkretni podaci da ne mogu biti konkretniji![]()
Ajde sada uradi to isto za lice koje zqradjuje 70k![]()
Shvatam ja da si ti naucio da lazes ali ovo su ti porezi u germaniji: