GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.481
Da nije mnogo inteligentanSta ti to govori o tome narodu
Sta ti mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije mnogo inteligentanSta ti to govori o tome narodu
Ти си у Зони 1АА+ .Ne izdajem ništa jedina nekretnina!
6 089 postova ti je napisan na ovakav identičan način.Lopove u bukagije
Pa u cemu da stedi u Srbiji?Srbija ima najmanje 50% viška stanova i kuća.
porezi na neiskorićeni stabeni prostor bi trebali biti oko 10-30 eur/m2. Pa da vidimo ko će štedeti u stanovima i kućama.
Najniži su porezi bili za vreme
Miloševića kupovali ljudi stanove za 2 marke
Al nije valjao Sloba
Bolji je sad ovaj neoliberalni kapitalizam
Blago receno...ispod prosecnog nivoaDa nije mnogo inteligentan
Sta ti mislis?
u sposobnoj deci. čovek ne treba da akumuliše minuli rad preko mere.Pa u cemu da stedi u Srbiji?
U akcijama?
U slamarici, zlatu, nakitu, skupim gitarama, automobilima...
svi su takvi. koliko je amerika duzna? jedan sloj stanovništva je bogat i ti su marnuli višak.Govorimo o zemlji bez vladavine prava i bez mogucnosti sem ako nisi u stranci.
RUSKI oligarh i političar Konstantin Malofejev izazvao je burne reakcije u ruskoj javnosti prijedlogom da se ukinu mirovine za građane rođene nakon 1995. godine. Prema njegovoj ideji, to bi potaknulo porast nataliteta jer bi današnja mlađa generacija, umjesto da se oslanja na državu u starosti, imala djecu koja bi se o njima brinula.Pa u cemu da stedi u Srbiji?
U akcijama?
U slamarici, zlatu, nakitu, skupim gitarama, automobilima...
Престало се са наплатом појединачних карата.Prvo skupljaju pozitivne poene kod naroda tako sto prevoz postane "besplatan", pa onda to naplate kroz povecanje poreza
Nista cudno. Cudno je samo sto ljudi misle da postoje besplatne stvari u danasnjem svetu.
1500 динара?Ja platio za kucu prosle godine oko 1500 kinti.
То се не зоне мажњавање него сналажење.Koliko ste dinara pomažnjavali već na porez, i sad kao "daj kartu"
Ja platio za kucu prosle godine oko 1500 kinti.
Pa nije. Najviše 30% nije duplo.Tako lepo što je DUPLO!
To je nešto drugo.Tako sto je I vise nego duplo jer se desava svake godine
Odakle ti resenje u maju.Meni je porez isti kao i prošle godine...
1500 динара?
Pa da izlivam kanalizaciju na ulicu kao svi ostali? Ne dolazi u obzir. Vučić ne sme da pobegne iz srbije!Ти си у Зони 1АА+ .
Продаш то ,одеш у Ресник,Бели Поток...
![]()
Nisam dobila rešenje, nego sam uplatila uvećanu sumu u odnosu na prošlu godinu i sad sam u plusu za razliku.Odakle ti resenje u maju.
Ja sam prosle godine dobio u julu, sad ocekujem avgust-septembar, dok sracunaju povecanje.
Дај Боже да будеш у том Плусу.Nisam dobila rešenje, nego sam uplatila uvećanu sumu u odnosu na prošlu godinu i sad sam u plusu za razliku.
Дај Боже да будеш у том Плусу.
Запамти то па јави да ли ће они запамте .![]()