- Poruka
- 21.581
I na lpa su proslogodisnja resenja.Ima na LPA sajtu (lokalna poreska administracija) aktuelni saldo
Tako da gledam da budem na razini 0.00 RSD poreskih dugovanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I na lpa su proslogodisnja resenja.Ima na LPA sajtu (lokalna poreska administracija) aktuelni saldo
Tako da gledam da budem na razini 0.00 RSD poreskih dugovanja
E ja bio u infostanu u minusu 0,00001 dinar. Uplatim dinar više i obrišu. Ciganija srpska.Дај Боже да будеш у том Плусу.
Запамти то па јави да ли ће они запамте .![]()
Прогресиван порез је решење.
Код нас сиротиња плаћа све више од олигархије осим пореза на имовину који је најмање битан
Pa stize zapadna demokratijaStigao dupliran porez! DUPLO golo!
Jeste li proverili e sanduče? Stan ili kuća za koje ste do sada izdavali 40-50.000 din ove godine porez 80-100.000 din!
Autorska tema
https://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/150125/150125-vest3.html
Pa stize zapadna demokratija![]()
![]()
Vidi ovih pro-zapadnih, hoce sve ugodnosi zapada ali nece obaveze hmmm
sto ti vise nekretnina vredi, vise poreza placas... za godinu, dve, opet duplo, mnogo su skocile cene kvadrata, to ti je prosto tako, pomiri se sa tim, ili se preseli u kartonsku kutiju, ili tamo gde su cene niskeJeste li proverili e sanduče? Stan ili kuća za koje ste do sada izdavali 40-50.000 din ove godine porez 80-100.000 din!
U surčinu kuća 150m2 50.000 din prošle godine. Ako imaš ambar još 50.000 din. Laku noć srbijo!sto ti vise nekretnina vredi, vise poreza placas... za godinu, dve, opet duplo, mnogo su skocile cene kvadrata, to ti je prosto tako, pomiri se sa tim, ili se preseli u kartonsku kutiju, ili tamo gde su cene niske
ako se sela prazne, ja bih tamo ukinuo porez na kuce,a rebnuo samo gradovima, jer svi hrle u gradove, i vece su plate, pa se vise i ima da se da drzavi - jel posteno?
sta je to, nekih 500 dolara? ja ti kazem da ce ici opet duplo, a evo i zasto:U surčinu kuća 150m2 50.000 din prošle godine. Ako imaš ambar još 50.000 din. Laku noć srbijo!
pa zar to vec nema, da bgd na vodi placa veci % od vrednosti, nego negde u prigradskom naselju? novija gradjna opet veci % itdПрогресиван порез је решење.
Može kada plata bude 2500-8000$ do tada ima da ih jurimo po ulicama. Neće moći ni kanalizacijom da se kreću.sta je to, nekih 500 dolara? ja ti kazem da ce ici opet duplo, a evo i zasto:
ne moze se drzava doveka zaduzivati za puteve, mostove, skole da oprema usaid itd, ko ce to posle da vraca, te dugove?
vec se grad podeli na 10 manjih gradova, sto sada nazivamo opstinama i svaki za sebe ubire porez nanepokretnostizapravo zarade, te se od tih para asfaltiraju putevi ili finansiraju skole itd
a podeli zemlja na savezne drzave kao u usa, pa se njima placa taj porez na nepokretnosti i on je izmedju 1 i 2% vrednosti imovine, znaci na 100 hiljada vrednosti nekretnine, svake godine placas 1 hiljadu, ili orijentaciono pola para za ratu za kucu odlazi na taj porez, a druga polovina na ratu, kamatu, osiguranje
Da.1500 динара?
. . . ,(uvek bilo),. . . jedino je besplatan sir u mišolovci.!?Prvo skupljaju pozitivne poene kod naroda tako sto prevoz postane "besplatan", pa onda to naplate kroz povecanje poreza
Nista cudno. Cudno je samo sto ljudi misle da postoje besplatne stvari u danasnjem svetu.
Na zapadu vise placa obican narod nego bogatasi koji imaju svoje biznise. Kada se pogleda procentualno.Jao sto si pametan, pa na zapadu ti je progresivno oporezivanje, LOL
Kamo srece da je u Srbiji poreski sistem kao u zapadnim zemljama, ne bi sirotinja placala vise nego buržoazija![]()
Ko te to slagao?Na zapadu vise placa obican narod nego bogatasi koji imaju svoje biznise. Kada se pogleda procentualno.
Lažeš, ali očekivano od ĆacijaZnam licno![]()
![]()
![]()
Но проблемо, само подигнем кирију, и идемо даље...Stan ili kuća za koje ste do sada izdavali 40-50.000 din ove godine porez 80-100.000 din!
To za čučavac u poljskom wc?Ja platio za kucu prosle godine oko 1500 kinti.
Kod mene još nema u esanduče ništa. Inače sam 4zona. Baš me briga da živim blizu centra, mirna mi duša na periferiji.
Kuca, 75m2, legalizovano.To za čučavac u poljskom wc?
Ni meni ništa nije stiglo u e sanduče, sada sam gledala. I imam u pretplati još 14,00 dinara. Inače sam i ja u nekoj trećoj ili četvrtoj zoni iako sam od prve zone udaljena nekoliko stanica mini busića.
I ja imam neki plac u vidu sa vinskim podrumom u planu koji bi se koristio kao vikendica. Solarna struja i kišnica ćao porez ko dođe biće pojeden!