ПОВАМПИРЕН ВАМПИР САВА САВАНОВИЋ

Puna podrška predlogu SPC. :ok:
Vreme je da se stane na put kolektivnom paganizmu :evil: i ostacima plemenskih totema.
Ej vampirizam u 21. veku! :evil: Cela Evropa nam se smeje što verujemo u praznoverice.

Mda, posebno Rumuni i Nemci. O Rumunima ne treba pričati, ali vredi pomenuti koliko para Nemci uzimaju od Exernstein i Totenweg.

Добро је реаговала Епархија и такав однос треба да има цела СПЦ према свему што представља декаденцију у друштву.

Срби,који се поносе паганством и уживају у прославама које славе паганизам и паганско понашање(као што је Егзит или "парада поноса"), немају данас ништа заједничко са Савом и ондашњим часним народом.Сава би нас се одрекао да је с нама...

Znači da se zabrani slavljenje krsnih slava?

Сви који промовишу Ђавољу Варош и којекакве вампире попут Саве, приказују свету да смо ми једна обична паганска, безбожничка држава, која као да никада није имала Светог Саву и светородну лозу Немањића. То је још један у низу напада антисрба из Новог светског поретка на Србију у медијском рату.

pa sad...sve zavisi koja...vrsta turista vam je ciljna grupa...:mrgreen:

Nije loša ideja, mogao bi Kusta da potegne neke veze u Holivudu i angažuje Džonija Depa za glavnu ulogu. Takav projekat bi doprineo oporavku zemlje, tako da mi nije jasno zašto se pojedini korisnici bune. Od Srbije bismo napravili turističku atrakciju i meku za gotičarke iz celog sveta, i na taj način rešili problem bele kuge u zemlji.
"Где Српски вампир грицне, ту трава не расте!", нови хит Џонија Депа
....и наравно, млада која лети.
А и зими.
Те бледуњаве снајке слободно задржи....

Meni je Sava super, sta fali? Kao Drakula u Rumuniji.

За сваки идиотлук на свету можеш пронаћи негде пример у свету и рећи: "па шта, ето има тога и овде"...:roll::roll::roll: такав рецепт обилато користе жути бандити на власти...:cool:

"Где Српски вампир грицне, ту трава не расте!", нови хит Џонија Депа
....и наравно, млада која лети.
А и зими.
Те бледуњаве снајке слободно задржи....

:zcepanje: ali tema je super:D bash je osvezila 'religiju' :mrgreen: '
74e2452bf199b52d1d6aadf617a3fab0_content_large.jpg
za svaki slucaj

Poslednja izmena:
Свака логика може да се испрати до својих екстрема и да се обезвреди.
По логици о последицама које су прописане од стране цркве, данас у Србији има 0.001% православаца.
Иначе, ја лично мислим да наркоманима, који неће да се лече, држава треба да продаје дрогу и да од те зараде финансира оне који хоће да се лече.
УБР, да ли црква има примедбе и на сабор у Гучи? Мислим, и то је парада пијанства и преждеравања (један од грехова) па нисам чуо осуде (ако их је било, унапред се извињавам, али не мењам мишљење).
Да кренемо даље, како црква гледа на спорт? Ипак је то посвећеност сопственом телу, ако је аматерски или посвећеност новцу, ако је професионалан спорт?
Ја сам из ове вести извукао могуће добре стране. Ви видите које су лоше и како се манифестују...

:klap:

За сваки идиотлук на свету можеш пронаћи негде пример у свету и рећи: "па шта, ето има тога и овде"...:roll::roll::roll: такав рецепт обилато користе жути бандити на власти...:cool:

Idiotluk na kome glupi Rumuni zgrću pare, a pametni Srbi na svom ne.

Idiotluk na kome glupi Rumuni zgrću pare, a pametni Srbi na svom ne.

Јесте, али заборављаш да је Дракула одавно познат ШИРОМ СВЕТА, толико филмова је снимљено... а ово наше је обична кич-имитација... као да је смислио Жељко МИтровић......

Јесте, али заборављаш да је Дракула одавно познат ШИРОМ СВЕТА, толико филмова је снимљено... а ово наше је обична кич-имитација... као да је смислио Жељко МИтровић......

To si u pravu, ali daj da uzmemo šta možemo.

Zasto je Sava idiotluk?
Nije idiotluk da se stavi ogroman krst na ulaz u Kragujevac, da bude simbol Kragujevca, a ovo jeste? Zasto? Zato sto je to ono sto tebi odgovara.
I pazi molim te paganizam... a pedofilija u SPC nista?

Vampiri su bili poznati pre Drakule tako da ne mogu oni biti imitacija. Ne snimaju se filmovi preko noci, a i sirom sveta su poznati vampiri i upravo dozivljavaju svoj Hollywoodski boom od True Blood preko Vampire diaries do
1410468_e468_625x1000.jpg

dakle zasto mi ne bi imali svog vampira? U sustini mi i imamo najvise prava da promovisemo vampire.

Krst i vampir su za tebe isto????:eek:

Sta mislis kako ateisti i druge religije gledaju na to? Zasto crkva ima pravo da se mesa u drzavne stvari? Zasto se Srbija svojata na osnovu religije? Nasa himna je prakticno molitva! Pa dokle vise?

Боже правде

Боже правде, ти што спасе
Од пропасти до сад нас,
Чуј и од сад наше гласе
И од сад нам буди спас!

Моћном руком, води, брани
Будућности српске брод,
Боже, спаси, Боже храни
Српског Краља, српски род!

Сложи српску браћу драгу
На свак' дичан, славан рад:
Слога биће пораз врагу,
А најјачи српству град!

Нек на српства блиста грани
Братске слоге златан плод.
Боже, спаси, Боже храни

Нек на српско ведро чело
твог не падне гњева гром,
Благослови Србу село,
Поље, њиву, град и дом!

Кад наступе борбе дани,
К победи му води ход,
Боже, спаси, Боже храни

Из мрачнога сину гроба,
Српске круне нови сјај,
Настало је ново доба, -
Нову срећу, Боже, дај!

Краљевину српску брани.
Петвековне борбе плод,
Српског Краља, Боже, храни,
Моли ти се српски род!

Gde god se okrenes crkva umesala prste...

Back