JocaŠkljoca
Aktivan član
- Poruka
- 1.241
opasan neki vanpir...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Puna podrška predlogu SPC.
Vreme je da se stane na put kolektivnom paganizmui ostacima plemenskih totema.
Ej vampirizam u 21. veku!Cela Evropa nam se smeje što verujemo u praznoverice.
Добро је реаговала Епархија и такав однос треба да има цела СПЦ према свему што представља декаденцију у друштву.
Срби,који се поносе паганством и уживају у прославама које славе паганизам и паганско понашање(као што је Егзит или "парада поноса"), немају данас ништа заједничко са Савом и ондашњим часним народом.Сава би нас се одрекао да је с нама...
Сви који промовишу Ђавољу Варош и којекакве вампире попут Саве, приказују свету да смо ми једна обична паганска, безбожничка држава, која као да никада није имала Светог Саву и светородну лозу Немањића. То је још један у низу напада антисрба из Новог светског поретка на Србију у медијском рату.

pa sad...sve zavisi koja...vrsta turista vam je ciljna grupa...![]()

"Где Српски вампир грицне, ту трава не расте!", нови хит Џонија ДепаNije loša ideja, mogao bi Kusta da potegne neke veze u Holivudu i angažuje Džonija Depa za glavnu ulogu. Takav projekat bi doprineo oporavku zemlje, tako da mi nije jasno zašto se pojedini korisnici bune. Od Srbije bismo napravili turističku atrakciju i meku za gotičarke iz celog sveta, i na taj način rešili problem bele kuge u zemlji.

Meni je Sava super, sta fali? Kao Drakula u Rumuniji.

За сваки идиотлук на свету можеш пронаћи негде пример у свету и рећи: "па шта, ето има тога и овде"...такав рецепт обилато користе жути бандити на власти...
![]()

"Где Српски вампир грицне, ту трава не расте!", нови хит Џонија Депа
....и наравно, млада која лети.
А и зими.
Те бледуњаве снајке слободно задржи....
ali tema je super
'
Свака логика може да се испрати до својих екстрема и да се обезвреди.
По логици о последицама које су прописане од стране цркве, данас у Србији има 0.001% православаца.
Иначе, ја лично мислим да наркоманима, који неће да се лече, држава треба да продаје дрогу и да од те зараде финансира оне који хоће да се лече.
УБР, да ли црква има примедбе и на сабор у Гучи? Мислим, и то је парада пијанства и преждеравања (један од грехова) па нисам чуо осуде (ако их је било, унапред се извињавам, али не мењам мишљење).
Да кренемо даље, како црква гледа на спорт? Ипак је то посвећеност сопственом телу, ако је аматерски или посвећеност новцу, ако је професионалан спорт?
Ја сам из ове вести извукао могуће добре стране. Ви видите које су лоше и како се манифестују...

За сваки идиотлук на свету можеш пронаћи негде пример у свету и рећи: "па шта, ето има тога и овде"...такав рецепт обилато користе жути бандити на власти...
![]()
Tako jeIdiotluk na kome glupi Rumuni zgrću pare, a pametni Srbi na svom ne.

Idiotluk na kome glupi Rumuni zgrću pare, a pametni Srbi na svom ne.

Јесте, али заборављаш да је Дракула одавно познат ШИРОМ СВЕТА, толико филмова је снимљено... а ово наше је обична кич-имитација... као да је смислио Жељко МИтровић......

Јесте, али заборављаш да је Дракула одавно познат ШИРОМ СВЕТА, толико филмова је снимљено... а ово наше је обична кич-имитација... као да је смислио Жељко МИтровић......
![]()
Zasto je Sava idiotluk?
Nije idiotluk da se stavi ogroman krst na ulaz u Kragujevac, da bude simbol Kragujevca, a ovo jeste? Zasto? Zato sto je to ono sto tebi odgovara.
I pazi molim te paganizam... a pedofilija u SPC nista?

Pa tako je izgledao realno odnosno izgledao bi...Ne mogu da ga obuku u svilu i kadifu...Mozete i da radite i da pri radu pusite te da zaradite koju paru, a ne da zaradjujete pare omalovazavajuci Srbe kao narod.

Krst i vampir su za tebe isto????![]()