Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dođi, i Ti si Anđeo
Anđeli su i ljudi koji propuštaju svetlo.
Anđeli su i ljudi kojima je data neka vrsta izvorne radosti. Veruj mi, anđeli su i bića od krvi i mesa, koja na nevidljiv način drže svet u redu.
U njima se oseća nešto od one tajanstvene, izvorne dobrote koja želi dosegnuti sve ljude. U njima se oseća ljubav koja bi te najradije htela zagrliti.
Imaš neki problem, ne možeš dalje. Više ne ide. Tada preko neke nevidljive antene neko primi nadahnuće, neku vrstu zapovedi da ti priđe, da ti pomogne, uteši te, da ti da znak, pokaže rešenje, sve svoje molitve nameni za tebe... Tama se rasvetljava, brige polako nestaju, život postaje svetliji.
Susreo sam već mnogo anđela. Katkad nasred ulice, u ljudskoj vrevi. Odjednom su se pojavili, pružili mi ruku i opet iščeznuli, ne čekajući zahvalnost. Ima još anđela u svetu. Ali, oni neće doći za platu ni po narudžbi.
Svi mi imamo svoje anđele, i one znane i one neznane koji nam stave osmeh na lice i nestanu... i one koji tako lako i brzo ne nestaju i uvek su uz nas, a često ni ne razmišljamo na taj način o njima - o prijateljima...
( preuzeto s neta )