Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.196
A ove godine mogo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vala bašBio vec 2 puta.
Nego taj Srbin.Info site radi na osnovu donacija, pa kad nemaju nista novo, ubace po koju staru vest.
…pa udjes na site… pa kad si vec tu…daj neki dinar
Piše na tvom linku.da, piše na tom tviter klipu, ali u njihovim vestima to ne pominju
Не гледа он то.Piše na tvom linku.
Predao je Sinneru. Opet.Министарка унутрашњих послова Аустралије Керен Ендрјуз потврдила је да је Новаку Ђоковићу због укидања визе и депортације забрањен улаз у ову земљу у периоду од три године.
То значи да Ђоковић неће моћи да се такмичи на Аустралијан опену све до 2025. године, уколико потенцијално не поднесе жалбу коју ће Аустралија прихватити, или та држава не преиначи одлуку о трогодишњој забрани.
https://srbin.info/sport/potvrdjeno-novak-ne-moze-u-australiju-do-2025/
Pogledajte prilog 1499202
Koje je ovo ludilo? Odakle se ova stvrorila?
KlikbajtDa je pametan i da ga mole,da ne ide vise tamo.Za 3 godine ce on da se oprosti od tenisa,a osvojio je AO toliko puta da ce tesko ko moci da ga dostigne.
Само се извини због постављања теме о непровереној информацији и све је у реду. "Errare humanum est"!to sam i ja pomislio nego sam mislio da je nešto novo, poništili apel ili tako nešto.
Ono, znam da srbin.info izvrće stvari, ali ovakvo uvaljivanje bajatog nisam očekivao
"Шредингерова мачка" је увек ту, само се не зна да ли је жива или мртва. Прочитај пре него што напишеш. И смањи емотиконе, само те још више деградирају.Đoković ko Šredingerova mačka, čas tu čas nije...
nek si mi rekao, šija nije neg je vrat..."Шредингерова мачка" је увек ту, само се не зна да ли је жива или мртва. Прочитај пре него што напишеш. И смањи емотиконе, само те још више деградирају.
За тебе сигурно јесте, али то је један од постулата квантне физике. Само напред, добро ти иде.nek si mi rekao, šija nije neg je vrat...
Znam, bre, šta se primaš, samo koristim u kontekstu...pa nije Đoković mrtav ili živ, kako tako da kažem....За тебе сигурно јесте, али то је један од постулата квантне физике. Само напред, добро ти иде.
"****** мајка сина не што се коцкао, него што се вадио". Можда је време да направиш паузу, мада је форум слободан, а познато је да свако има право на своје мишљење, али нико те не бије по ушима да пишеш о стварима о којима евидентно немаш појма.Znam, bre, šta se primaš, samo koristim u kontekstu...pa nije Đoković mrtav ili živ, kako tako da kažem....
pa u vestima je ispood naslovada, piše na tom tviter klipu, ali u njihovim vestima to ne pominju
Zemo zato sam I okacio foto dokazZemljace, vest u Srbin Info je iz 2022 godine. Bajata vest. Zapadni sljam je dopustio Djokovicu da udje.
Da, sad tek vidim. Bila im je vest na prvoj strani a ja video ono "zabranjeno do 2025."pa u vestima je ispood naslova
samo nisi obratio paznju