Potruditi se?

Da, predigra…Ali nije bas mnogo privlacno „ozivljavanje“ nekog ko ne daje nikakve znake zivota.
Svakako je u pitanju medjusobni odnos i to u dosta negativnom smislu (odredjena doza nesvesne nepodnosljivosti).
Inace, u kontaktu sa nekom potpuno nepozantom damom, i te kako mu se dize, bez predigre, bez dudlanja, bez titranja...........
Dakle, u pitanju je psiha, to jest neka vrsta "smetnje" koja se manifestuje gubitkom interesa za seks u blizini partnerke......sto ocigledno pokazuje da je izvor te "smetnje" u partnerki.
U tom slucaju, raskid, sto pre to bolje.
 
Zato je u takvim situacijama najbolje kada si zaljubljen. :) Tada se sve poklopi. I emocije i strast i osecaj da vas ni špahtlom ne bi mogli da skinu jedno sa drugog.
Najbolje jeste, ako je u pitanju partnerstvo . Al priroda je napravila muskarca da mu za seks uopste ne trebaju emocije, ljubav...........vec samo da mu je prijatno kada to radi.
Dal prijatno na osnovu zenske fizionomije, njenog ponasanja, situacije.............nebitno,...... bitno je da ga neki od ovih faktora zainteresuju za seks. Tako da dame i nemaju neki problem da muskarca navedu na seks...........uvek ce jedno od navedenih faktora funkcionisati.
Problem nastaje kada ne upotrebi ni jedan od gore navedenih faktora..................pa muskarac nema nijedan razlog da se zainteresuje za seks.
 

Back
Top