POtrebna mi je pomoc za dalji zivot.

lionskillol

Početnik
Poruka
2
Pozdrav,imam 14 godina zivim u skromnoj porodici bez oca i nisam u nekoj finansiskoj situaciji....I dosta me brine ovaj prijemni kobinovani,ne znam sta da upisem.
Nisam neki djak ali sam poceo da se trudim,Uglavnom polozim odlican na jedvite jade...Zeleo bih da upisem vojnu gimnaziju(resio bih sve muke u zivotu),ali kako cujem od drugih treba ti dobar uspeh i JAKA VEZA....Ovo pisem jako ocajno i treba mi pomoc.Da li neko iskusan moze da me savetuje sta da radim ili sta da upisem ?:rida:

Najbolje će biti da upišeš ono što voliš. Možda ti ovo zvuči kao neka floskula, ali nije.
Što se tiče Vojne gimnazije, mislim da nema potrebe da se brineš mnogo. Moguće je upisati Vojnu akademiju i bez Vojne gimnazije, čak će ti možda biti lakše da upadneš ako završiš neku relativno slabiju srednju sa većim prosekom, s tim što matematiku i fiziku ne smeš zapostaviti. Raspitaj se na sajtu Vojne gimnazije, vidi kakvi su uslovi i sa kojim prosekom se upada, pa ako baš bude nerealno da te prime, traži dalje.
A srednja škola ionako nije presudna za životnu profesiju, tako da ne možeš da se zaebeš mnogo.

Pozdrav,imam 14 godina zivim u skromnoj porodici bez oca i nisam u nekoj finansiskoj situaciji....I dosta me brine ovaj prijemni kobinovani,ne znam sta da upisem.
Nisam neki djak ali sam poceo da se trudim,Uglavnom polozim odlican na jedvite jade...Zeleo bih da upisem vojnu gimnaziju(resio bih sve muke u zivotu),ali kako cujem od drugih treba ti dobar uspeh i JAKA VEZA....Ovo pisem jako ocajno i treba mi pomoc.Da li neko iskusan moze da me savetuje sta da radim ili sta da upisem ?:rida:

Samo ti uci i ne brini a u slobodno vreme trcanje.Kad zavrsis skolu prijavis se odsluzis vojsku a tamo se prijavis za profesionalnog vojnika i to ti je to.A mozes i u policiju ,vatrogasce ...ako bas volis uniformu i beneficije.

Упиши пољопривредну, после иди на село и направи тамо ликовну комуну. То ти је решење свих проблема у животу.

Znam ljude koji su upisalu Vojnu gimnaziju bez ikakve veze, tako da nije ništa nemoguće, ako se dovoljno potrudiš...:D

Back