Umem da kupim ako mi daš pare.
I to je nešto.
Dakle, meni donesi jednu sa šunkom, kačkavaljem i pečurkama i jednu slatku sa Nutelom i mlevenom plazmom.Za ostale ne znam. I aj' požuri da se ne o'lade!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umem da kupim ako mi daš pare.
I to je nešto.
Dakle, meni donesi jednu sa šunkom, kačkavaljem i pečurkama i jednu slatku sa Nutelom i mlevenom plazmom.Za ostale ne znam. I aj' požuri da se ne o'lade!
Ma ljudi, sta vam je, pa ni prozu nece izdavacke kuce da sponzorisu, a kamoli poeziju.
Vecina ce te primiti ako placas, pa samo treba proceniti sta se vise isplati u pogledu kvaliteta stampe/cene/broja primeraka.
A što se ne bi vratila?I sad kad si mi kao dao novce za pazar, misliš da ću stvarno da se vratim?
Zato što ću umesto na palačinke za tebe da ih potrošim na nešto za sebe, na nešto što će da mi pokvari zube i maštu.
A ne! Telo ima da se kupi na svakom ćošku za male pare. Meni treba duša.Ja bi radije da pričamo o telu. Telo je ipak bolji ulog.
Taman posla! Čekaj, stani. Ako oćeš dušu, samo napred, premda moja duša kakva je čadjava i sitna, kad je izmeriš na kantar manje košta od tela. I to ne samo mog tela, bilo kog tela. Tela Rozi o Donel, recimo.
Nisam te načisto pobedila.
Sve što sam napisala, napisala sam kao neko kome uskoro izlazi prva zbirka poezije.
Dakle, nisam neupućena.
Чуј "Драга Крстарице и сви људи добре воље...".Иди бре у три першуна !
Шпахтлу у руке или лопату па заради,објави.
Никад ти нећеш разумети поезију ако будеш тако у животу размишљао и делао.
Пиши казне за погрешно паркирање у паркинг сервису, више ће зарадиш .)