sumadinac17
Aktivan član
- Poruka
- 1.049
U gramatici ne stoji Ja bih želeo... nego ja bih želeo, razlika je drastična.
Dobro bre ko još gleda gramatiku,važno da si ti shvatio šta je hteo da kaže....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U gramatici ne stoji Ja bih želeo... nego ja bih želeo, razlika je drastična.
Jel ti stvarno ne zelis da priznas gresku?
kada ne budem smatrao da bih trebao da te ne iskuliram
ovde ne stoji veliko Ja...cak uopste ne stoji ja... ako nemas nesto pametnije od velikog malog slova onda nemoj da me cimas da gubim vreme
A tako nešto....
Evo sad baš gledam slike,slične su...
Ne ne, nisi razumeo, nije stvar u velikom slovu, to sam se ja zajebao, nego u "...".
slike su bile identicne dok nije promenila sliku iz profila...8-)
e jeb*o vas JA!
nije sushtina u "Ja" ili "ja", vec ubih trebao jebenom!!!
Ajde idi kucaj u google i pretrazi ja bih trebao i slicno i vidi da li postoji i da li se koristi...
Prvo, na netu ima grešaka, drugo, "ja bih trebalo" može stajati u sredini lil na kraju rečenice, treće, u gramatici piše tako kako piše da bi se prevod pojasnijo, odkud pisac zna gde ćeš ti da staviš tu sentencu.
e jeb*o vas JA!
nije sushtina u "Ja" ili "ja", vec u bih trebao jebenom!!!
a to da li se koristi, ochigledno da DA, jer pola Srbije je polupismeno!
daj kopiraj mi gramatiku gde je objansnjeno da se bih i trebao ili bih i zeleo i bih imao ne koriste zajedno i zasto... ja znam da me ti ovde ebavas i trazis mi greske zbog necega sa strane a ne zbog greski ali stvarno ne mogu da se setim sta je tacno bilo...
ajde navedi mi glagol trebati i navedi mi glagol biti pa da skontam sta je greska...stvarno mi nije jasno
joj, **** mater...nema nikakvih skrivenih motiva u ovoj ispravci
Dakle: "bih zeleo" je u redu. kao i "bih imao" i "bih" sa bilo kojim drugim jeb*nim glagolom, osim sa trebati!
ne mogu da ti kopiram gramatiku, ali ovo se uci u osnovnoj skoli, a u dobrim srednjim se za ovakvu gresku daje 1 na pismenom
tada te nisam ispravio, vec sam te "branio" od one mikice!
e pa super...hvala ti... evo sutra cu da potrazim gramatiku iz osnovne skole da vidim gde sam pogresio...trebalo bi da odspavam malo...