mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
iskuliracu te kad mi se ne nadjes na putu i kada ne budem smatrao da bih trebao da te ne iskuliram...:wink::wink:
bi trebalo
izvini, brate, danas sam sav nesto u perfekcionistickom izdanju, ispravljam sve

iskuliracu te kad mi se ne nadjes na putu i kada ne budem smatrao da bih trebao da te ne iskuliram...:wink::wink:
bi trebalo
izvini, brate, danas sam sav nesto u perfekcionistickom izdanju, ispravljam sve![]()
Axa........wazi.....nadam se da tje takO i biti.....
Jbt...bas sam te gOtivila,al od onda kad si se ,,praviO pametan" da sam ja neka Tamara :| ..uza$.......
ne nego bih trebao jer ja odlucujem o tome da li cu da iskuliram ili ne![]()
ne, nego bi trebalo, jer bih trebao je nepravilno(bar u srpskom jeziku)
koji je tvoj problem iskompleksirana mamina devojcice?? Idete i jurite me po forumu ko da sam ratko mladic jbt...ti i gramaticar...
Jel ti bas volis da ja na svaku temu na ovom forumu objasnjavam tvoje licemerje i dvolicnost kada se lazno predstavljas?? Jel mi trazis da quotujem moj post gde sam pokazao da si drzala tudju sliku u profilu i predstavljala se kao druga devojka??![]()
a kako je to nepravilno?? Ajde molim te objasni mi nisam ja neki genije ali to stvarno ne razumem...
sta je tu nepravilno? bih ili trebao ili ne moze tako zajedno ili sta??
Kad govoriš za sebe kažeš bih,a kad govoriš za druge kažeš bi.....kužiš?
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5562377#post5562377 evo ti link pa sam gledaj
Ne kapiram,zašto te je uopšte briga za tako nešto?:?
kada govorim u prvom licu kaze se
Ja bih
a kada se govori u ostalim onda ide bi...
ne vidim glagol trebao kakve ima probleme sa bih...
Ja bih zeleo...
Ti bi zeleo...
On bi zeleo...
kada govorim u prvom licu kaze se
Ja bih
a kada se govori u ostalim onda ide bi...
ne vidim glagol trebao kakve ima probleme sa bih...
Ja bih zeleo...
Ti bi zeleo...
On bi zeleo...
a sto da me ne bude briga?? Zasto da zamlacujemo jedni druge ovde na forumu laznim informacijama...
Jel sam ja mozda nesto pogresio ovde?:wink::wink:
Nije Ja bih želeo, nego želeo bih. Rečenica se ne počinje sa Ja.
Još uvek te ne kapiram...jel ti naudila,jel ti nešto rekla,kad si sad baš zapeo za nju?;-)
e nemoj sad bre da ke*as vise...
Engleski jezik Srpski jezik
i should be ja bih bio
idi malo pogledaj gramatiku...
ne nego je ona zapela za mene...ja nju ne jurim po temama nego ona mene juri po temama... i proziva...
Daj mi razlog zasto ja nisam trebao da iznesem cinjenice na forum i sta je moja greska i ja cu je prihvatiti...![]()
Pa što ga napisa ako ne postoji.ovde ne stoji veliko Ja...cak uopste ne stoji ja... ako nemas nesto pametnije od velikog malog slova onda nemoj da me cimas da gubim vreme